Kul sidor att bli medlem på :)

Detta inlägg är inget personligt inlägg, utan bara reklam för intresserade männsikor.






It's time for partyyy!!!



Gårdagens outfit, när vi festade på Hugos




Jag & älsklingen


Idag blir det chillparty hos mig med alkohol, spel, chips/popcorn, musik osv :D Ingen utgång ;)

Ska sluta blogga här framöver, för de som är intresserad så besök nadjabrodin.bloggplatsen.se

Puss & kram!♥

:)


Trött nadis, skönt med fredag!



Är glad, för jag har en Iphone!! :D


Dagens skratt ^^

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!



Den var bra, tyckte jag! :) haha, hittade texten någonstans på internet. Snacka om chockade föräldrar fram till slutet av brevet :P

Bloggtips OM DIAGNOSER!

Läsare som är intresserade av annorlunda människor med diagnoser som exempelvis aspergers syndrom, autism, adhd med flera. Kolla in listan här nedan;

http://coordinateheart.com/ (Min vän Michelle's blogg)
http://thranduilx.blogg.se/ (Tjej med diagnosen Asperger, dock skrivs det inte mycket om det)
http://mshoffmann.blogg.se/ (En annan tjej med aspergers syndrom)
http://fuckingtidda.blogg.se/ (Tjej med aspergers syndrom & PTSD)
http://livetmedautism.blogg.se/ (Ung tjej med diagnosen Autism/Asperger)
http://majsan67.blogg.se/ (Kvinna med flera diagnoser)
http://fallegren.blogspot.com/ (Ung kille med damp, tyvärr slutade han skriva hösten 2008, men intressant läsning ändå!)
http://amstrams.blogg.se/ (Om en ung tjejs historia)
http://genrep.wordpress.com/ (blogg om adhd)
http://charlyene.blogspot.com/ (Kvinna med flera diagnoser)
http://tristessan.wordpress.com/ (en pessimistisk blogg)


Hoppas bloggtipsen var något att ha :)

ˣ˚ˣ˚

Love ☺

Dricka idag :)

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll


l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l


lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllll           


l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l


Text är onödigt :)


Tips på söt blogg :)


Hittade en söt sida, dagens katt heter den. Där kan man lägga in bilder på sina katter och visa upp för världen, vilken söt katt man har :) jag har skickat iväg ett mail till dem med en bild på Lisen, så jag håller tummarna för att vi kommer med på sidan ^^
Klicka här för att komma dit ;)
Eller kopiera/tryck på länken; http://www.dagens-katt.se/




Utdrag från dagenskatt;



Marlene Meijer har skickat in dagens bild på sin vän Aron:

“I väntan på maten”

Detta foto tog jag när jag dukat bordet inför en middag och såg att min alltid matsugna vän Aron också ville vara med på kalaset =)



Gullig sida va? Puss

Printscreen av min nya blogg


Glöm inte!!

Som jag skrev i det förra inlägget så har jag en ny blogg ;) Den är faktiskt döbra tycker jag:) Inte lika krånglig som blogg.se
bloggplatsen.se behöver man inte kunna htmlkoder osv, för bloggen är skapad så att man ska slippa det. Ifs så har jag blivit bra på alla koder, men ett tips till alla som inte kan koder eller inte fattar designadinblogg.se så är bloggplatsen skitbra! Så kolla in här!!


Men som jag skrev i det förra inlägget så överger jag inte denna blogg. Men jag skriver ett inlägg om jag slutar skriva här helt och hållet.

http://nadjabrodin.bloggplatsen.se

Puss!!

Ny blogg!

Som rubriken lyder så har jag hittat en annan bloggsida som verkar riktigt bra. Men det betyder inte att jag lämnar denna blogg. Det betyder bara att jag utforskar den andra sidan o ser om det är något för mig. Klicka HÄR för att komma till min nya blogg.
Eller kopiera texten/klicka på den : http://nadjabrodin.bloggplatsen.se.
En vän bytte nyligen blogg och inspirerade så småningom mig. Så checka in den nya o kolla om ni tycker nåt!

Men jag överger inte denna blogg, bara så ni vet det.

Puss så länge!


Våren är här!

Våren är här nu. Ja i luften är det vår, solen värmer en och som börjar sakta men säkert att smälta. Synd att det är så kallt om nätterna bara. Och isen kunde man oxå slippa. Förhoppningsvis snöar det inte mer för det suger alltså! Äcklig snö är vi trötta på så tur att solen gör oss glada:) sitter på bussen påväg t jobbet nu, slutar 14:30 som vanligt, sen blir det hemåt som sagt.. Jag behöver inspiration till skrivandet här på Bloggen! Känner mig tom på det, så skriver bara meningslöst skit. Jag vet att jag utvecklat mitt skrivande framåt och bra men än är det inte helt bra. Så ni som läser, kommentera och ge tips på något som ni tycker jag ska skriva om. Det kan vara vad som helst. Film, musik, människor, med mera. Nej nu kan jag inte blogga mer, en ful tant satte sig bredvid mig bara för det. Min vanliga otur. snyteri bredvid mig gör hon med. Fräscht-.-

Good day;)

Dagen har varit jättebra:) har lagat mat med älsk, kollat på tv, och bara softat. Sådant är skönt:D imorn blir det att jobba och sen åka hem:) senare ska jag t Sebbe och sova kvar under natten. Skulle kanske träffa danne imorn, beror väl på om han hör av sig då förstås . Jobbigt halt ute nu:( inte kul spc om man skulle ha bråttom och halkar. Lyckligtvis har jag inte halkat på ett tag:) förutom för nån månad sen rakt på reflexen i armbågen. Det gjorde satans ont kan jag säga!:o Hehe. Sebbe sover bredvid mig, det är alltid han som somnar först, den jäveln;) en annan ligger vaken i minst en timma... Imorn är det kentkonsert i linköping. Min syster ska dit och även michelle. Sen vare några andra. Jag funderar på att gå på skumparty 16 april. Ett alkoholfritt sådant. Skulle nog bli kul. Dock kostar det en slant i inträde men men sånt får man räkna med. Nej, nu ska jag försöka sova. Det är en dag imorn med. Sov gott alla läsare!<3^.^

Sött collage ;)



Jag, Sebbe & vårat barn :)

Nu ska jag duscha! Puss & Kram!!

En annan blogg.

För rätt länge sedan gjorde jag en blogg som för början handlade om familjens katter Tirami & Kimra. Men sen Tirami dog så beslutade jag mig för att ändra om bloggen så när Tirami dog så blev det en minnesblogg. Dessvärre skriver jag aldrig i den nu. Men något jag inte gjort är att länkat den på denna blogg. Så jag gör det nu, typ tre månader senare:P Klicka här för att komma dit!

Städat, plockat & fixat

Eftersom jag är ledig idag så faller det sig nästan naturligt för mig att passa på att städa för sånt är tråkigt xD har städat badrummet, kattlådan och köket. Ska snart ta itu med sovrummet, men först ska jag röka och njuta av solen & kaffet. Sebbe slutar 14 idag och ska komma till mig då. Vi ska laga kycklingfilé och ris och brunsås till middag:) inte ofta det händer, eftersom matlagning inte är något som står högt på min lista. Jag brukar typ bara äta färdigmat eller göra pastasallader, pasta med köttbullar eller fiskpinnar och sådant enkelt. haha.
Nu har man även fått vårkänslor eftersom solen varit framme varje dag i en tid nu. Förhoppningsvis smälter snön fort, men med tanke på kalla nätter och stora snöhögar så dröjer det nog tyvärr.
nej, nu är det kaffe och cigg, sedan städa sovrummet.
Enjoy!! O ha en bra tisdag!

Att vara människa

Hmm, det klagas för mkt i världen;) och jag ska inte påstå att jag är bättre för jag är en av de värsta gnällspikarna. Men nu när jag ligger här i min säng och knappar in mina ord på mobilen som snart kmr förvandlas till ett inlägg som alla kan läsa, så tänker jag ändå på människans alla möjligheter som djuren inte har. Finns många bra saker med att bara vara människa. Vi är de enda som kan njuta av sex och få orgasm. För jag har inte hört nåt annat. För vad vore livet utan sex? Ja, jag älskar sex men skäms inte för det. Om inte vi människor kunde njuta av sex och få orgasm så vore livet bra trist. Orgasm är den perfekta medicinen mot allt möjligt. Man sover bättre, mår bättre, blir gladare och får mer energi. Flera fördelar med att vara just människa är många. Se er omkring! Låt era tankar flyga fritt, och inse att det inte är så jobbigt ändå. Något som vi människor ofta gnäller över är sömnen. Vi sover ju bort halva våra liv och en del tkr det är slöseri. Jag tkr inte det. Att sova är bland det bästa som finns förutsatt att man inte har sömnstörningar av olika slag då. Jag sover gärna bort halva livet, hur ska man annars orka med livet? Det har vi och djuren gemensamt. Sover vi inte alls som den där sjukdomen som jag inte vet vad den heter så leder det till döden. Snacka om hemskt att drabbas! Att inte kunna somna, vara vaken varje minut i sitt liv tills kroppen sagt ifrån. Då är väl ändå livet förstört? Tycker synd om alla människor med ovanliga sjukdomar. Så vi som inte har någon ovanlig sjukdom har alltså inte anledning att gnälla egentligen. Men vi gör det ändå. Och det kan vara bra att gnälla och tycka synd om sig själv ibland så länge det inte blir överdrivet. Nej, nu har jag ont i händerna efter mobilBlogg. Ska sova! Hmm, skumt inlägg jag skrev idag, men äsch. Godnatt!

Lisen & jag är soffpotatisar och ute skiner solen

Nej, nu får det fan va nog med innesittandet. Solen skiner ju, bäst att gå ut o ta vara på den, för snart blire mörkt igen. ska nog in till stan och kolla lite innan jag ska möta Michelle vid 3tiden.
Har druckit mitt goa kaffe, av den här sorten som bilden visar nedan;


Nu ska jag diska, röka o sånt innan jag ska bege mig mot stan.

Soffpotatisbilderna på mig & lisen då;



Titt så söt Lisen är! Mig behöver ni inte gullegulla er över, jag är ingen söt liten varelse;)

Våra namn passar aldrig ihop...

NADJA BRODIN

SEBASTIAN HAGELIN

25.5 %

Ett förhållande mellan NADJA BRODIN och SEBASTIAN HAGELIN kan fungera men det kanske inte kommer att blir helt enkelt.


07:17

klockslaget i rubriken visar när jag börjar skriva detta inlägg. Jag har varit vaken sen halv sex då älskling väckte mig. Skulle nog inte ha bett honom om det, då jag sov dåligt inatt. äsch, tar igen sömn inatt igen.
Eftersom jag har ett par timmar på mig så sitter jag vid datorn, ser på teve och har ätit gröt.
reklamen på teven blir allt knäppare känns det som. Kanske bara inbillning, för reklam har alltid varit skum. Jims Värld är iaf på teve på TV3...
Idag ska jag träffa Michelle efter jobbet. Vi ska vara hemma hos henne o fika. Blir nog mys. Senare ikväll kanske jag ska umgås med carro, återstår att se. Måste ändå träffa min god man ikväll och ge henne flera fakturor som hon ska betala via internetbanken eftersom jag inte kan swedbank..
Hmm, detta inlägg var kort men gick segt att skriva. jag behöver mer ideér på vad jag ska skriva. Som det är nu så har jag noll inspiration. Nej, nu kan jag inte skriva mer för min katt springer omkring överallt.
Ha en bra dag, alla läsare!! Slut på inlägget kl 07:26.




♦ Vad brukar ni göra på måndagsmorgnarna?

Huvudvärk och irritation...

Varför? Jag som är så trött och vill sova! Självklart är sängen obekväm då och det kliar i kroppen och huvudet värker. Snart kmr jag banka huvet mot väggen men det kmr ju inte bli bättre för det. Jag får fan damp på detta! Ska ut och röka, sen försöka sova! Måndag om en halvtimma.

Jag älskar dig

vad skulle jag ta mig till utan dig? Är så glad över att du är en del utav mitt liv och att du alltid ställer upp för mig. Dig kan jag lita på till 100% verkligen. Utan dig vore jag bara halv, med dig är jag hel

Sebastian Hagelin & Nadja Brodin

jag är så förbannat trött.

Usch, vaknade vid 12 idag på dagen, älsk väckte mig. Låg kvar till strax före 1, sen blev det frukost & tv. Åkte hem vid tvåtiden, fast handlade presentpapper först. Väl hemma blev det att städa badrummet o sopa golven, sen bära ner grejer i källaren. För övrigt bara en lugn dag med tvätt, handling & panta burkar och soffan^^
Jag ska snart hoppa i duschen och sen läsa mina tidningar jag köpte förut. Blir sängen rätt skapligt idag för jag är sjukt trött nu även fast jag sov dölänge idag..
och vi kom ju hem strax efter ett inatt så det är ju inte det direkt.
har huvudvärk och lite ångest, jag hoppas det är borta imorn när jag ska jobba.
Blir att ta med sig pizza till matlådan för det blev över sen igår.
Bjuder på 2 collage, bilder från igår & idag.


På bilderna: rasmus, sebbe & danne :)



Dessa bilder togs nu ikväll när jag var på Vilbergens centrum & väntade på Sebbe.


nej, nu väntar duschen. Enjoy!

Beslutsångest!!!


Lisen

Ett par bilder på min lilla Lisen bara, hon njuter av solen precis som sin matte :)




Hembakad pizza & senare - krogbesök

Är hemma hos sebbe just nu, vi har bakat pizza & ätit. Just för tillfället så är det lugnt, men senare blir det krogen ^^
Danne & Rasmus är här oxå, nice^^ Vi har ingen dricka så det blir ej förfest, förutom en burk 7,7:a som jag, Rasmus & sebbe ska dela på innan vi hamnar i krogvimlet.
Det blir Cromwells igen (klickbar länk), favoritkrogen just nu!

Hmm, bad update, men lite bilder ffrån i eftermiddags. Vi hade precis handlat grejer till pizzan då. ;)






Kläder från Nellys :)

Fick hem mina kläder som jag beställt från Nellys.com. de kom igår^^


Dessa fyra saker är nu mina :)
Örhängena har jag på mig just för tillfället :)

Bild på mej & mina örhängen ;)



Nej, nu har jag inte tid att sitta mer vid datorn, ska sminka mig & sen så ska vi åka & handla grejer så vi kan göra pizza ikväll med Rasmus hos sebbe^^

Puss!♥

Shutter Island

SHUTTER ISLAND



Underbart bra film tyckte jag!
Länkar om filmen om ni klickar på alla feta ord som det står Shutter Island på :) (Obs! olika länkar till filmen)
Filmen överraskade mej något, för det var inte alls som jag förväntat mig, snarare bättre:D Och slutet är skitbra:D
Leonardo Di Caprio spelar huvudrollen som polisen Teddy Daniels, men är han polis då? Är han den vi tror oss att han är i början av filmen? Shutter Island är helt enkelt en träffpunkt!
Jag gick från Shutter Island väldigt nöjd, det var en film av en av de bästa sorterna tycker jag.

Jag har ju skrivit Shutter Island i fet text och det är för att om ni trycker på dem så hamnar ni på olika länkar. 2 som enbart handlar om filmen, den ena svensk & den andra internationell och så två från Moviezine & Moviespot.
Ja, för de som inte fattar alltså ;) hehe

Lite bilder från filmen bara för att den är så bra och för att jag ofta berättar om filmerna jag sett och oftast lägger in ett par bilder.








Nog om filmen då, är hemma hos Sebbeälsk igen, han spelar tvspel & jag lyssnar på Natha's spellista på Spotify och Kollar fakta inför nästa film som jag vill se. Vet dock ej vilken det blir ännu, återstår att se^^

Lördag imorgon, då ska jag, Sebbe & Rasmus göra pizza o dricka lite. Men först ska jag till stan för att köpa presentpapper, för inte kul att slå in syrrans present i julpapper.. xD

Btw, innan jag & Sebbe gick på bio så gjorde vi tacos. Dögott var det, för det var länge sen som jag åt tacos.:)

Klockan är över ett på natten och jag ska röka, sen sova. Godnatt!♥

Sol<3











Gud så skönt med sol och värme=) Dock kanske inte skitbra bilder, men struntsamma. Är det sol så äre!
Bilden längst ner ska föreställa Lisen som inte är snäll mot min gröna krukväxt:( Dum kisse, ja.
Nej, nu ska jag inte uggla vid datan mer, har saker att göra.
Puss!

Just nu



Jag har denna outfit nu, men ska byta om till en större "mjukiströja" från Intersport eller nåt sånt att ha över leggingsen.

Imorgon på jobbet ska jag ha jeansleggings (mina nyinköpta ljusa), grått linne, vit kofta^^

Eftermiddag, tvätt, matlagning osv...

Hämtade nyss upp den rena torra tvätten från tvättstugan. =)
Lunchen bestod av pasta med tonfisk/räkgryta, som jag lagade själv. jag som annars hatar att laga mat och inte har gjort det på ett tag bestämde mig för att göra det idag :P Haha
Min älskling slutar kl 18 idag och då ska jag åka hem till honom och sälja skivor osv som hans föräldrar ville köpa. Sen äta middag där innan jag ska träffa Michelle^^

Sebbe och jag ska på bio imorgon. I sista stund valde vi en annan film istället för Percy Jackson - Kampen om Åskviggen.
Istället ska vi se Shutter Island




Det ska bli spännande! Men först är Alicefilmen med Michelle och jag längtar:)

Nu ska jag röka o sen byta kläder & fixa mej^^

Jag drömmer bara konstiga drömmar

Nog för att jag älskar att sova men jag älskar inte drömmarna jag drömmer. Det är underliga drömmar som handlar allt ifrån att jag träffar en övergiven apa i skogen som jag dessutom blir vän med och apan kan prata till fler skogsdrömmar där jag ser någon som hoppar fram på trädgrenar högst upp på träden och drömmar där jag inte är med utan jag tittar på vad som händer. Scary.. Drömmar är bra underliga, speciellt när man som jag ibland drömmer perversa drömmar som jag sedan vaknar ur och har ångest. Inatt drömde jag det där jag skrev nyss, om att någon hoppade fram på trädgrenar flera meter upp. Detta inlägg var nog bara intressant för mig att läsa eftersom det sägs att när någon vill berätta om en dröm för en annan person så vill man ju att personen ska lyssna entuastiskt men istället får suckar tillbaka. För drömmar är inte intressanta att lyssna på så länge det inte är något väldigt speciellt. Nej nu ska jag gå upp ur sängen och fixa frukost. Har tvättstugan vid halv två, sen personaltid och efter middag hos Sebbe och till sist fika och bio med michelle:) Puss

Update..



Bio imorgon med Michelle! (klicka på hennes namn så kommer till till hennes blogg)

Kom hem nyss, har varit på stan & fikat med Becka^^

ska lägga mej snart, är tröött! Puss & godnatt!♥

Snart åka till jobbet, först fixa^^

● Sebbe har gått till skolan men jag har ca en timma på mig att sminka mig och så innan jag ska åka till jobbet. Har ätit frukost tsm med Sebbe :P
Trista inlägg såhär på morgon, men uppdateringar behövs och jag vill veta hur många som läser min blogg? Familj, släkt, vänner, främlingar osv...
Ska snart gå ner till källaren oxå o hämta en cola som jag ska ha med mig till jobbet. Matlådan är fixad, bandpasta med skinksås, gott det!
Hmm, måste handla idag.. Mjölk och andra roliga saker..
Äh, nu orkar jag inte skriva mer:P Ha en bra onsdag alla som läser! ☼ (solen lyser idag) :D ♫



Haha, en bild på mig från i somras när jag var blond :P


Snart sova

♪♫Älskling duschar & jag är nyduschad & färdig. Var ute & tog sista ciggen nyss & ska snart bädda Sebbes säng med rena lakan. Imorgon är det jobb för mig & skola för älskling. Efter jobbet ska jag åka hem & sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske en lugn kväll ensam med Lisen?☺ På torsdag ska jag umgås med Michelle & sen på bio & se Alice in the wonderland som jag berättat i ett tidigare inlägg. Och i helgen ska jag & sebbe se Percy Jackson - kampen om åskviggen.






Den verkar bra tycker jag :) Vi får se om den är bra sen på lördag xD
Nu måste jag borsta tänderna men först slänger jag in ännu ett collage ☺. Godnatt!♪♫


Dagens fråga!


Jag säljer!!



På grund av ett missförstånd mellan mig & ett företag så säljer jag nu dessa 2 trosor i storlek S för 59:-. Trosorna är helt oanvända, inte ens provade och de kom till mig idag 2 mars 2010.
En trosa kostar 49:- men ni får köpa båda för 59:- istället.  Jag betalar porto mot att jag får in pengarna på mitt kontonummer som jag kommer ange vid intresse. Intresserade får kommentera inlägget. Viktigt är att ange e:mailadress så att jag kan kontakta er personligen. Den som är först med att visa intresse får köpa trosorna.




Säljer även denna oöppnade skiva med Lars Winnerbäck - Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen.
Alla Lars Winnerbäck fans kan titta hit! Skivan kostade mig 179:- men ni betalar BARA 100:- exklusive porto.
Släng iväg en kommentar med emailadress så jag kan kontakta er personligen.

Present till syster √ & leggings till mig √

Sådär, nu är jag både pank & hyfsat mätt. Köpte ett par jeansleggings på New Yorker efter att kritiskt gått runt i de flesta butikerna i stan & kollat. Har köpt en finfin present till min syster också som fyller 18 år den 25:e mars. Tänk vad stora mina förut "småsyskon" blivit!
Åt nyss en jättenyttig lunch, Billys pan pizza & en fanta till dryck. Ska äta middag hos Sebbe sen, så behövde inte så mkt lunch. Sen har jag lekt med bilder, resultatet ser ni nedan.
Nu ska jag plocka, diska och sådant, sen åka till Sebbe. Bloggar ikväll igen!
PUSS!♥



Lunch



Outfit.

Först lyste solen, sedan började det snöa

Det var väl ändå typiskt. Jag var glad när jag tittade ut genom fönstret och möttes av en skinande sol. men efter att jag ätit min frukost så börjar det mulna -.- Snöar gör det med. Solen tittar fram lite då och då. Sol, kom hit & skin och smält bort snön, tack! Det är inte bara jag som är trött på eländet :P

Idag ska jag shoppa (A) och sen ta kort på plagg som ska säljas. Kommentera om någon är intresserad? men vänta först tills bilderna på plaggen kommer upp!

Nu ska jag fixa mej & åka till stan. Puss!♥

2010 - Äckliga snö :(

Publicerade detta inlägg igår kväll, men pga tekniskt fel (texten & bilderna blev hur stort som helst och blev som bakgrund på mina tidigare inlägg) så gör jag om gårdagens inlägg idag istället.

Detta skrev jag igår:
☆☆♥░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░♫░░☆☆
☆☆░░░♫░░▓▓░░▓░░░░░▓░▓▓▓░░░▓░░░░░▓░░░░♥☆☆
☆☆░░♥░░░▓▓░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░░░♫☆☆
☆☆░♫░░▓▓░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░♫░░☆☆
☆☆░░░▓▓░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░░░♥░☆☆
☆☆░♥▓▓░░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░░♫░☆☆
☆☆░░▓▓░░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░░░░░☆☆
☆☆♫░▓▓▓▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░░♥░☆☆

Jahopp, så var det snöstorm igen:( eller iaf snö & blåsigt & blött & irriterande i varje fall. Dagen har varit bra i övrigt. Älskling ligger & sover för han börjar sex imorn men jag som är ledig passar på att vara uppe och roa mig vid datan ^^
lite vinterbilder från idag;



Det var allt för idag. Nu ska jag röka, sen sova, Gonatt!


(mina nya fina vita snekars från Skopunkten, inköptes förra veckan)

Jag gör reklam för pointshop.se

Klicka HÄR för att komma till pointshop & bli medlem & tjäna pengar som du kan köpa saker för :) Svårare än så är det inte, så kom igen nu! jag är medlem där & lovar att det är en bra sida!

Nu lagar jag mat, pyttipanna & stekt ägg. Älskling är påväg till mig och då ska vi ä'ta på mitt nya porslin jag fick med hem idag:) 4 tallrikar & 2 små pytte koppar, allt för endast 50:- :D Snacka om tur jag har va?;)

Om vi nu ska snacka nya saker så har jag även köpt 2 brottarlinnen på JC. Personalrabatt där ju;) hehe.

Nej, nu sja jag fortsätta med maten! Enjoy!

100301

Så blev det första mars och det snöar ute. Blä & fy för det! Jag vaknade för en halvtimma sedan, har ätit min frukost & nu ska jag fixa mig och så innan det blir dags att åka till jobbet.

Efter jobbet blir det nog att kolla stan lite och sen hem & laga pyttipanna med stekt ägg till mig & älsk.
Ikväll tror jag att jag ska fika med Carro, men det återstår nog att se.

"Vissa ger sig fan aldrig, trots att det är ni som förlorar till slut"

Lisen är extremt busig idag xD, haha. Nej, men nu ska jag sluta sega vid datan, har saker att fixa.
Ha en bra dag allihopa & kommentera för det har ni inte gjort på hela helgen!

RSS 2.0