Beslutsångest

Jag vet inte hur jag ska göra. Med jobbet. Jag funderar på att gå imorn och prata med Lotta, men samtidigt vill jag inte vara kvar sen och jobba. Det blir för mkt, spc nu när en skickade mess med ordet "Hora"
Hon vet inte ens vad ordet betyder och sen skyllde hon ifrån sig på mig som vanligt. Förstår inte vad hon får ut av det, hon lär sig inte ett piss trots att Lotta pratat med henne. Jag hoppas hon blir utkastad från jobbet eftersom hennes ilska även går ut över jobbet och oss arbetskamrater. Den andra tjejen kan vara jävlig hon med, men hon sköter åtminstone sitt jobb.

Alltså, usch, det är synd att jag inte är så stark som jag kan vara. Jag vet att jag kan vara starkare, men det blir svårt när de aldrig lär sig nåt och gör samma sak hela tiden, precis som en ring som snurrar. Jag vill inte vara med i deras ring, jag vill komma ut och för att komma ut måste jag sluta eller så måste de sluta. Hur ska det annars blir bra? Finns inga fler sätt tyvärr.

Nu ska jag försöka sova.

Godnatt gott folk!!Älskar dig Sebbe ♥


Höst - dryga människor

Denna höst började inte helt felfritt- alls. Folk har gått och drygat sig. Finns flera namn som jag ej nämner, men de har förlorat min vänskap och även andras. vad tjänar man på att vara dryg mot andra och bara prata om sig själv och inte vara ett dugg intressrrad av andra? Nej, man tjänar ingenting. Utan vännerna flyr.

Vän nummer 1, henne har jag varit "bästa" vän med, hon har alltid varit udda och aldrig visat känslor för andra, bara för sig själv och sitt liv, men ändå har jag umgåtts med henne för jag sett sidor hos henne som jag gillat. Men nu så har hon fått fram sina negativa sidor så mycket att en efter en av hennes vänner stuckit och till slut även jag. Man tjänar ingenting på att älska sig själv, bara prata om sitt utseende, nya saker, pengar och killar som sedan dissar henne när de sett hennes riktiga jag, och sen heller inte bryr sig om andra människor utan alltid sätter sig själv i första rummet.

Vän nummer 2, en som jag umgåtts till o från med, aldrig mer! Hon har heller inga vänner kvar och verkar inte tycka att hon är felet utan dom. Jaså? är det verkligen df du är ensam, du som gnäller över hur tråkigt ditt liv är, men ändå vägrar inse att det är dig folk tröttnat på? Att anse att du är perfekt på riktigt, att tycka att du är omtänksam när du inte ens vet vad ordet betyde och så, det är nog bara du som tycker.

Sedan två till som jag ägnat två, tre inlägg åt, ni kan göra allt det som ni bett mig om istället.


Till sist. Jag är verkligen ingen perfekt människa, och heller inte världens bästa kompis. Och det är tillåtet att vara ego så länge det inte går ut över ens bästa vänner. En vän måste kunna visa empati, kommunicera, lyssna och stötta. En vän tar inte sina vänner för givet! Ta inget för givet, utan ansträng dig istället. Om någon anstränger sig för dig, så måste du oxå ge, inte bara ta emot och sen skita i om din vän inte mår bra eller behöver prata. Sen även att kunna kommunicera och ha kul ihop. Kompromissa. Nu säger inte jag att jag fixar allt detta jag skrivit upp, det är det ingen som gjort. Men lite måste man offra sig. Ni som jag angett nu (dock namnlösa) offrar sig aldrig för andra.

Jag har oxå svaga sidor. Jag är inte världens bästa på att stötta någon eller lyssna alltid. Men mina vänner består för att jag har många bra sidor oxå (enligt dem) själv kan jag inte påstå det, då jag inte har ett bra självförtroende. Men jag har tillräckligt med förtroende för att våga säga att jag är en bra vän emot de som är bra vänner för mig. De som beter sig mot svin mot mig får samma visa mot sig.

Jag har svårigheter med att kommunicera och känna massor utav empati men det vet de flesta av mina vänner om och de vet oxå att jag inte är sån medvetet.

Nu ska jag gå och äta godis. Har pms.


"Gå och gräv ner dig så jag slipper se dig"

Efter två dagars intensivt sms:ande med två miffon har jag bestämt mig. De vinner på jobbet, men utanför är det jag som har vunnit för länge sen. Jag behöver inget folk som kontrollerar mig, jag behöver ingen svans efter mig.
Jag tackar gud (som inte finns) att jag har ett bättre liv än vad de har. Och det är ni som förlorar, ni är redan förlorarna eftersom ni inte fattar ett skvatt svart på vitt. Ni ältar, ni tjatar, ni lär er aldrig någonting, ni spelar tuffa så som man gjorde på mellanstadiet, ni ljuger hela tiden om allt och inget, ni snackar skit 24/7, ni låter era små ynkliga problem gå ut över personer som inte ens känner er, ni tvingar personer som inte vill var delaktiga i era patetiska liv att bli, just det - delaktiga. Men så många gr som jag konfronterat er (ja eftersom jag inte är en feg skit) så tiger ni eller käftar emot som 3åringar om nåt som jag inte tagit upp. Ni vägrar gå vidare, ni spänner fast er i det förflutna och försöker dra ner andra i ert lilla skit-träsk.
Ni ska veta, att eftersom ni är mkt sämre än mig på att läsa av människor, folk skrattar åt er och undrar hur ni fortfarande kan överleva. Ni har tur med eran personal, men era egna liv är inte era egna, folk känner er bättre än er själva, hur känns det?

Så, ni finns inte för mig, kommer aldrig finnas längre.Över till nåt roligt: jag & Sebbe firar två månader på torsdag. Och jag ska åka till Ikea imorn, även fast ingen följer med mig. Jag ska bränna upp mitt presentkort.

Ska träffa fina Lina ikväll. Hon och jag ska på lokalfest på fredag, kul!

och nu har jag inte mycket mer att berätta.

Jo, var med Maja & Alexxz förut idag. maja och jag fikade och sen kom Alexxz. Sen stack jag till Sebbe och åt. Ugnspannkaka blev det.

Nu ska jag röka, vara social med Sebbe och sen åka till stan. Först hem och byta kläder. Lite för kallt med strumpbyxor nu känner jag.

Byebye

Fuck you

Ni två kan dra nånstans så jag slipper se er. Förstår inte hur man kan överleva på enbart lögner, skitsnack och falsksspel. Men jag genomskådar er varenda gång. Synd att ni inte är smarta..

Ni fick det ni bad om, så glöm allt vad ursäkter heter. Kom inte till mig på era bara knän, för ni finns inte längre, osynliga är ni. Omogna efterblivna egoistiska i mina ögon och i många andras oxå. Kolla er omkring, ser ni inte blickarna?

Patetiska och jag hatar er, ni har krävt för mkt av mig, men nu är det slut med det. Nu kan ni inte utnyttja mig längre och ni kan heller inte ens försöka, för det finns ingen som tror er. Fråga folk, tro mig jag vet!


Detta inlägg är tillägnat två personer, vissa kan räkna ut vilka, andra har inte med det att göra. jag behövde bara få ur mig ilska och samtidigt visa att jag vet att ni läser min blogg!!

:)

Livet är kort, bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.

Godnatt!Jag gäspar precis när jag tog kort;)Jag är trött & mina munsår gör ont:(Klicka på småbilderna ovan för större storlek..


Nu ska jag snart lägga mig i min renbäddade säng, bytte lakan förut. Äälskar att somna i nya lakan, man sover så gott den natten!

Men först måste jag;

1. Borsta tänderna
2. Bekämpa mitt munsår som gör ont som faan
3. Känna efter om sängen känns lockande direkt efteråt, vilket jag tror att den gör:)


Någon som längtar efter att gå upp kl halv sex en måndagsmorgon? Den personen kan ju kontakta mig isf.

Godnatt alla ni som trillat in här!


Söndag...

Vaknade upp hemma hos Sebbe<3, käkade frukost och sen blev det att dra hem till mig för att städa, diska & panta burkar. Vi både dammade, dammsög och skurade:P Så nu är det rent hemma hos mig :D
Nu är jag hos Sebbe och ska snart äta mat, köttbullar & makaroner, det är gott det!
Sen ska jag hem och tvätta.. -.- Mindre gött.. Tvätta är liksom tråkigt..
Och ja, igår krökade vi hos mig igen då och sen så mötte jag & Sebbe upp Ida på Otten och så var vi där o hade kul, sen gick vi hem, jag somnade så fort Sebbe följde med Ida till bussen, haha:P

Bilder från kvällen finns på bdb.

men lite andra bilder från mitt & sebbes téfika i förmiddags hos mig;Nej, nu är maten färdig, så ska käka.

ha en bra dag! ♥

Kulturnatt och krök

Igår blev det fest hos mig eftersom lokalfesten tog 120:- i avgift så då sket vi i det. Det kom lite för mkt folk hem till mig, men vi hade fett kul ändå. Sen blev det Otten på Club Aqua, och dansa^^ Jag, Shara, Sebbe & Rasmus var det som gick till Otten^^

Idag är det kulturnatten och det är rätt tjockt med folk på stan. Jag & Sebbe sitter hemma och slappar, ska snart fixa mig eftersom det blir förkrök hos mig och sen fest igen. Kanske Otten igen eftersom Tessy skulle dit idag igen oxå;)

Träffa Shara en stund sen oxå.

Drack nyss kaffe, det behövdes! :D

Nu ska jag gå, har inte mycket att berätta mer än att det är fest för min del i helgen;) Ja, förutom söndag då^^

Puss♥


Torsdag och snart fredag=)Nu sitter jag hemma och har det bra.. Är hungrig och ska snart fixa käk. Varit seegt på jobbet idag, trodde aldrig dan skulle ta slut. Jag hade kassan med natta, men natta stack hem pga mensvärk och jag fick vara själv i kassan, rätt nice ändå;)

Var ju hemma hos familjen igår och att se Tiramis grav var plågsamt.. Tårarna rann mkt igår alltså:(
Blev bjuden på middag oxå, gott!

Sov hos Sebbe inatt, mysigt.

Vid sju ska jag träffa Lina i stan och förut var jag en stund med Mija, Natha & Jackie. Vi gick omkring och sen beslöt sig alla för att dra hemåt för att alla var extremt pissnödiga, haha xD Så kan det gå vettni!

Imorn kommer Shara till Norrköping, vi ska festa har vi bestämt för det var så läänge sen som vi gjorde det ihop. Martin kan inte vara med för han är sjuk -.-  Sebbe ska vara med och även Lina.. :) Hoppas vi hittar ngt ställe bara!

Nähä, mat i magen kanske? Sen baka chokladbollar :D naajs!!Familjens kattunge Kimra sussar sött i syster Soni's säng:)♥Och jag testade systers spegel. Lång helkroppsfigur står på önskelistan:)  Ikea-kortet måste ju slösas upp:)

Nein, nu skriver alla till mig på msn, jag måste fixa mat:) Ha en bra kväll ni!


Väntan på en Zwebbe ♥

Sitter hemma framför datorn o chillar. Lyssnar på musik med spotify, chattar med Shara och kollar runt på webben.
Shara kommer till Nkpg på fredag så då ska vi ses och köra utgång, kanske en runda? Sebbe kommer oxå vara med och kanske Martin om han blir frisk innan dess. Han åker förresten till Spanien nästa helg. Jag är defintivt inte avundsjuk!

Imorgon ska jag hem till familjen och ha minnesstund för vår katt Tirami som inte längre finns bland oss:(
Hon blev 12 år och hade varit sjuk länge. Vila i frid älskling<3

Snart kommer Sebbe, han ska sova kvar inatt hos mig.

Ha en bra tisdagskväll!


Till minne av TiramiÄlskar & saknar dig Tirami<3 I våra minnen & hjärtan lever du vidare! ♥ Rest in piece!

Brunett, blondin & nu rödett;)Har en förpackning kvar som jag ska ha i ganska snart:)

Sebbe åkte just hem, han har varit här och stekt pannkakor och varit social med mig :)
Nu ska jag äta lite mer pannkakor och sen lägga mig i sängen med lite popcorn och en tidning, mys fan=)


Sebastian♥

Bilderna kallas kärlek! :D

Gonatt gott folk!

Färdiga tatueringenIgnorera de röda strecken, de är efter plasten & tejpen.
Så nu, ni som tjatat, nu har ni resultatet framför er.
Tycker ni att det ser förjävligt ut, säg INTE det till mig är ni snälla okej?


Well, varit på jobbet idag då. Vaknade hemma hos sebbe kvart i sex, var på jobbet tio i sju. Var på kk-mottagningen vid 11 oxå, det gick bra. Imorn däremot vet jag inte... är läkarundersökning då kl 13.  men en sak jag ser fram emot, är att träffa sjukgymnasten imorn kl 10.. Få lite ordning på rygghelvetet som gör ont 24/7.. Då ska hon förhoppningsvis ge träningstips osv.

Om en timma eller två, kommer sebbe hem t mig. Han ska hjälpa mig laga pannkakor. Jag kan inte vända dem:O haha...

Nej, nu orkar jag inte skriva nåt mer meningslöst så jag tackar för mej idag då..

Alltså, ni kommenterar aldrig:O Illa det där

Söndag

Idag har jag & Sebbe varit till finspång och gjort klart mina tatueringar:) Det blev fint faktiskt tycker jag:)
Nu sitter jag hemma hos sebbe, ska sova hos han inatt igen;)
Har en vagel i ena ögat, aj fan:@   typiskt mig.
och mitt hår är himla rött, men jag är nöjd med att se ut som jag just idag. Imorgon är det nog en annan historia..
Sebbe och jag var på lokalfest igår kväll vid hamnen, trevligt vare. Sen blev det Otten, men vi var hemma hos honom före 12, jag drack 3 cider, sen fick det vara nog, hehe^^
Imorgon är det måndag ja, usch! Gå upp tidigt, i regn o rusk ta sig till ett jobb som ligger sisådär fem mil bort (okej, 3 kilometer då, och jag åker spårvagn) från sebbe..
Nu ska jag duscha. Ni som hoppats på bilder får vänta. Jag orkar inte. Checka in min bilddagbok, där har jag lagt upp lite iaf.

Puss på er!

Hårfärgning

Om nio minuter ska jag skölja ur mitt hår så får vi se vad det blir för färg efteråt;)

Vad tror ni?


Hos min Sebbe<3

vaknade vid halv åtta, gick upp 8 för jag var törstig >__<... Kul.
Sebbe och jag gick och lade oss redan vid 22 igår, jag var jättetrött och sjuk:( Dessutom ledsen för att jag inte kunde komma på Mijas fest igår kväll/natt. Men det var skönt att ligga och sova tsm med sin älskling. Vi kollade på tv och åt glass, wienerbröd och chips och drack coca cola. En mysig fredagskväll med andra ord=)
Sebbe är oxå vaken, han sitter vid tv:n nu tror jag^^

Jag har jätteont i min stackars rygg, men huvudvärken kändes bättre. Ett tips - ät panodil var fjärde timme, inte ipren för ipren är inte lika skonsam mot magen som panodil. Panodil ska man äta vare ja..
Det sa "chefen"/min arbetsledare när hon ringde mig igår.

Hmm, lördag morgon äre ja. I vanliga fall sover jag vid den här tiden, men sover man tidigt så vaknar man tidigt oxå. Kan nästan lova att jag kmr sova en gång till under dagen, igår somnade jag vid 12, 13 på dagen tror jag och vaknade vid kvart över fyra på eftermiddan:O dagen innan sov jag inte lika länge:P Men så äre när man är sjuk, sova är det som gäller!

Får se om jag orkar finspång idag. tatueringarna & Idas grymt söta katter! Äsch, att sitta på en buss tsm med sin älskling med musik i örona dör man inte av. särskilt inte som att Jonte, Idas pojkvän själv hade feber igår:P Nevars, men Ida skulle smsa när hon vaknar hur det blir idag.

Nu kan jag inte blogga mer, för ont i ryggen... :(

Byebye och glöm ej att kommentera, ni har varit dåliga på det på sistone hörrni:)

Vaknade nyss...

Så, nu har jag sovit några timmar och inte blev det bättre av det nej. Huvudvärken är inboorad i min skalle och illamåendet kväver mig. Har inte ätit nånting idag och det är ju det jag behöver. Men om jag är nära att svimma i köket en gång till så får det vara nog liksom! Jag kan inte stå upp, blir helt bortdomnad i kroppen.

Fan då:(
Nej, blir inget utekväll för min del idag. Blir att vara hemma och försöka bli frisk:( Tråkigt det där, men sånt är livet:(

Fortfarande sjuk:(

Vaknade vid 8 imorse och kunde inte somna om så gick och duschade istället.. Sebbe kom till mig igår kväll för att sova hos mig. Gullig du är sötnosen min!<3

Igår grät jag lite blöta tårar för att jag mådde så illa:(

Hmm, Sebbe gick från mig när jag låg och sov djupt (till sitt jobb) men han hade skrivit en fin lapp till mig som jag hittade på köksbordet:) Sweet!

Jag undrar om jag fortfarande feber har? Min kropp är ganska så slut och det finns inte mycket ork. Jag fixade att duscha iaf även om det kändes jobbigt.

Men den här förbannade huvudvärken som jag haft ni i snart 3 hela fucking dagar, ipren verkar inte hjälpa särskilt mkt. Kaffe hjälpte för en stund. På tal om det, måste ner till Ica och köpa mjölk till kaffet, för mjölken tog slut nu imorse.

Hmm, Mija har fest ikväll, jag vill så gärna gå! Jag borde vara hemma och vila upp mig men jag var hemma hela dan igår och rastlösheten var på max. Sen så sov jag ju oxå ett par timmar på eftermiddagen med.

Eftersom jag vaknade så tidigt idag så lär jag nog sova på eftermiddan sen^^

Men sen ska jag faktiskt hem till Mija. Men det blir inte att dricka så mycket idag! Jag har två cider & en öl, det får räcka för ikväll, för mer än så är farligt om man feber har.. Och jag som inte ens vet om jag har feber nu:S

Utgång till Otten efteråt, där får jag se om jag följer med eller inte. Blir inget att dricka ute iaf kan jag säga.
Måste må bra imorn eftersom jag & älsk ska till finspång och fylla i tatueringarna då.

Well, nu ska jag kolla vad jag ska handla och sen panta burkar och flaskor!
Sen kommer jag antagligen vara helt slut efter så då blire väl madrassen..

ha en bra dag!


Feber :(Sovit ett par timmar nu på eftermiddagen. har feber igen och känner mig yr och trött. Känns som om jag typ sover hela tiden, även när jag sitter framför datorn.

Orkar inte:( För nu har jag ångest oxå, en äcklig sådan..

Måste gå och fixa mat, blir nog spagetti och vegetarisk gryta att värma i micron.

Kunde inte sova i min säng för fick ont i ryggen så det blev madrass.

På måndag och tisdag är jag fullbokad står det i min kalender. Det är kuratorbesök, besök på kk-mottagningen, läkarbesök (igen) och sjukgymnast som ska kolla min rygg. (hon pratade om nålar sist, jag börjar ana vad hon vill ska göras med ryggen).
Inte mkt idé att gå till jobbet under tisdagen då jag ska infinna mig hos sjukgymnasten kl 10 och sen på kk-mottagningen kl 13. Dagen innan ska jag vara på kk-mottagningen vid 11...
Men jag går nog till jobbet ändå, eftersom att det känns bättre än att sitta hemma och häcka.

Imorn ska jag inte gå iaf, febern har inte gått över som sagt.

Nej, msåte värma mat!
¶ Sjuk...Är hemma från jobbet...
Kände mig dålig redan igår och kan inte förstå hur jag orkade vara på jobbet plus ha möte hemma hos mig. Men det gick. Fattar heller inte hur jag orkade gå på stan ens:S Tydligen gick det med, men min kväll var ingen rolig iaf. Hela jag skakade, min kropp värkte som jag vet inte vad och febern var något hög skulle jag tro eftersom jag inte ens kunde stå upp. Blev sängen vid 8 igår kväll och somnade gjorde jag nog säkert före nio..
Känns bättre idag, men inte tillräckligt för att ens orka gå ut nånstans eller fixa mig. Huvudvärk och ryggont.. :/ Blä för det.
Sitter och dricker min oboy och försöker tänka ut lite saker.. Men vet inte vad jag borde tänka ut. Känner mig ganska borta...
Hoppas jag känner mig bättre imorn så jag kan gå till jobbet och på kvällen festa hos Mija som har födelsedagsfest. Synd att missa det bara för att man är sjuk:S Sjuk kan jag vara nån annan dag men inte på Mijas födelsedagsfest tack!

Klockan är tio i elva och jag borde gå och diska kvällsdisken från igår.. Sen gå ut och kolla vad det är för väder och samtidigt ta första ciggen för idag..


Byebye så länge!


¤

∩∂Ð ska sova typ snart.. Denna dag har varit hur jobbig som helst. Huvudvärk heela dagn och ögonlock som hela tiden vill falla ner. Mår inte bram känns som om jag ska bli sjuk - igen.. Kul.... :S
Får se hur jag mår imorn helt enkelt. sover hos älsk inatt då. haoppas han kan göra så jag mår bättre och slipper både huvudvärk och illamående <3

Nu måste jag ärligt fixa mat, har ätit dåligt idag -.-

^^Godnatt alla bloggare! ♥

Min dag har varit seg och stressig samtidigt. Mitt huvud behöver paus och min kropp sömn.
Älskling kollar på tv hos mig oh jag ska ta ett sista bloss innan det blir dax att sova.

Fasen, vad kallt det var imorse då! endast 2 ynkliga plusgrader! Och självklart typ 20 grader på eftermiddan. Alltså, vädret, hur ska ni ha't? Jag vill veta hur jag ska klä mig, kanske:P

Snart dax att köpa vinterjacka förresten. Blir nog en everest parkas vindtät, tjock och självklart pälsluva:)
Remember jackan alla "fjortisar" hade förra året? Nu är jag med i klubben, haha. Nevars, men jag har alltid älskat jackor med stora luvor o pälskragar (självklart fejkpäls!)

Väldigt vad jag använt ordet "självklart" idag. Hela tre gr i detta inlägg:)

nej, sova!! Puss och godnatt♥

Ny vecka igen då
Ja, så var det måndag igen och snart är denna måndagen över:)
Haft en bra dag idag, jobbat, varit på KK-mottagningen och träffat kuratorn som faktiskt var himla bra, ska träffa henne igen nästa måndag samma tid, sen så har jag umgåtts med folk. Fösrt fikade jag med C på Espresso House och så umgicks jag med Maja rätt länge, vi var på stan, hemma hos mig & hemma hos hennes pappa. Bytte kläder med varandra oxå, hon fick jeans och leopardmönstrat linne av mig som är för stora. Av henne fick jag massa skärp ody. ;) Efter det träffade jag Lina en stund och även Mija, natha, Sunita med flera på stan. Sen en kort stund med Johanna hos mig, hon checkade in kläderna som jag försöker sälja och visst, så har jag fått köpare iaf;D Naajs(Y)
Jaha, nu sitter man hemma, ska snart sova. Gick oh lade med tidigt igår med, är så trött på kvällarna nu när det är höst och mörkt ute. orkar inte ens kolla tv :P Illa det, men skööönt att sova!! Fasen, vad jag älskar att sova nu, mardrömmarna är borta och sömnproblem inte lika jobbiga.. Beror nog mest på mörkret tror jag. Värre är höstdeppigheten som jag & många andra drabbas av. Usch för det.
Jaha, imorn ska jag shoppa med min god man till lägenheten då. Får se vad jag får med mig hem sen då..
Sen ska Älsk sova hos mig(Y).. Onsdag mötet som sagt...

Fredag är det PARTYTAJM hos mija som fyllde 22 i lördags. Eller festen är hos Stoffe, men det är hennes fest iaf:) Present ska införskaffas innan fredagen. Lördag, finspång, måste!! tatton ska fixas till och dessutom har Ida köpt kattungar som vi måste hälsa på=)

Nej, sängen ropar på mig, dags att låta huvet vila mot kudden:)

Sov gott, gott folk!! ♥


Drick inte så fort...!Hmm, ett misstag som jag gör när jag dricker akohol är att dricka för fort. Inte bra, för gårdagens röj vart en kort sådan. Vi satt på stan efter att ha varit hos mig och druckit och jag var döpackad. Jag kunde inte ens sitta själv, så illa var det:O Polisen kom förbi och det var jävligt nära att jag hamnade i fyllecell påstår folk nu. OMG! Tur att jag hade Sebbe som tog han om mig och mitt fulla as. Vi hade tänkte dra till bilträffen men det blev inget av det, för att jag inte ens kunde sitta själv som sagt..:O Så det blev hem till Sebbe och sova. Idag var jag bakis igen, samma som igår.:S Sov, åt en ordentlig frukost (precis som igår). Frukostar är godast när man e bakis:D För då äter man dubbelt så mycket, hehe.

Idag har vi tagit det lugnt, slappat, köpt lite saker på stan, köpt godis, med mera. Nu är jag och sebbe hemma hos mig, jag håller på och tvättar just nu:) efter att jag hängt upp tvätten på tork så ska jag duscha o sen se film tsm med älsklingen min:)<3

Imorn är det dags att gå upp tidigt, usch vad vi hatar det! Sen ska jag till kvinnokliniken vid 11 imorn och träffa en kurator som jag ska prata med. Kul.... Lite jobbigt, men jag måste ju ta tag i det iaf.

På onsdag står det möte oxå på kalendern. Kl 14 hemma hos mig, spännande.. :S

Nej, om en kvart ska jag hänga tvätt. Innan dess ta en cigg.

Hoppas att ni läsare haft en trevlig helg, kommentera gärna och berätta vad ni hittat på för kul!

Pussar

Igår, inte helt nykter...

Fest fest fest!!!:D

Nu ska vi röja, ja nu ska vi dansa, supa dig under bordet, det är fredag o vi älskar't! ;D

Nej, jag har inte druckit en droppe ännu, men snart ska flera droppar hamna i min mun & mitt blod.

Förkrök hemma hos mig o sen drar vi vidare till nästa fest o nästa o ja, sen drar vi hem o snarkar:P haha

Lite bilder på mig själv då som ni läsare kan få njuta över eller kanske irriteras över, vad vet jag.

I´m HAPPY!! :D

Klicka på fotona för att se större bild=)

Nu ska ja dra o fixa lite innan fölket kmr!! ha en bra fredag!! ♥

I´m home and feel shit:(Vaknade vid typ halv tio imorse. Eller först vaknade jag av klockan som ringde vid sex, klev upp ur sängen, stängde av o gick o lade mig igen för mådde sjukt illa. Somnade som sagt om då. O när jag vaknade hade telefonen tydligen ringt sig varm. Messade samtliga o sa att jag var sjuk, men kunde inte somna om sen. Gick upp o åt frukost framför tv:n, sen så har jag mest bara slappat o försökt bli av med huvudvärken. Drack kaffe nyss, hjälpte föga lite. Mensvärk har man oxå:(
Inatt hade jag hallucinationer så då brukar jag alltid ha hemsk huvudvärk dagen efter som idag då. Usch, det är en plågsam värk som går ut över allt annat i kroppen, jag mår illa, känner mig seg, ont i ögonen, och vill bara ligga och sova, men det kan jag inte för har sovit färdigt för inatt egentligen.

Lina är påväg t Norge, har messat med henne en massa, hon o hennes pappa ska lämna en chiuhua (stavning) som hennes mamma föder upp.;)

Jag ska snart duscha, fixa mat o sen bege mig mot stan för att köpa present till pappsen min som ju fyllde femtio år igår.

Lyssnar på denna låt: http://open.spotify.com/track/3w3nz46qakQZswQFOQfLBA

The Mist Soundtrack. Slutet är så sorgligt & hemskt i slutet på denna film, man gråter..

Nej, nu måste jag duscha.

See ya!
Måste bara skriva att idag fyller min pappa 50 år! Grattis till honom! ♥

Älskar dig pappa!♥

Vill inte deppaJag vill inte deppa, jag vill må bra. Men just nu känns allt bara mörkt inom mig. Kanske för att jag har mens, kanske för att det är höst, kanske för att det helt enkelt är en sådan dag. Vill helst inte må dåligt, det suger. Har en oroande känsla inom mig, en känsla som säger att det kommer hända ngt tråkigt snart. Väldigt snart.
För många tankar som snurrar, saker jag vill glömma, saker jag önskar aldrig inträffat, saker som jag inte vill ska inträffa. Oro. Rädsla. Ilska.
Inom mig väntar en massa känslor på att få komma ut men jag låter dem inte få komma ut. Vill inte. Vet inte varför.
Jag blir bara jobbig då. Folk tycker jag ältar. Folk orkar inte lyssna. Och jag orkar inte formulera mig, allt blir så fel.
Jag kanske behöver en kurator, jag ska få en tid snart hos en. Men jag vet inte vad jag ska säga utan att få den där känslan inom mig. Fel-känslan. Orden som kommer ur min mun, ibland väl genomtänkta men oftast inte. Det spelar ändå ingen roll, för det brukar bli fel iallafall.
Människor med dem där blickarna. Blickarna jag bara inte tål. Och som jag vill fly undan lika mycket som jag vill fly undan mina tankar. Tankarna som styr för mycket, tankar som säger åt mig vad jag ska säga och som lika snabbt ändrar sig.

Som sagt, jag vill inte deppa men jag gör det ändå. Men en molande värk i magen och ett orosmoln i halsen.
Och en hjärna som är överansträngd.
Rastlöshet kallas det, något jag avskyr. Vad jag än gör, försöker göra känner jag bara rastlöshet och oro. Jag sitter hemma och gör absolut ingenting och mår dåligt av det. Jag vill hitta på saker, men andra vill ta det lugnt. Jag vill oxå ta det lugnt, men det verkar inte gå.

Nu ska jag äta choklad.
Nu är hösten här - på riktigtFallna löv överallt, allt kortare & kortare dagar, regn o rusk och sommarvärmen spårlöst borta (nåja, lite värme finns iaf kvar).

Hösten är bra lång känns det som. Ruskigt väder och bara elände nästan. Men det finns ljuspunkter. Hösten är då man kan tända ljusen på allvar, dricka té som aldrig förr, kolla miljoner filmer på tv & bio, äta popcorn nästan jämt, mysa i mörkret inomhus medan det regnar & stormar utomhus.

Och speciellt mysa med sin Sebbe<3, det gillar jag=)

Självklart började jag min dag genom att försova mig en timma. Nej, nu ska jag flytta väckarklockan så jag måste gå upp ur sängen o stänga av den. För såhär kan det inte bli, särskilt inte under hösten då det är extra svårt att komma upp.
Jobbet gick bra, och det är mkt denna veckan. Beställningar av luncher framförallt, men även mkt fika.

Nu sitter jag hemma och har det bra framför datorn. Har varit och handlat lite och ska fixa käk snart (otroligt vad fort man blir hungrig nudå, men sen så ska jag ha mens imorn oxå, blä för det) och ikväll blire att träffa Mija som ska klippa topparna på  mitt hår och fixa naglarna. :) Nice^^ Kanske se film o käka popcorn med, Mija älskar popcorn (A)

Den här veckan ska jag köpa gardinstänger plus gardiner. Kanske ta tåget t Ikea igen med Sebbe? har pengar kvar på ikeakortet nämligen:)

På onsdag fyller ♥pappa♥ hela 50 år, så jag fixa nåt till honom=) 50 år är inte illa:)

Sen den 11:e fyller Mija 22 år<3 Ska på fest den 18:e för Mija då.

Men däremot vet jag inte om jag ska åka hem under pappas födelsedag, återstår att se. Har möte just den dagen klockan 14 dessutom. Usch & blä.

Nej, nu är jag hungrig. MAT MAT MAT!!

Byebye ♥
Inte världens bästa bild på mig & Sebbe, men den får duga för dagens inlägg^^


TatueringenDe två första bilderna är tassarna på den vänstra höften. Högra höften är ännu inte färdig, bara linjerna. Ska fylla i mer färg i det vänstra plus fylla i färg i den högra nästa helg. Jämna till lite o så.

Nöjd iaf=)


Jonte tatuerade mig, han var bra faktiskt:D

Lite bilder från när han gjorde't ;)


Haha, nedersta bilden är knäpp, Jonte tatuerar oh jag smsar ;)


Sitter hemma hos Sebbe, han är iväg på bowlingmatch, men är snart hemma igen. han stack vid halv elva tror jag oh jag vaknade vid halv ett. När han kmt tbx så ska vi hem till mig o käka:)

Sen ska jag träffa Maja o så tvättar jag vid fem som vanligt:) blir chilldag, mysa framför tv:n, poppa popcorn o bara ta det lugnt=)

Ha en bra söndag, läsare! ♥

Lördag=)

Idag bär det av till Finspång för en tatuering :) najs najs, oh hoppas inte det gör oont bara x'D, hehe

Vi hade en chillfest hemma hos mig igår, lite krök bara. Drack o snackade o sen drog vi till stan för att några skulle mucka med några, men det blev inget vad jag såg iaf. McDonalds blev det oxå och sen hem till Sebbe för att sova.

Nu ska vi snart hem till mig för att städa och duscha osv osv.

Sen blir det bussen mot Finspång :D *längtar*

Lägger in bilder sen på tatton;) ♥

ByebyeImorn - fredag ♥

♥ Godkväll ♥

Sitter hemma hos Sebbe som ännu inte är hemma. hans pappa släppte in mig och bjöd på té. Sebbe lär komma nu närsom, han har spelat bowlingmatch ;)
Ska sova hos honom inatt:)
Imorn ere äntligen fredag & helg :D We love it, det bästa med alla veckor ♥

Ska in till Finspång på lördag och tatuera mig=) Det blir najs, hoppas jag inte bangar ur bara, nej, har jag piercat mig o tillomed skadat mig själv så vågar jag bannemig skaffa en tatto. Sånt överlever man:)

Imorn blire väl hyfsat lugnt, kanske sitta hemma hos lina o dricka lite, men ingen utgång iaf, måste ju vila upp mig oxå=)

Sebbe, komsi komsi, I want you♥

Det har typ regnat hela dan, usch & blä!

Efter jobbet umgicks jag med maria & mats, först var vi hos mig o drack té, maria klippte mats hår o glömde rakhyveln på min köksbänk (WTF!?)

Sen blev det stan och jag köpte skor o två tröjor, skorna var det som jag behövde! Det blev nåt converseaktigt @ skopunkten, inte illa!

nej, nu ska jag fixa mig o hoppa ner i sebbes sköna säng:) Godnatt på er!!♥

Kväll...

Jag håller på och tvättar kläderna som jag fick tillbaka från polisen. Jobbigt, men måste göras. Hoppas jag kan använda dem oxå utan att må dåligt över minnena som kläderna gör för mig.
Kom hem för drygt en halvtimma sen. Väntar på Sebbe som ska komma närsom.
Har varit med några på stan och köpt strumpbyxor och örhängen.
Om typ mer än en halvtimma så ska jag ta upp kläderna så de kan torkas. De får torkas inne hos mig, för vet inte om jag hinner torka dem i torkrummet (A)
Nu kom Sebbe :)♥

Så ska fixa lite oh så.. Orkar inte blogga särskilt mkt idag, som ni nog märker :P

Byebye

Mitt i veckan..

Oh det har regnat hela förmiddagen o en bit på eftermiddan.. ifs så vaknade jag vid 13 idag eftersom jag somnade fem imorse. Blev att stanna hemma från jobbet helt enkelt. Duschade nyss, ska käka mat strax. Sen ner mot stan  för ska vara med Lina oh Sebbe <3 Sebbe messade mig imorse o grattade oss på vår 1månads dag:) Jag ba; oj redan :P hehe. Jag hade inte haft koll utan världens bästa Sebbe ♥
Älskar dej min plutt<3 1 månad idag=)

Hehe, behöver inte åka till stan än, för Lina är påväg hem till mig nämligen :) hihi, då kan jag skicka hit Sebbe så vi kan laga mat tsm :) <3

Usch, är fortf seg oh huvudvärk, blev ju så nu när jag inte kunde sova inatt :(

Nej, nu ska jag gå ut och möta Lina:)

Bloggar kanske mera ikväll, lite mer ordentligt då. :)


RSS 2.0