Godnatt! ♥

♥ Sebbe är här :) Vi har ätit tomtegröt, druckit julmust & kollat på MTV. Sedan har vi pantat burkar, träffat Jenny en sväng och resten av tiden slappchill ^^
Sebbe borstar tänderna, nyduschad. Han ska snart sova. Jag funderar på att vara uppe en stund till, har svårt för att somna om kvällarna. Tur att man e ledig imorn iaf! :D
Lisen busar och far, jag ska ge henne mat & checka kattlådan. Ta en sista cigg innan jag ska sova, rökte nyss.
Imorgon blir det nog en soft dag, kanske kolla på stan efter adventsljusstake att ha i mitt vardagsrumsfönster..
På onsdag ska jag fika med carrobarro ♥ Hon och Pablo ska förresten vara kattvakt fredagen-lördagen för då vill jag sova hos Sebbe. Sedan på lördagen så ska jag umgås med Diia och hon ska sova kvar hos mig. Lina ska oxå komma hit då ♥

Redan planer för helgen, hehe^^ Men söndag ska jag upp en hyfsad tid, senast kl 11 ska jag vara färdig med frukost, har tänkt mig så iaf. Sedan blir det åka hem till familjen och fira systers 16årsdag samt andra advent.
Nu ska jag stänga av datorn.

Puss & godnatt! ♥

Träff med Diia & en söt Lisen

Idag vid fyratiden träffade jag Diia och fikade med henne, det var väldigt länge sedan som jag träffade henne. Vi hade trevligt iaf och gick en sväng på stan etc. Innan jag träffade Diia så jobbade jag, handlade och myste med Lisen. Kom hem för typ tjugo minuter sen, myst med Lisen och fotat henne^^

Bilder kommer här -





Diia på H&M



Jag på H&M



En gäspandes Lisen ;)



Lisen tycker om att sitta i min famn när jag sitter vid datorn :)



Lisen som försöker fånga mitt finger med tassen :P



Att jaga pilen på dataskärmen tycker Lisen är jätteroligt :)



Sen tröttnade Lisen på datorn :P


Bilderna är tagna med två olika mobilkameror därav skillnaderna på bildskärporna.


Nu är på Sebbe på ingång, han ska sova hos mig, så måste sluta .  Glöm ej att kommentera!

puss!

Söndag

Sov fram till kvart i två på eftermiddagen. Kom hem vid typ tre, fyra imorse, minns inte exakt. Jag följde med några till Ljura, men sen ville jag hem så ringde upp en snubbe som fick hämta mig. Usch, bättre när Sebbe är i Norrköping, för då känner jag mig tryggare. I övrigt så har det varit en bra helg med mkt kompisar & annat skoj. Natha & hennes mamma kom förut med en fåtölj, ett rullbord plus lite annat som jag fick. De rensade vinden och Natha hade sagt till mamman att hon tänkt på mig :) Aww, übergulligt ju :) Bjöd dem på té och pepparkakor som tack. Sen har jag tvättat, ska snart hämta upp dem. Duschade nyss med och städade lite. har inte varit ute något idag, men ska snart bege mig ut så fort Sebbe smsat och sagt att han är hemma. han sitter i bussen påväg hem iaf, en timma kvar sa han förut när han ringde.
Idag har jag endast rökt en och en halv cigarett, känner mig yr och massa shit, men jag röker mindre i vissa perioder, vet inte vrf. Bra det iaf, när jag röker mera till vardags på jobbet osv. Och sen när det är fest osv röker man som en skorstbindare alltså (stavning?)
Har tänt första ljuset med, det är ju första advent och jag saknar min familj. Tur att jag träffar dem nästa söndag då syrran fyller år :)
Har inte så mkt mer att berätta nu. Ska ta upp tvätten och sådär.
Ha en mysig första advent!


Lördag eftermiddag

Vaknade vid halv ett ungefär. har ätit frukost, duschat & fixat. Ska snart åka in till stan för att köpa vissa grejer och sen åka till Emelie och hämta några grejer som jag glömde hos henne inatt.
Väldigt rolig kväll med tjejerna var det! Vi var hemma hos Emelie, som jag skrev inatt och hade hur kul som helst. Eftersom jag inte druckit på länge ordentligt så blev det lite lulligt inatt. Jag drack typ mer än vad jag gjort på länge men jag hade ändå kontroll och drack mindre än vad jag gjorde under sommaren. Så det känns bra. Stt man har bättre kontroll över drickandet och att jag inte dricker så ofta längre.
En öl på fredagskvällen anser jag inte som att "festdricka" utan mer en grej som att slappna av från jobbveckan så att säga.
Well, ska snart diska undan frukostdisken och åka till stan. Ikv blir det lugnt hos mig, Jenny kommer men vi ska mest bara chilla, snacka och ha det trevligt.
Sebbe smsade mig imorse när jag sov, han är i Värmland nu iaf och ska sova tills imorgon. Bowlingcup plus lite party med bowlingkompisarna med öl var det för honom ikv iaf :)
jao, jag är rätt trött, har sovit bort hela förmiddagen så nu har jag eftermiddag & lördagskväll att hitta på nåt. Om jag orkar, skönt att slappa. Imorgon vet jag inte vad det blir än. Jag tror inte jag åker till familjen, det kändes lite jobbigt med tanke på att de hade mycket på gång. Så jag åker nästa söndag på dagen för min syster fyller år som sagt.
Så då kan jag passa på att tvätta imorn och städa. Sedan träna. Joggingrunda/promenad i snabb takt en timme som förra söndagen. Runt vilbergen eller vrinneviskogen. Helst inte vrinneviskogen med tanke på att det inte är sommar längre, utan becksvart vid kl 16 redan.. Nja, jag kör runt vilbergen eller till skarphagen och tillbaka, sådant som märks. Gå ut med hörlurarna ska man göra iaf.
Nä, lite bilder som togs under kvällen? Själv tog jag noll bilder igår men Becka och Emelie tog bilder. jag råkade somna på Emelies madrass vid halv tre, sov i tio minuter, tills Emelie väckte mig och sa att det var dags för mcDonalds ;) Självklart hade hon tagit kort, men de läggs inte ut här. Nej, två bilder som Becka tog kan jag bjuda på istället.




Jag hos Emelie

Hos Emelie

Sådär, det var de 2 bilderna på mig. Nu är det mörkt ute redan så jag måste diska & fixa så jag kan åka till stan snart.

Puss&hej

Bläh :O

Kom nyss hem från stan. Becka fixade skjuts så jag slapp ta sista bussen hem ;) Klockan är halv fyra på morgon och jag är rätt onykter. Ska snart lägga mig & sova. Sebbeälsk sover men ska vakna om en halvtimma för han ska åka till värmland på bowlingcup nu mellan lördag-söndag. Men på söndag är det första advent och jag kmr antagligen adventsfika med honom. Min familj har inte hört av sig ännu så jag åker dit nästa söndag ist. Min älskade syster fyller dessutom då och hon ska firas :)
Well, har druckit & chillat hos Emelie ;) Vi körde massa spel, bland annat sanning & konka ;) Grymt kul :D
Sen vid halv tre gick vi till mcdonalds :) Becka bjöd mig på mat för jag betalade för mkt för vodkan vi köpte tsm..
Men struntsamma, har pengar kvar, ganska mkt, så imorn ska jag köpa en julstjärna att ha i fönstret i köket och adventsljusstake att ha i fönstret i vardagsrummet.
Lisen nosar på mina fötter så jag ska umgås med henne o mysa tills jag somnar.
Skriver mera imorn.

Puss & godnatt<3

Såja :)

Äntligen fredag & helg :) Sova, träffa folk och adventsmys är det som väntar.
Kom hem från jobbet för typ femtio minuter sedan. Ska diska och umgås med Lisen en stund, sedan åka till stan & handla lite grejer. Fick en påse té på posten. English Breakfast. Ibland är reklam fett nice^^
Sov hos Sebbeälsk inatt, men stack hem till mig innan jag gick till jobbet för att kolla läget med katt + vakt. vakt åkte hem, katt stannade kvar. Rensade bajslådan & fyllde på vatten, sen mot jobbet. Hade världens mensvärk plus magknip, så trodde aldrig jag skulle kunna gå upprätt, men det gick över sen.
Senare i eftermiddag ska jag hem till Sebbeälsk och fika för hans mamma fyller år idag.
Efter det vet jag inte vad man ska hitta på. Återstår att se.

Ska iaf på ett studiebesök snart, på ett skolkök (Minns ej vad skolan hette) och se om det är något att prova på.
Nu ska jag plocka fram mina ljusgrejer och så vidare.

Byebye

Allt är gjort nu...

Har tvättat, diskat, ätit mat, duschat, allt utom och dammsuga för det orkade jag inte :P
Hmm, och nu är det mörkt ute med. Kom nyss hem ifrån Ica för har handlat mjölk, kattmat, chips, toapapper, bröd, bacon, korv, tamponger, hårspray, hårmousse och så vidare..
Undrar vad man ska hitta på i helgen då? Sebbe och jag ska ju umgås imorgon, men på lördag och söndag då? Har cider kvar som måste drickas upp för den har stått i kylen ett tag.. Någon som vill komma till mig på lite chill? Alla som är lugna och fina är välkomna :)
Tror jag ska bjuda hit Carro faktiskt. Vi behöver en tjejkväll hon och jag med tanke på det jobbiga som hon går igenom just nu.
Nej, nu ska jag packa lite övernattningsgrejer, Sebbes säng är där som jag ska sova min skönhetssömn inatt ;)
Och sen ge Lisen mat och se till att kattvakten kommer ganska så snart :)

Puss & kram!

Ledig, städa, tvätta :P

Vaknade för en timma sen ungefär ;) Älskling sov hos mig inatt men jag vaknade inte ens när han gick, snacka om att jag sov hårt :P
Bion var bra igår, älskar filmen! New Moon var fantastisk tycker jag, men jag hade velat se lite mer på slutet ;)
Idag är det torsdag och jag är ledig. Ska dammsuga snart och tvätta senare. Sen ska jag träffa Kasandra en sväng på stan för en fika ;)

Ursch, nu har jag haft mens i en vecka och tre dagar typ. Iaf så känns det som så. Och det är sjukt jobbigt och jag blöder inte mindre heller :(

Jag tog lite nya kort på lägenheten, mest för att visa upp tv-bänken och kattställningen ;)






Den är rätt hög, syns det på bilden? Lisen syns på högra sidan ;)







Nu står tv:n på denna fina tv-bänk :)




Har tagit bort gardinerna för de måste sys upp..




Min gamla skruttdator. Jag önskar mig ett bidrag till en laptop i julklapp..




Sebbe har lämnat in sin mobil på lagning igen för nu funkade inte kameran. Han fick en såndär ful lånemobil. Vit & rosa. Värdelösa är dem, men tur att Sebbe har en annan mobil hemma som han ka ha sitt 3simkort i.
Innan vi stack på bion och allt så var vi först på McDonalds och åt, sedan gick vi till Coffee House och tog varsin kaffe och sen fick jag tre par snygga trosor av honom som jag valde ut på Cubus ;) Så gulligt av honom :D
Tog lite kort när vi satt på McDonalds igår då ;)




Sötnosen min! ♥




McDonalds har snygga röda lampor & jag älskar röda lampor därav bilden ;)


Nej, nu måste jag diska, dammsuga & duscha. Puss så länge!

Wiie! :D

Sjukt stressigt på jobbet idag. Massor med beställningar och kunder. jag hade kassan dessutom^^ Men det är kul :P
Nu har jag en tv-bänk hemma iaf :D Och en hög kattställning som Lotta gav mig. Lisen gillar den och klösar där^^
Om en timma ska jag åka mot stan för att träffa älskling, o kl 18.15 ska vi på bio & se New Moon :)
Hihi, nu fick Sebbeälsk sin nalle på posten ;) Jag skickade ett nallebud till honom. Ett romantisk sådan, Sebbe blev jätteglad:D
Gå in här (klickbar länk) för mer info ;)

Skickade dessutom efter gratis choklad! Klicka här om du oxå vill ha ;) men skynda på, för det finns så länge lagret räcker!

Om vi ändå ska hålla på och länka till sidor så finns det två till som jag vill tipsa om :)
Klicka här och här & kika in ;)

Massor av länkarna som heter "Här" men bara klicka på ;) Senaste länken går till ett kondomspel på facebook där man kan vinna gratis kondomer, man betalar endast fem kronor för portot ;) Och länken innan är en kul grej mest. Skicka gratis mat till en vän och vin en resa för 25000 kronor. Nu är det ju inte så troligt att man vinner någon resa men maten kommer hem iaf. Ja inte maten, men värdechecken då ;) Hehe

Nu ska jag ta något att dricka, fixa lite grejer, röka och sen bege mig mot stan. Ska äta med Sebbe o han ska köpa födelsedagspresenter till sin mamma.

Puss så länge!

(:

Nu är man hemma igen :) Har fikat med Natha & Carro & sedan följde jag med Natha hem och var där en stund. Strax ska jag slå på tv:n och äta kvällskäk. Därefter kanske det blir popcorn, sånt som märks ;)
Är ganska pigg och glad. Nu har sebbe precis slutat sitt jobb med. han började kl 15 och slutar nu 20.00. Bara för att det är invigning av Willys i hageby.. Han smsar nog säkert mig snart för jag har skickat typ tre st sms, varit lite orolig för han brukar smsa under sina pauser/raster men idag har han inte skrivit en enda gång.
Kanske mkt att göra? Jo, nu fick jag första smset av han :D
Han ska ringa mig när han är hemma :D
Nej, men nu ska jag fixa flingor med mjölk och popcorn. Sen glo på tv tills jag är för trött X)

Godnatt på er!♥

Färdig :)

Nu är jag klar med tvätten & allt. Ätit har jag gjort med och druckit kaffe och varit hos läkaren. Dock blev det inga stuvade makaroner, orkade inte ;)
Lisen ligger i min fåtälj och sover så sött.
Om en kvart ska jag åka mot stan för att umgås med Natha & Carro
ursh, synd bara att det är så mörkt ute, men tur att man ska få fika hemma hos Natha sen ;)
Imorn ska jag jobba och få hem kattställningen oxå. En och en halv meter hög med två "kojor" typ och gott om plats att klösa klorna ;) Ska fråga jenny om hon kan hjälpa mig klippa Lisens klor senare med, de är nog vassa så det räcker för mkt lixom :P Hehe

Lisen är inte så förtjust i köttbullar märkte jag. Men dock gillar hon kyckling. Men helst äter hon torrfoder ;) Som en katt ska göra.

nae, nu ska jag gå på toa & sen dra :P

ha en bra tisdag allihop! ♥

Bjuder på några bilder innan jag går med ;)











Tisdag

Vaknade vid halv nio fastän klockan skulle ringa 9. Så typsikt mig att alltid vakna en halvtimma innan när man inte ska upp och jobba då..
Idag har jag varit på ungdomshälsan & apoteket än så länge. Har träffat kuratorn samt fått en tid hos barnmorskan den fjärde december. Ska prata ppiller och förnya receptet.
På apoteket hämtade jag ut min medicin och sedan blev det att åka hem. Ska snart fixa mat. Har kyckling i frysen, men jag köpte köttbullar igår så vill hellre ha det och makaroner. Måste lära mig att stuva. Får kolla på nätet sen hur man gör :)

Lisen springer omkring som vanligt och lever rövare. Och jag tvättar mina gardiner plus lite kläder just nu. Personalen ska ju sy upp gardinerna senare eftersom de är för långa.

Ska iaf fixa mat osv så att jag är klar till kl 15 då jag ska vara hos läkaren.
Efter det ska jag hem till natha på tékalas :)

Puss

Lisen vid datorn



Kolla vad stor datamusen ser ut och vara jämfört med Lisen! Haha:P

Iaf så fort jag sätter mig framför datorn ska hon komma och gå på tangentbordet eller rivas på händerna när jag försöker skriva något. Sen så ska hon alltid sitta framför skärmen och fånga pilen som rör sig när man rör datamusen. Sjukt jobbigt. och det spelar ingen roll att jag föser ner henne hela tiden, hon fortsätter komma upp och klättra på mig med sina vassa klor. Det är förresten snart dags att klippa hennes klor, de börjar bli lite långa. Jenny erbjöd sig så hon får göra det.
Nu sitter hon på vardagsrumsbordet och är nog lite sur för att hon inte får komma upp :P

Nej, nu ska jag läsa min nya veckorevyn som kom idag och äta mina chips.

Godnatt folket! Kommentera kommentera kommentera!

Inget fel på mig

Som rubriken lyder så var det inget allvarligt fel på mig när jag var på kvinnokliniken på jourtid förut. Det hette mellanblödningar och eftersom jag åt p-pillrena som vanligt så blev det mkt klumpar och sen oxå att den kom två veckor för tidigt. Fick rådet att börja med sockerpillrena istället och sen börja om på en ny karta efteråt.

Idag har jag jobbat, varit på sjukhuset, handlat och snart ska jag till stan för att köpa hörapparatsbattierier & medicin. Efter det träffa Sebbeälsk. Vi ska på bio på onsdag och se Twilightfilmen New Moon :) Det ska bli mysigt, det var ett bra tag sen man var på bio. Minns inte när det var men det var med Sebbe iaf. vad vi såg för film minns jag inte :P Hihi

Imorgon är en händelserik dag, fastän jag är ledig. Kl 11 ska jag till Ungdomshälsan för att träffa kuratorn och även boka en tid så jag kan förnya mitt p-piller recept. Sen kl 13 kommer en arbetsterapeut hem till mig och kl 15 ska jag på kontroll hos läkaren i vårdcentralen.

På tal om nåt sånt så ska jag fylla i ett papper om vaccinet mot svininfluensan nu innan jag sticker till stan.

Puss så länge!

=)

Kom nyligen hem från en snabb promenad runt vilbergen vilket är långt egentligen med tanke på att man går runt precis allting :P Med musiken på var det nice och jag fick en kick utav det vill jag lova och svetten rann när man kom hem igen:P Ville aldrig sluta gå liksom, så nice var det faktiskt^^
Väntar på Jenny nu, vi ska köpa chokladpudding, :)
Och så har man hunnit städa toan med så nu är hela lägenheten städad :D

Tänkte lägga ut lite bilder från helgen, ja på mig & Lisen då :p














Flera timmar senare, kom ifrån blogginlägget en stund:P har varit med jenny och ätit chokladpudding och vikt den rena tvätten och bäddat min säng :P
Ska duscha alldeles snart och sen slappa vid tv:n :)

Jobba imorn då, så hejdå bloggen! Puss

Städat & tvättat...

Är precis slut nu. Har dammsugit och skurat hela lägenheten, tvättat hela veckans tvätt plus lakan, så nu är jag trött. Har en spinnande katt i knät också :) Har pratat med Sebbe i mobilen med.
Usch, mår sjukt dåligt pga den här mensen som aldrig vill ge sig. Jag blöder hur mkt som helst, har aldrig varit så för mig, bara i början när jag var yngre. Men såhär har det inte varit på hur länge som helst.
Har ju mensvärk hela jävla tiden oxå, hur kul är det? Jag har varit på dåligt humör hela veckan, typ varit sur, arg, ledsen och deppig. Sen trött och seg med, orkar inte göra så mkt som jag skulle vilja.
Ska snart sticka till Ica & köpa cigg + bindor. Tamponger är ingen mening med med tanke på mängden blod som bara rinner rätt igenom. Så jävla äckligt fan! :S
Ni som läser detta inlägg kanske blir äcklade eller något nu, men det skiter jag i för alla kvinnor har mens..
Ska jobba imorn iaf, får hoppas på att jag slipper springa på toa hela tiden då.
Ursh, mörkret är deprimerande, blir tv:n med tända ljus ikväll som det brukar bli. Sen lite snask och så vidare. Ska ju ev träffa Jenny en sväng med.
Inget promenadsug idag, vädret är piss off och humöret lågt. Skulle säkert bli på bättre humör om jag går ut o går så jag gör det. På med hörlurar & joggingskläder och sen ut bara.

See U later maybe!

Krya på dig älsklingen min! ♥

Befinner mig hemma hos Sebbe. har sovit här inatt & Maja har sovit hos mig & varit kattvakt, eller hon är fortfarande kattvakt ;) Jag ska snart åka hemåt och vara hemma. Tvätt-tid kl 16 idag sen med.
Sebbe har feber och ont i halsen, jag hoppas han blir frisk snart.
Jag måste kolla med personalen om det finns möjlighet att ta sprutan mot svininfluensan snart.
Är kaffesugen plus har mensvärk. Mensvärk har jag haft i över en vecka nu, börjar bli less på detta. Undrar om jag ens får mens när jag egentligen ska ha om en och en halv vecka? Förmodligen inte så mkt som jag blöder nu..
Åt frukost vid typ niotiden. Risgrynsgröt, macka & juice. Gott det :)
Nu ska jag försöka få upp sebbe ur sängen så han kan visa hur man gör kaffet här, (ingen kaffebryggare utan en annan kaffemojs-sak med pip därframme nästan som en kanna)
Well, bloggar kanske senare.
Ha en bra söndag! Puss!♥

Lördag :)

Gårdagen spenderades tsm med Becka, Lina plus tre andra hos mig. Vi drack lite o flummade. Lisen var himla populär, hihi ;) Becka tog en massa kort på henne. ^^
Alla drog vid kvart över ett inatt och jag gick o lade mig då. Vaknade typ vid halv elva och har inte gjort nånting än så länge, busat med Lisen, sett två avsnitt av Simpsons på tv, ätit frukost. Ska göra mig iordning nu för ska fika med Shara om en timma på stan.

Det är soligt ute idag men blåsigt. Hatar när det ska blåsa :/

Ikväll blir det att åka till Sebbe, han är sjuk :( Så jag hoppas han kryar på sig snabbt :)

Bloggar kanske mera senare, puss så länge o kommentera mera, det e ni dåliga på!

Sebbe, Lisen & jag :P



Sebbe med Lisen ♥



Sebbe & jag ♥







Bilderna togs igår när Sebbe sov över hos mig.
Idag har jag varit på jobbet. Kom hem för någon timma sedan, är social med Lisen :)
Senare ska jag åka till Becka :)
Igår så shoppade jag & Lina på Ingelsta djurbutik, det blev kattlåda med lock, spade att ta skit med, kattgodis, kattungemat, och nåt mer som jag nu glömt bort xD
Sen följde jag med Lina o letade praktikplats men hon fick nobben för det var fullt överallt. Så vi åkte hemåt.

Sebbe & jag hade myskväll med varm choklad m vispgrädde & köttbullemackor m rödbetssallad :D mm

Idag ska jag vara med Becka o några andra, får se vad vi hittar på :)

Pusspuss

Torsdag

Vaknade vid halv elva ungefär. Lina sov hos mig inatt :) Idag är jag ledig från jobbet, men jag känner mig helt frisk igen. Det var mensen som gjorde att jag trodde jag var sjuk och fick lite feber. Men nu är mensvärken borta och jag hoppas på att den kommer som vanligt sen om 2 veckor.
Idag ska jag åka till en djurbutik i Ingelsta och köpa lite grejer till Lisen. Sen har jag möte kl 15 hos mig, kul :p eller inte xD
Inatt ska älsk sova hos mig iaf, trevligt & mys :D
Hmm, idag är den den 19:e vilket innebär att jag har fått pengar :)
Ska handla lite mat sen oxå till både mig & Lisen. Mjölk, juice osv till mig ock kattmat och kattgodis till lilla Lisenfisen ;) Hihi
Idag är jag glad igen, tack för det :D Känns skönt att må bra igen, hatar att må dåligt liksom.

Hihi, bjuder på en bild på Lina som togs igår när hon precis lagt sig på madrassen inatt :)



Och så vill jag även bjuda på en bild när jag var med Sebbe hos frissan igår :) Han avfärgade sitt svarta hår och klippte sig o tonade det brunt. Tog två timmar :O Snacka om lång tid :P Tur att frisören bjöd oss på kaffe iaf :D Det var nice^^



Sebbe med någon värmemaskin över sig för att hårfärgen skulle verka snabbare lr nåt :P

Nej, nu måste jag fixa mig så vi kan åka till stan :)

Pusspuss<3

Bilder på Lisen ♥







Visst har jag en riktigt söt katt? Nu ligegr hon på mattan o vilar. När hon sover brukar hon ligga på sidan med tassarna utsträckta typ. Hon rullar lixom inte ihop sig som andra katter.. Hihi sött ;)

Snart ska jag åka in till stan för att följa med Sebbe, han ska klippa sig. Därefter blir det Rusta.

Puss på er!

Liten chock :(

Fick mens imorse. Hade anat det eftersom jag gått med mensvärk ett tag. Såhär långt låter det normalt, men icke! För jag hade mens för en och en halv vecka sen och nästa mens väntas inte komma förrän om nästan två veckor! Istället kom den nu! Jag mår ganska dåligt, för jag har haft andra problem med det. Måste helt enkelt ringa kvinnokliniken. Får gå upp till personalen och låna deras telefon.

Har legat i sängen i 13 timmar. Gick o lade mig kl 19, gick upp vid 8 imorse. Är ganska deppig pga olika saker, mest orolig över det jag skrivit ovan.

Lisen har varit busig hela morgonen. Sött :) Hon är rädd för dammsugaren som de flesta katter är. Och hon följer mig avrt jag än går, tillomed på toa. Men när jag skulle duscha förut fick hon snällt vänta utanför.

Idag blir det Rusta med älsk, måste iväg idag helt enkelt.

Byebye! Glöm inte att kommentera!

♥ Min lilla katt Lisen kom till mig igår. Saga kom med henne igår vid 19tiden. Sebbe och jag hade förberett oss lite genom att städa & fixa.
Det var en liten buskatt som tog ett skutt från katt-transporten. Inte särskilt skygg alls, kanske lite när hon hade utforskat hela lägenheten och nosat. Hon testade kattlådan genom att pinka på sanden och lät sig väl smaka av fodret som jag ställt fram. Sedan resten av kvällen blev det mkt bus och lek med henne och när jag & Sebbe kollade på film så låg hon så sött i mitt knä.
Nu har hon hittat en liten skruv som hon leker med, jätteroligt. Hon har även haft kul med mina snören, gosedjur och en råtta som jag hittat:P
Inatt så låg hon hos mig och sov, först vid min mage och sen vid mina fötter. Jag däremot hade svårt att sova, har inte haft så bra sömn de senaste dagarna tyvärr.

Igår drabbades jag av feber, skakningar och illamående, mådde sjukt dåligt :( Imorse mådde jag fortfarande lika dåligt, värk i kroppen osv. Men gick till jobbet vid halv elva, och kom hem vid kvart över 1. Har inte kunnat stå upp så mkt och varit mycket yr, så jag hoppas det blir bättre snart. Dock kan jag inte åka till Oma som jag skulle gjort imorgon. Vill ju inte smitta ner henne med något.

Snart kommer Becka hit så då ska hon och jag åka till Rusta och handla till Lisen. Jag behöver följande:

  • Spade att ta upp kattbajs med
  • två matskålar
  • Lite leksaker
  • Sele & koppel
  • kattgodis
  • osv osv.

Klösbräda får jag av Lotta imorn, hon har en riktigt stor sak som hennes katter inte använder. En liknande som Kimra hemma hos mina föräldrar har.
Kattlåda fick jag med Lisen samt kattmat och kattsand köpte jag igår.
Kan ifs införskaffa en bättre kattlåda för den Lisen har nu, det skvätter sand åt alla håll och kanter och det är för att lådan inte har en såndär kant på. Tror jag ska köpa en med lock istället, har hört att det brukar vara bra.

Nej, nu kommer Becka så inlägget hamnar i utkast så länge. Lägger in bilder när jag kommit hem från Rusta !




Tillbaka flera timmar senare!
Blev inget Rusta, jag somnade i sängen istället tsm med Lisen för mådde för dåligt :(
Har varit hemma hela dagen, rökt kanske 3 cigaretter på en hel dag :O Ska snart ut och röka igen, för det var flera timmar sen jag rökte:O
Lisen ligger på mattan framför tv:N och ser söt ut (K)

Blir fan inte att gå till jobbet imorn fast jag så gärna vill. Har noll kraft till någonting. Fick ont i kroppen bara av att stå och koka makaroner. Denna värk i kroppen är obehaglig, minsta lilla som rör vid mig lite lätt gör typ ont, är ofta så när jag har feber.

Nej, nu lägger jag in en bild på söta Lisen <3



Nu ska jag sova. Klockan är bara sju, men jag mår fruktansvärt dåligt :/


Måndag eftermiddag

Klockan är fyra och ute är det mörkt och dimmigt. Jag håller på och lagar ris med korvstroganoff till mig och Sebbe som kommer hit om en halvtimma ungefär.
Har ont i kroppen känner jag:/ Plus huvudet. Hoppas inte jag håller på och blir sjuk för det får jag inte. Ska ju till Oma nu på onsdag :)
Efter att jag & Sebbe har ätit så kommer min katt hem till mig. Eller under kvällen iaf kommer katten min. Gud vad jag känner mig uppspelt! Hon lär vara skygg ibörjan men så är det ju. Så det blir att hon får nosa runt i lägenheten och sådär. Försöka få henne oxå att lära känna oss såsom vi måste lära känna henne. Det ska bli mysigt tycker jag. Någon att prata med och mysa med och leka med :) Någon att sätta före sig själv. Mitt liv kmr bli bättre med denna katt hos mig^^
Nej, måste titta till maten nu. Och förbereda lite inför katten.

Puss!

Måndag förmiddag

Kunde inte sova inatt överhuvudtaget så blev hemma idag. Gick upp nyligen, men är fortf trött. Har ätit frukost iaf och så.
Lina messade förut och sa att hon skulle komma till mig, vi får se hur det blir med den saken. Hörde att posten ramlade ner i mitt brevinkast förut men orkar inte kolla just nu :O
Well, helgen har varit bra, i fredags blev det lite chillfest hos mig som sagt, men jag & Sebbe gick och lade oss tidigt^^
I lördags så blev det förfest hemma hos mig och sen utgång till Hugo med Sebbe, Rasmus, Mattias & Maria. Tyvärr så råkade Maria tappa bort en kula till en piercing så jag följde med henne hem där hon bytte piercing och sen så åkte vi tillbaka till Resecentrum (Hugo & Otten ligger precis i närheten av Rese). Dock somnade maria på min axel under den korta bussresan och hon beslöt sig för att åka hem igen och sova. Tråkigt det där, speciellt som hon hade tänkt att fira en kompis 18årsdag.
Jag iaf drog tillbaka till Hugo och köpte mig en xider och dansade. Hade riktigt trevligt, träffade massor av folk från gammalt. Högstadiet bland annat, skitkul!
Sebbe och jag drog vid halv två typ, var nog hemma vid 2 kanske. Somnade på en gång.
Under söndagen vaknade Sebbe skit-tidigt, medan jag hade svårt för att komma upp :P Haha
Vi åkte hem till mig och städade och sen träffade jag Maria en snabbis på stan. En timma senare satt jag på bussen mot Krokek, för att hälsa på mina föräldrar och systrar. Fick god middag, lamm med pasta :) Sedan blev det att dricka té med mamma och slappa i soffan och snacka om allmänt mojs. Hihi. Åkte hem med tjugo över sju bussen, var i norrköping kvart i 8. Blev att gå med Jenny en sväng plus ta en morotskaka på Coffee House (!). Var länge sen jag åt morotskaka och det var sjukt gott vill jag lova!
Idag skulle det egentligen ha kommit hem en katt till mig, men ägaren hade svårt att bestämma sig i sista stund vilket gjorde mig sur. Hon sade nämligen att hon ville bli av med katten snabbt och sen igår kväll så har hon inte bestämt sig! Riktigt dålig stil! Jag har ju förberett mig massor, städat och hållt på i lägenheten och så gör hon såhär! :@

Tur att jag har fått äran att ta hand om Emma & Crickas två katter när de åkre till Thailand i januari :) Då har jag något att göra om dagarna :D

Nej, nu har Lina kommit hit, så kan inte blogga så mkt mer. Har kollat facebook & bdb under tiden, så glömde bort mitt blogginlägg :O

Puss o hej! Skriver mer senare kanske <3

Lördag ^^

Vaknade rätt tidigt idag eftersom Sebbe skulle upp och gå på sin bowlingmatch. Så jag har hunnit med att städa, dammsuga, skura, tvätta & duscha :P
Ska strax ner till tvättstugan och hämta tvätten.
Sedan blir det nog in till stan en sväng för att köpa ett par saker.  Och efter det dra till Jenny & Jonne.
En trevlig kväll igår hos mig med Sebbe, Jenny, Jonne & Natha. De gick alla mellan halv elva o elva på kvällen för både jag & Sebbe blev jättetrötta sen (A). Men ikväll blir det Hugo, trevligt :)
Sedan imorgon ska jag hem till familjen, mysigt^^
Puss!

Utflykt med jobbet.

Bilder från utflykten idag :)


Såhär såg Kerstin ut på skogspromenaden. Vi gick det gula spåret i Vrinneviskogen samt grillade korv vid Tjalvestugan.


Lottas verkliga utseende.


Madde, Eva, Natta & Cicci.


O så jag. Dock är bilden inte tagen idag.


Jahopp, det var den arbetsdagen. Ute i skogen.. Men det var härligt faktiskt. Gick hem vid 13 när vi slutade. Har inte gjort nåt hemma än, kom för en halvtimma sen drygt.
Ska ner till stan sedan och handla lite.

Ha en bra fredag! Tror inte jag bloggar nåt mer idag. Puss!

Torsdag :)



Idag har varit en bra dag :) Vaknade vid tio, gick upp halv elva. Åt min frukost, duschade o fixade. Var hos läkaren vid 13, sen hann jag med att tvätta lite när jag kom hem. Efter det har jag handlat hem lite skit till både kylskåp, skafferi och badrum ;)
Efter det åkte jag till Lina och hon och jag åkte till Hageby efteråt och träffade Sonja. Sen blev det att åka hem igen, träffade Jenny. Vi har bakat kladdkaka, ätit kladdkaka och hon diskade min disk (A)
Hon drog hem för drygt en halvtimma sedan.
Och jag ska kolla lite på tv snart samt fixa kläder till morgondagen. Varma kläder var det visst, för vi ska lufsa omkring i skogen och grilla korv. *Jippie!* Eller inte.... Bättre än att stå och jobba iaf , haha.

Well, lite flummigt skrivet av mig idag känner jag, men hela jag är flummig idag.
Imorn kmr Jenny & Jonne o krökar med mig o Sebbe hos mig. Och på lördag ska jag & Sebbe ut till Hugo med Sebbes bror Christoff o annat folk..

Nej, nu ska jag sätta mig vid tv:n, är trött på datorn.   -.-

men innan dess; bilder från veckan :


Jag väntar på bussen...


Finast<3




Hästen vann med 6-1 mot Mjölby


Tog spårvagn hem från matchen, för orkade inte vänta på 119, så det blev en promenad till hållplatsen^^


Och medan jag väntade på spårvagnen fotade jag alla möjliga ting som fanns att fota. Bilden är mörk, men bakom mörkret skymtar en tjej som någon klottrat dit... Det svarta längts ner vetifan vad det är:P


Kladdkakan som jag & Jenny bakade^^


Nu ska jag kolla på tv och sen nanna kudden! Godnatt gott folk!

Frågestunden stängd

EN enda fråga fick jag. Vilket måste betyda att jag alltså inte är så intressant?

Vad handlar din blogg om ? :) från Vanessa
Min blogg handlar om mig själv, min vardag, tankar & sånt som kretsar runt mitt liv. Handlar även lite om mina funktionshinder, dock inte faktamässigt. Ja, en "dagboks"blogg skulle jag vilja kalla det.

Well, får köra frågastund någon annan gång och hoppas på att folk är mer intresserade då?

Sov hos älsk inatt, sedan varit på jobbet och jobbat. Efter det åkte jag & älsk till Ingelsta där han köpte kläder för cirka tvåtusen spänn. Jeans, 2 t-shirts & hoodtröja fick han med sig hem.
Åt hemma hos honom, sedan åkte jag & träffade Jenny & Mija, vi gick på en Hockeymatch mellan Vita Hästen & Mjölby. Hästen ledde med 5-1 fick jag höra av Jenny sedan när jag åkte hemåt vid halv nio.
Finns bilder, men är för trött för att lägga in något idag.

Läkartid kl 13 imorn, efter det ett snabbmöte hos mig och sen bara fritid.
På fredag blir det utflykt med jobbet. Skogen och grilla korv var det tydligen.. Mjukisbrallor då alltså ;)

Nu ska jag lägga mig med det nya numret av Veckorevyn och chips. Imorn måste jag hämta ut något paket från Vilbergen Tobak & Kiosk, har fått ngn "avi" från posten. Lite förvånad, jag väntar mig inga paket..
Sen så fick jag en kumpong med gratis bindor som jag oxå tänker utnyttja ;)
Gratis är ALLTID bra, eller hur?

Godnatt på er!

Filmtime ;)

Har sett 2 filmer idag :) Först The Grudge hemma hos Lina och nyss Lesbian Vampire Killers hos Sebbe.
Snart ska vi gå och sova! Glöm inte att ställa fler frågor i frågestunden som stängs imorgon kväll!


Love! ♥






Läs mer om filmerna på webbsajten Tankafett! (klickbar länk)

Frågestund




Vi kör den här klassiska frågestunden som många bloggar har.
Fråga vad ni vill, om allt förutom för privat saker t.ex sex osv!
Frågestunden stängs imorgon kväll.




Pancakes time!

Sebbe håller på och gör pannkakor. Mm, gott!

Dagens fråga, hur äter ni era

pannkakor?




Jag mår bra!

Jag mår så mkt bättre nu! Det är inte bara medicinen utan oxå att jag och Sebbe hade en kris med vårt förhållande. Vi pratade, grät och skrattade. Vi pratade om våra brister och om det som vi gillar med oss själva. Vi peppar varandra varje dag. Vi ger varandra massage, tittar på film och vi planerar inte lika mkt längre.
jag hatar egentligen att planera saker men gör det ändå trots att jag inte vill. Mitt kontrollbehov gör det. Men nu känns det mesta bättre och jag har lärt mig en del saker om mig själv.
Hädanefter ska jag även försöka acceptera min diagnos - Autsim.  Adhd accepterade jag snabbt eftersom det är en diagnos som många känner till och som många har. Det är en diagnos man inte behöver skämmas för. Men med autism är det en annan sak. Man kan inte prata om det med alla. Och defintivt inte berätta.
Jag ska försöka kämpa. Leta information så jag kan slippa skämmas.
Vem vill hjälpa mig? tycker tyvärr inte det finns så mkt hjälp att få med denna diagnos. Autism är ett medfött funtionshinder och det mesta handlar om att man har svårt att kommunicera med andra människor och att känna efter hur andra människor känner och tänker. Som en person är man oftast lite ego, inte helt medvetet alla gånger.
Nej, nu vet jag inte vad jag skriva mer.
Ska iaf dricka upp mitt kaffe, stänga av datorn och åka till Sebbe. Vi ses!

Home and facebook



Är hemma framför datorn. Facebook på andra fliken^^ Har även laddat hem webbläsaren Safari, den är snyggare än Firefox som jag använder nu. Internet Explorer använder jag inte alls. Har senaste versionen (8) nedladdad men Firefix är bättre. Men nu har jag ändrat  mig och tycker safari är bättre :P
Idag ska jag inte göra så mkt. Ner till stan en sväng senare och ta en kaffe på Coffee House med någon:P
Ikväll ska jag till Sebbe och sova hos honom.

Nej, nu ska jag diska, fixa mig osv. men först röka.

puss puss!




(bild från festen hos Maja i lördags, Twister på gång)

Home again

Kom hem vid kvart i tio från Lina. Vi såg film, en äcklig sådan. Autopsy.. Bläh, fast vi såg hela iaf :P Haha


Nu ska jag äta kvällskäk o slappa vid tv:n.
Jag bjöd Sebbe på mat förut, grillad kyckling med ris o brunsås. Fast riset blev äckligt. hade nog i för mkt vatten, usch!
Jag är glad o flum, och inte ett dugg trött alls! *lala*
Men kan man inte sova på nätterna, blir man helt knäpp i huvet till slut. Känns som om jag går på ngt uppåt-tjack med tanke på att jag verkligen är glad o flummig hela tin..
Lyssnar dessutom på Summer Nights från filmen Grease, så lite annorlunda musik är det oxå. :P
Nej, nu ska jag fixa nåt att äta, sedan efter chips o skit vid tv:n..  Ja, jag är onyttig, men skitsamma:P Hehe.

Klarar inte av att blogga idag asså, känner mig konstig, knäpp o ja allt. :P Typ småfnissar för mig själv hela tin åt meningslösa saker.. Öhm?

Jaja, puss o hej!

Monday...

Vaknade vid sex imorse av klockan. Både jag & Sebbe hade jättesvårt för att somna igår då vi tyckte det var alldeles för varmt.. Men till slut somnade vi iaf. Var hur trött som helst imorse men gick upp ändå. Jobbet idag har varit helt okej. En beställning på 30 personer extra så vi hade lite mer att göra som tur var ^^
Imorn är jag ledig, men tro inte att jag sitter hemma o slöar inte! Nej, för jag ska nämligen befinna mig hos läkare kl 09.00 o sen på ungdomshälsan. Oj jävlar!! Måste ringa/maila o kolla om jag kan få en annan tid för annars blir det sjukt stressigt från läkare till kurator. Kan ju fråga efter 11, men tror det är för sent. Har inte varken nummer eller epost heller, får leta sen.
Well, och på onsdag ska Sebbe shoppa nya kläder så jag följer med som smakråd ;) Vi åker till Ingelsta för jag har bara varit där en gång sen de byggde om :P Så det blir nog spännande! Sen på fredag blir det jag, Sebbe, Jenny & Jonne på party hos mig:) På lördag ska jag & Sebbe ev ut till Hugo. Får se hur det blir. Blir nog inte Otten på länge för det är så tråkigt tycker jag. Synd att Hugo inte har smsfribiljetter som Otten, så för att få biljetter till Hugo måste jag leta på stan. Ska börja på onsdag för det är då biljetterna kommer. Bikbok, Monki, Carlings, Levis & nån mer har biljetter =) Voila, vem betalar inträde nuförtin? Inte jag iaf :P
Bara garderob ofc som kostar en tjuga.
Jahopp, snart ska jag handla mat inför veckan. Eller jag brukar handla på torsdagar med för annars blir det för tungt. Ska nog leta kärringvagn snart att ha varor i när jag handlar. Tur att det inte är långt till affärn bara :) 3-5 minuter tar det. Skönt det.
Lyssnar på Kent nu :) Måste diska, för Jenny & Natha gjorde chokladbollar hos mig och innan det åt jag & Sebbe fiskpinnar med makaroner.

See ya! Puss! ♥

I väntans stund...

Väntar på att tvätten ska bli färdig samt väntar även på min sebbe som är påväg till mig, han ska även sova kvar inatt. :)

Idag är det fars dag :)

GRATTIS PAPPA PÅ FARS DAG!

ÄLSKAR DIG!

vet dock ej om pappa läser min blogg, men om du gör det så kolla in den fina röda texten ;) Han fick även ett mms av mig idag. Tror inte att vi i våran familj firar sådana dagar så mkt. Hemma hos Sebbe fick hans pappa tydligen tårta och en falska whisky i present. Det är lite olika i olika familjer hur de firar fars & mors dag. Mors dag infaller vid min födelsedag oftast, slutet av Maj ;)

Tio minuter kvar tills tvätten är färdig, då återstår bara att hänga den ;)

Och jag måste äta... har blivit så dålig på det. har bara ätit frukost idag ( mjölk m flingor & juice) ändå är jag inte hungrig. Min medecin som ger biverkningar med tanke på att jag höjt dosen. Jag känner av det mycket kan jag säga: mer deppig, sömnsvårigheter, ingen matlust etc etc. Ska försöka få i mig något iaf, men orkar inte laga mat, diskade ju nyss:P Har liksom inte diskat sen i torsdags så det var dags kan jag säga ^^ Hihi


Ja, jag tror Sebbe är på ingång nu alldeles snart, så måste sluta skriva. Puss & kram ♥




Söndag -.-

Jahopp, jag somnade vid sex, sju imorse & vaknade halv tolv. Lyckat... Har suttit framför datorn en tid nu, ska fixa frukost nu.. Tvätt-tid vid 16 & Sebbe kommer ungefär samtidigt till mig.
Imorn är det jobb, tisdag ska jag till läkaren på kontroll och därefter kuratorn på ungdomshälsan.
Onsdag- jobba. Torsdag - ledig. Fredag - jobba.  Nu fan ska jag köra på och visa att jag kan kan! Måste anstränga mig liite mer även fast jag mår dåligt.. Ja, usch, har ju verkligen mått skit hela hösten i princip, sedan sommaren. Blivit lite mer deppig, mkt mer ångest, mer sömnproblem osv osv. Men jag har slutat supa mig full och fått ut lite mer av vardagen..
Det återstår fler saker som jag ska sluta med. En sak är hemlig men jag har redan slutat sen igår. Då återstår följande; Mitt kontrollbehov. Det är det svåraste och jag hatar't! Jag vill kunna veta vad allt o alla gör/säger osv. Folk i min närhet. Jag litar fortf inte på folk trots att jag kanske borde lita på fler.. Jag är svartsjuk och har hett temperament. Måste verkligen ta tag i detta. Annars förlorar jag så mkt  och det vill jag inte.

Usch, hatar verkligen att vara jag med min sjuka hjärna :/ Tänker för mycket som vanligt och det går ut över så mkt i mitt liv.

Ska kanske höja dosen på medicinen ytterligare till 2 tabletter. Min läkare tyckte det men nu äter jag en och en halv tablett tills vidare...

Nej, nu måste jag fixa frukost. Oboy, flingor.. Mkt mjölk idag men man blir mätt och jag pallar inte äta så bra efter mitt mående:/ Ska kämpa, jag lovar!

Kan inte sova :(

Klockan slår fyra på morgon snart o jag har fortf inte somnat. Så jävla jobbigt äre, känner mig som världens ensammaste o allt.
Har iaf ätit mjölk med flingor, sett skiten på tv och till slut hamnade jag vid datorn. Och så har jag ändå legat i sängen i typ två timmar utan sömn. Kom hem vid ett, låg i sängen halv två och ngn sömn har jag fanimej inte fått. Jaja, detta blir ju skitbra imorn när man ska upp o jobba (måndag) För nu är det söndag iaf och jag lär väl somna tidigt ikväll (får jag hoppas, hur ska jag annars kunna vara pigg & glad på jobbet som jag vill?)
äh shit, får väl vara uppe tills jag känner att ögonlocken ramlar ner, om det ens händer. För som det är nu är jag inte ett dugg trött, perfekt klockan fyra på morgon! Eller inte...
Får passa på att äta ordentligt, idag åt jag inget förrän vid 16-tiden på eftermiddan och det var pomme med hamburgare hemma hos Maja. För förmiddagen & innan jag stack till maja va hemskt. Bara tårar, ångest och depp, min frukost bestod av kaffe och cigg. Det ska inte bli ngn vana kan jag tala om, för jag mådde inte bra alls utav denna frukost.
Saksamma, det var riktigt mys hemma hos Maja. Singstar, Twister o andra lekar stod på schemat ;) plus två smirnoff, en xider och en liten öl till mig. Sen fick det vara bra för då tog mitt slut:P Hehe. En av Majas kompisar hade bil så hon skjutsade hem mig och Michaela (som bor nära mig) & Alexxz & Ronja följde väl med t Ringarum eftersom alla tre bor där^^
Diana stack rätt tidigt och det skulle ha dykt upp fler folk, men nedå. Sophia kom sist, bara tjejer alltså. fast det var trevligt iaf=)
Well, ska nog ta nått att dricka, äppeljuice. Sen en cigg. Sitta o glo vid datorn är heller inte kul såhär dags när typ alla ligger och sover..

Pusspuss!

Hos Maja ^^

Nu sitter jag hemma hos Maja. Det är singstar i rummet men jag sjunger inte:P Hatar det, men det är kul o vara med när de andra gör det. Dricker en smirnoff o chillar, skönt ere:D
Kvällen igår var inte det bästa, många saker som gick åt helvete o jag grät mig till sömns hemma sen. Vaknade gråtande oxå. Låg i sängen fram till 14 ungefär, sedan kom Sebbe och vi pratade, grät o höll om varandra. Det hände några grejer som jag inte vill ta upp här på bloggen. Men det mesta har ordnat sig nu iaf.
Sebbe är med några kompisar, de skulle festa men sen blev det tydligen inget, hehe. Jag har det myes här hos Maja iaf. Alexxz, Ronja & två andra tjejer till men sen kommer det mer folk=) Tihi, så det blir en trevlig kväll tror jag:D Ska nog sova kvar oxå, får se^^
Nej, nu ska jag vara social, pusspuss!


Btw, har tagit bort min bilddagbok ifall någon undrar:P

Utgång

Ikväll blir det nog lite fest ändå. Var på systemet förut och köpte sex drickor. ska ha två över imorn då jag ska på fest hos Maja. Men på Otten ikväll kommer jag inte dricka alls. Har iaf börjat fixa mig lite. Bara hår och smink kvar då. :P Sebbe befinner sig nog i Kimstad nu skulle jag tro. Var förut o hälsade på honom på hans jobb innan jag stack till stan och fikade med Maja & Natha på Coffee House. Killen där hade nog en dålig dag eftersom han tittade surt på alla som kom in och dessutom hade han två små barn med sig. Två kids som var tvungna att vara där tydligen för de sprang omkring o skrek, deras mamma hade nog kanske inte tid med dem idag. Kul att spendera dagen på ett café då liksom:P
Grät en skvätt förut vid halv tre tiden för hade sån ångest över att min kväll skulle bli dötrist o ensam. Men när jag kom till stan sen så träffade jag på natha o då bestämde vi att vi ska umgås hela kvällen. Hon & hennes kille ska sova hos mig inatt oxå så slipper jag känna mig ensam utan min sebbe.. Hehe, o de har lovat mig att inte håbgla alltför mkt för då blir lilla jag sotis o saknaden efter Sebbe kommer då att infinna sig. Fast det ska bli kul ändå, maja & Alexxz ska oxå med ut och jag ska färga Alexxz hår snart.
Möblerade om lite i lägenheten igår, har jag berättat det? kanske jag har, men bilder kommer nog någon dag då jag orkar:P hehe
Nej, nu ska jag fixa o styra lite. Hörs imorn :P Puss o ha en trevlig fredagskväll! ♥

Morsning!

Vaknade vid halv åtta ungefär av att pojkvännen väckte mig. Sicken tur det för jag drömde en otroligt äcklig mardröm.. :'( Usch, jag börjar bli ordentligt less på dessa mardrömmar som återkommer varenda natt. Får huvudvärk och hela kalaset på köpet när jag vaknar, det är inte kul alltså.
Har ätit frukost framför tv:n som vanligt. Ska nu bara vänta på att apoteket öppnar så jag kan hämta ut min medeicin som är slut.
Blir nog att åka in snart, ska fixa mig lite först. Sedan när jag kommer hem igen med både medicin och något annat så blir det kaffe :)
Riktigt ruggväder ute, regn, mulet, kallt och dimmigt. Tur att det finns bussar iaf ^^

En godmorgonbild från mig, ligger fortf i sängen & mörkret där:P



Bloggar nog senare sen, nu har jag saker att fixa. Puss! ♥

sov gott alla läsare!

Än ska jag inte sova, men om ett par timmar ;) Älsk står i duschen, färdig precis nu hörde jag. Ska äta kvällsmat, röka o sen bli av med min rastlöshet. Tvinga älsk att inte somna ännu :P Stackarn ska upp imorn och jag trivs med att vara uppe på kvällarna^^
Rastlös, rastlös, vad ska man hitta på såhär dags en torsdagkväll tio över nio?
Imorn måste jag söka efter saker att göra, tror jag skippar festandet även fast det var ett bra tag sen jag drack. två veckor sen..
Frågan är bara, vad ska man göra istället? Förhoppningsvis svarar folk på mina sms innan jag får panik o står där sysslolös en fredagskväll. Sebbe ska till Kimstad imorn o lana med sin kompis och sen sova kvar. På lördag eftermiddag ska jag följa med honom och shoppa. Han skulle köpa lite nya kläder tror jag.
Bored, alla människor? vad gör man en fredagkväll om man inte vill sitta hemma o slappa? Och heller inte festa? Och man ej har särskilt mkt pengar ?

Kommentera och ge mig tips!

:D

A good day. Lotta kom till mig vid halv två, vi har kommit överens om att jag ska vara på cafeét måndagar, onsdagar & fredagar mellan 07:30 - 13:00
Tisdagar & torsdagar är jag ledig och då ska jag även passa på att söka nytt jobb tsm med Ingemar. Lotta kommer ha lite ensamtid med mig vissa tisdagar/torsdagar när hon inte är upptagen.
Min god man kom hem idag från USA, ska messa henne imorn o be om en träff för att prata pengar.. Kul eller inte..
Snart kommer min älskling med cykeln i regnet hem till mig. Hans madrass är bäddad med rena lakan och mina bokhyllor har bytt plats och står någon helt annanstans i lägenhet. Ska leta begagnad soffa och ha fåtöljerna på sidorna. Tvbänk ska jag få av en viss Lotta & även balkongstolar + balkongbord. Otroligt vad snällt folk det finns i min närvaro.
Snart är det även time att börja spara pengar till julklappar till familj o vänner. Sen måste det införskaffas både sneakers & vinterskor. Får köpa nåt par imorn om min god man för över lite extrapengar. Behöver även ta ut min medecin för tog sista tabletten idag..

Har redigerat två kort på mig själv. Ser sur ut på båda men färgerna är det som spelar roll.
Det lilarosa tyder på glädje, det svartvita tyder på deppäckel..

Nu har jag inte mer att skriva, för jag är rastlös och sugen på godiset som står i mitt skafferi. Simpsons börjar om en halvtimma, så puss & hej så länge!



(klicka på bilderna för större storlek)

Tack älskling :)





Min pojkvän gav mig denna söta mugg på vår 3månadersdag. Han är bra romantiskt han, månaden innan fick jag röda rosor <3
Jag gav honom ett par kalsonger med pussmunnar på och två romantiska godisgrejer från butiken Lagerhaus (klickbar länk)
Well, vaknade halv elva imorse av att mobilen ringde, jobbigt! Ett okänt nummer så sket i att svara. har käkat frukost, duschat & fixat. Om någon halvtimma ska Lotta komma och dricka kaffe med mig o prata om jobb osv.
Sedan vet jag inte vad jag ska hitta på. Återstår att se.

Puss!

Mer tårar än skratt idag..

Ingen rolig dag har det varit. Eller eftermiddag ska jag nog säga. Förmiddagen var bra, Natalie kom hem till mig och fikade. Jag tvättade mina lakan, jag & natalie gick på stan & jag köpte en lite present till älsk på lagerhause^^ Natalie själv köpte pastahjärtan där, de har mkt coola prylar där på lagerhause (stavning?) faktiskt :)
Kom hem för någon timma sen, har varit hos Lina och sett film, innan dess var jag hemma hos Sebbe o mös. Åt soppa oxå. Eftermiddagen har gått åt att gråta över allt som hänt under tiden som varit sen i somras. Saker som man aldrig lär glömma, vänner som sviker. Jag har ju vänner kvar, men när man minst anar det så sticker en. Tur att det finns vänner som består! Maja, Alexxz, Sonja, Shara, Carro, Lina, Maria, Mats, Melinda, och ett par till. Alla har ju förstås inte tid, Sonja har en dotter att ta hand om och några andra har en massa plugg. Kvar är Maja som är arbetslös för tillfället och som har lika mkt tid som jag på att göra absolut ingenting eller allting. Bara och välja?
Synd bara att vissa vänner man hade under sommaren har försvunnit. Men, livet går vidare fast det gör ont och fast mardrömmarna återkommer och mina hjärnspöken gnäller och tårarna rinner så fort man tänker på nåt litet som plötsligt blir stort. Livet går vidare trots att människor försvinner och nya kommer. Livet går vidare även fast man inte vill... Och livet går vidare om man vill oxå. Livet är inte bara en lek, det är en kamp. (Ja inte mot döden då, utan mer att kämpa om man vill något). Livet är ingen dans på rosor varje dag, men det kan bli fler danser på rosor om man gör ngt själv. Jag anses som lat, men jag o-r-k-a-r inte som vissa andra tror. Visst, jag ligger inte dödssjuk i cancer men vissa dagar känns det som så. Andra dagar undrar jag vartifrån den där kittlande glädjen kom ifrån och vad det egentligen var för fel på mig dagen innan?
Jag borde sova känner jag. Men innan det tycker jag mardrömmarna ska försvinna långt mot helvete från mig. Alltid samma sorts drömmar, om relationer till min familj & vänner & pojkvän. Relationer som spårar ur, ensamhet. Jag hatar det. Är rädd för dessa drömmar ...

Innan jag avslutar detta inlägg vill jag hälsa grattis till Melinda som fick "Dagens Blogg" i gratistidningen Metro idag :)

Godnatt!

Morsning :P

Nu sitter man hemma igen:) Har sovit hos Sebbeälsk inatt ;) Mys fan, men mardrömmarna var mindre roliga :'( Hatar dessa äckliga drömmar som jämt kommer upp när man ska sova. Usch!
Har tvätt i tvättmaskinerna, håller på och tvättar lakan plus en massa annat.. Ska ner om en halvtimma o hänga och torktumla. men först måste jag käka frukost, drack bara oboy hos Sebbe (A)
Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Städa lite och sen träffa lite kompisar..
Aja, hade inte så mkt mer att skriva, skriver nog mest bara för att.. Lite uppdatering såhär.. :P
Puss & kram! ♥

ι ℓσνє уσυ♥

ɐظpɐu älskar sin uɐıʇsɐqǝs


Tack för att du finns älskade! ♥

Varit en jobbig trist dag i övrigt. Inte mått särskilt bra:/ Känt mig ensam & ledsen, vet inte varför exakt för kommer inte på ngn specifik anledning mer än att jag inte är så glad över att vissa vänner inte längre finns nära mig. Och att så fort det händer någonting så vet typ alla o så blir det bara skit utav alltihopa. Inget kul det där.
Sedan så har jag även sagt tack o adjö till jobbet. Klarar inte mer nu. Lotta kommer till mig på torsdag så då ska vi prata och komma överens om något.
Får se vad som händer. Måste orka anstränga mig helt enkelt.

Well, är hemma hos Sebbe, ska äta korv med bröd, sen ska han till bowlingen och jag ska hem och hämta övernattningsgrejer o sen blir det film med älsk när han kommer tillbaka från bowlingen.

Puss!

B L A C K H E A D

Bilder på mitt nya hår... För er som är intresserade







Över till dagens händelser: Öh, inget särskilt har hänt egentligen, jobbat lite, gick efter lunch, gått på stan & köpt present till Sebbe som han fick när han kom till mig. Lagat mat och ätit den tsm med honom. Kollat på tv och myst. Lugnt & slappt, sköönt! Lite för lugnt kanske, vad hände med den utlovade promenaden? Att gå till Ica räcker inte...
Nevars, behövde en lugn hemmakväll idag kände jag, har varit sjukt trött hela dagen..

I veckan händer inget särskilt, på fredag ska jag gå ut med carro, men oroa er inte för mig, jag ska inte bli full! Puss! ♥

Helgen på landet plus nya hårfärger

Sebbe & jag hade det riktigt mys på landet^^ I fredags kom vi så pass sent, så vi kollade bara på film, "låt den rätte komma in". Bra film tycker jag:)
Kvällen efter såg vi på "Emmas lycka", en tysk film.
Under lördagen så blev det promenix med picknick, men innan dess så kom Sebbes mormor o hälsade på. Efter promenixen i varje fall, så skulle Sebbe åka på sin fyrhjuling och medan han var iväg så träffade jag på en gråvit liten kissemiss som jag fotade (bilder nedan).
Sebbe kom tbx rätt snabbt, fyrhjulingen ville inte funka som den skulle.
Sedan under kvällen satt vi mest o slappade och tog oss ett bad i badkaret, mysigt! Sen blev det att se den tyska filmen, en romantisk film men sorglig, så tårarna kom fram  -.-
Vi åkte mitt på dagen idag från landet, ett stopp i linköping där vi införskaffade svart hårfärg och åt mat. Väl hemma så följde sebbe med mig hem till mig, jag tvättade, vi åt mat o så färgade vi håret. Var ju tänkt att bara jag skulle bli svarthårig men det slutade med att även sebbe blev det:')
Nu sitter man hemma iaf, hungrig som vanligt. Inte klokt det där, har ätit hur mkt som helst o ändå fortsätter hungern att komma... Åt en panpizza nyss, innan det makaroner & fiskpinnar, innan det mat på stan(ris,nudlar,kyckling, o massa), innan det frukost!
och jag är fortfarande inte mätt!

Whatever, bilder från helgen till alla nyfikna läsare som ej checkar in bdb^^











Dålig bild på mig & Sebbe som svarthåriga, bättre bilder kommer någon annan gång, nu ska jag snart sova, men först äta:P

Godnatt! ♥

RSS 2.0