Smitning

2009-06-15, 17:10:41 / Kategori: ♥♥♥♥
Tirren smet igår igen, för andra gången på kort tid. Förra gången var hon ute i minst en timma innan ngn märkte nåt. Men igår var hon bara borta fem minuter. Hon är en gammal katt, 12 år och vi vill gärna behålla henne så länge som möjligt!
Tur att Kimra inte smitit ngt, hon är ju så liten...

Japp, Tirami fyller 12 nu i juni och vi ska väl fixa ngt gott till henne.

Katter<3

2009-06-10, 22:07:47 / Kategori: ♥♥♥♥Detta är min katt. Dockan heter hon bara än så länge. Just nu bor hon hos en kompis, men jag ska ta hand om henne sen när jag har flyttat.
Det här är Wilda, min kompis katt som hon ska behålla. Min kompis har redan en katt sen två år tillbaka, Shiri heter hon. (Bild kommer). Men min kompis skaffade Wilda för att Shiri ska ha en kompis.^^Detta är Shiri. =)<3

Bilder på Kimra.

2009-06-07, 13:15:00 / Kategori: ♥♥♥♥


Kimra kom till familjen för bara två månader sen ungefär, lite mer kanske. Hon har växt otroligt fort under den tiden, för när hon kom var hon så liten att man kunde ha henne i sina händer. Nu har hon växt och blivit mer än dubbelt så stor och hon växer fortfarande. Hon är bara omkring ett halvår gammal. Kimra är en Devon Rex katt. Många brukar tycka att de är så fula, men jag tycker hon är oemotståndligt söt. Hennes gula stora ögon kan uppfattas som läskiga för många, men hon är väldigt mörkgrå i pälsen så ögonen smälter in bra tycker jag. Nu lät denna text konstig, jag vet, jag har lite svårt för att formulera mig i ord ibland. På en av bilderna sitter Kimra på min axel. Hon älskar att sitta på folks axlar, varför vet jag inte.
Tirami som är så gammal hade svårt att acceptera Kimra till en början men nu har hon vant sig och de äter tillsammans ur samma matskål. Däremot är Kimra så busig, hon är ju bara en kattunge och Tirami brukar tycka att hon är jobbig. Så lite catfight kan det bli ibland, men sen så hittar Tirami sina ställen där hon får vara ifred.

Bilder på Tirami 11 år.

2009-06-07, 13:04:09 / Kategori: ♥♥♥♥


Detta är en av mina katter. En brunmaskad siames på 11 år. Vi fick henne när hon var 1 år. Hon hade ett annat namn från början som hon inte lystrade till så vi gav henne ett nytt namn. Tirami efter delikatessen Tiramisu, en god kaka.
Och det namnet lystrade hon till på nästan en gång. Hon trivdes helt enkelt inte med det gamla namnet som jag inte vet vad det var. Det står i hennes stamtavla iallafall. Tirami har vi aldrig ställt ut, då i tycker sånt är plågsamt för katter att få sitta i en bur hela dagarna. Nej, Tirami är en i familjen, våran huskatt. Hon fyller 12 nu i slutet av juni och då blir det kalas, det är förmodligen hennes sista, då hon har cancer. Hon har en massa knölar på magen, men än så länge har hon inte ont, och hon äter & dricker som hon ska och trivs med livet. Den dag som vi märker att hon har ont eller slutar äta, den dagen blir full av sorg då vi måste avliva henne. Men hon kommer alltid ha en plats i mitt och familjens hjärta. En stor del. Jag var 8,9 år gammal när hon kom till familjen så det kmr kännas oehört jobbigt när hon går bort.
Jag ska tatuera namnet "Tirami" i höst på ena skulderbladet eller i svanken till minne av henne när hon går bort.
Visst är hon en otroligt söt katt? Hennes blåa ögon! Älskar verkligen henne, hon är mysig!<3