Rest in piece

2009-11-26, 16:09:01 / Kategori: ♥♥♥♥
Saknar dig fortfarande Tirami, älskade katt!

Tiden går så fort, snart är året slut. Första julen utan dig, det känns hårt. Och första julen med Kimra, det känns spännande. Jag har en kattunge hemma hos mig som heter Lisen, jag behöver någon frivillig som kan ta hand om henne över en natt, från julafton till juldagen.

Denna blogg är det ju ingen som läser, men jag bloggar ändå, känns ju kul. Gillar ju att skriva så saksamma om ingen läser. Denna blogg har inte en enda kommentar faktiskt. Hehe

Tirami, vila i frid!<3

Header

2009-11-10, 15:54:37 / Kategori: ♥♥♥♥
Headern på denna blogg är inte så fin tyvärr. Jag har ingen aning om hur man gör för att få den att se bredare ut osv. Antar att själva bilden är för smal för att ändras. Får fixa en ny vartefter.
Någon som kan ge tips? Jag har tyvärr inte photoshop, och jag vill slippa betala en viss summa för att skaffa. får be min kära pappa att komma hem och hjälpa mig annars.
Puss

Saknad

2009-11-10, 15:52:31 / Kategori: ♥♥♥♥
Tirami, jag saknar dig så mycket! Att veta att du inte finns i livet längre är plågsamt. Du ligger begravd i vår trädgård i ett örngott och jag gråter varje gång jag åker hem till min familj och går ut i trädgården till din grav.
Tirami, du lever vidare i mitt och min familjs minnen.
Rest in piece, Tirami