Gårdagen i bilder

Förfest hos mig, sedan utgång till Hugos



På förfest var det Sebbe, Rasmus, Rikard, Alexandra, Hampus, Blomman + en kille med okänt namn, Diia, Lina, Carro & Pablo :D Nu har jag nämnt alla namn va?
På Hugo blev det jag, sebbe, rasmus, hampus, rikard & diia^^ Klockren kväll fan:D
Sedan blev det fyllekäk a'la Max, sen taxi hem, och sova sött^^ Idag har jag hunnit med att städa, damma, dammsuga & skura. Ska strax ner t tvättstugan & tvätta veckans tvätt plus lakan o sån skit. Inte så värst roligt det där.

Senare ikv ska jag & sebbe panta burkar&flaskor, sen blir det film & mys.

Puss!♥


Härnäst - Party & utgång

Anna & Sonia åkte hem vid 17tiden, det var trevligt att ha dem här :) Vi har druckit massa kaffe & snackat ^^
Nu är sebbe & rasmus här, snart dags för förfest :D



2 av mina vackra systrar! Om ni är missnöjda med bilderna, släng iväg en kommentar el sms så tar jag bort collaget :)



partyhumöret!!

Puss!

I väntan på 2 systrar

2 av mina systrar är påväg hit. Anna & Sonia. Jag brygger kaffe & väntar.

Ett collage på Lisen så länge! Återkommer senare idag (:


Godnatt!

Nu ska jag snart hoppa i säng, fast först röka o plocka iordning lite.
Det var trevligt när Michelle var här förut. Vi drack kaffe, och jag glömde totalt bort att bjuda på något ätbart. Kom på det nu liksom. Tänk om hon var hungrig? Tss, måste komma ihåg det till nästa gång, för nu fick hon bara kaffe.
Men innan jag träffade Michelle så hann jag med att vara på stan. Kollade slutrean, hittade ingenting. Handlade kaffefilter, tomtegröt, bröd, gaständare att tända mina ljus med och rödbetssallad. Låter roligt va?
Sebbe åker nu inatt/idag kl 04.nånting. Han är i norrköpings flygplats vid 15tiden och jag ska möta honom. Sen tänkte jag ta ett par öl med honom hemma hos mig under kvällen. Kanske gå ut en sväng, beror på om Sebbeälsk orkar.

Igår kväll åt jag chokladpudding. 4 bilder från den stunden nedan :)




Och så ett collage på mig & Michelle, vi tog minst 100 bilder i webkameran..



Nej, nu ska jag ut & röka, har fotograferat Lisen en massa nu xD Puss & godnatt!

Supergratis.se

Supergratis.se är en supernice sida, som till skillnad från andra sidor har mer erbjudanden samt kampanjer. Detta är en sida som just du borde bli medlem på! Bli medlem här! (klickbar länk)




Lycka till!♥ Puss!

Onsdag, I´m bored

(Detta inlägg skrevs igår men publiceras idag, torsdag. Varför vet jag inte)
Sov inget inatt heller, men det var ju inte så konstigt eftersom jag vaknade kl 17 på tisdagseftermiddagen.. Jag försökte iaf att gå till jobbet, var där kvart i sju och gick hem igen vid halv tio, för kände inte att jag var iform alls. Mitt humör var på botten & dessutom var jag arg på en av tjejerna där som verkligen beter sig som en lågstadie-elev om inte annat..
Hmm, så när jag kom hem så gick jag & lade mig i sängen för mådde illa. Ställde klockan så jag inte skulle sova bort dagen. Somnade strax före 11 och vaknade ca 2 timmar senare. Kände mig som en zombie såsom jag gjorde i tisdags kväll då jag inte kunde prata och sa kaffe fem gånger på coffee house innan killen förstod mig:P Haha
Så idag har jag först träffat Lina & senare fikat med Maja. Eller fikat? Vi käkade, jag tog pastasallad med kräftstjärtar (mm, gott!) & Maja tog ost&skink toast.
Sen blev det att åka hem & städa lite. Fixa kattlåda, damma & möblera om lite. Dock inte tagit några kort på möbleringen men däremot på det fantastiska vädret vi har nu. Så fan heller! Hatar SNÖ:@
Och plogats har det inte gjorts heller, så snö upp till knäna, det är ju fint det. Försenade bussar & spårvagnar är oxå riktigt trevligt när det verkligen pisksnöar så det känns som snön bara vill smiska mig ännu hårdare och sen skratta hånfullt åt mig. Eller ja, åt de flesta som precis som jag bara hatar snö, slask & annat blaskigt.



Nej, hade inte mer på hjärtat nu, kom av mig helt & hållet... Puss
(Detta inlägg skrevs igår men publiceras idag, torsdag. Varför vet jag inte)


I väntan på Michelle :)

Michelle (länk till hennes blogg) kommer snart hit, hem till mig :D. Och jag är förvånad över att blogg.se har ändrat layout på sitt bloggkonto när man loggar in... Jaja, saksamma. är lite nervös för det är första gången jag träffar Michelle såhär, bara hon & jag. Vi har setts förut på Frans Blom-tiden, men vi umgicks inte. Jag började snacka med henne på internet och sen har vi bytt mobilnummer & smsat en del :) Så det ska bli kul att träffa henne i verkligheten ^^ Vi ska typ fika. Jag ska sätta på kaffet strax :P
Måste tagga, kanske skriver mer ikv! Puss♥

Sömnrytmen är inte okej...

Nej som rubriken lyder så är inte min sömn som den ska.. Somnade strax efter 1 på natten igår och vaknade klockan 17 idag. Ja, ni läste rätt! jag sov ända fram till 17 idag! Och då har jag sovit hela tiden. Men med tanke på att jag varit vaken ända från söndagen fram till måndag natt så var det nog inte konstigt. Men mitt största problem är att jag ska upp halv sex och jobba imorgon och måste alltså sova.. Grejen är bara att det inte går.. Och jag tänker inte va hemma från jobbet heller, nej, jag måste gå eftersom jag gick igår.
Jahopp och eftersom jag vaknade vid fem på eftermiddagen idag då så har jag inte hunnit göra nånting. Tog en kaffe på Coffee House, träffat Martin som har Emma & Crickas lägenhet nu eftersom de båda är i Thailand. Martin är kattvakt till deras 2 katter Pytte & Bysse. Klicka på Emma, det med fet stil så kommer ni till hennes blogg! Sen typ duschat och suttit här framför datan..
Jag har inte ätit någon mat idag, bara "frukost" strax efter fem, sen åt jag lite pizza som Martin köpte så nu ska jag fixa lite käk. Sedan försöka läsa och sen sova. Klockan är natt nu, men min dygnsrytm är fel, måste se till att den ska funka så på torsdag(min lediga dag) ska jag gå upp klockan 10. Ska ställa alarm under onsdagskvällen. Förhoppningsvis så sover jag natten mellan torsdag & fredag och är i hyfsad form inför jobb på fredag...

Har gjort ett kattcollage på olika katter. Kimra, Lisen, Idas katter, Wilda, Dockan & Shiri...



Nu ska jag fixa mat. Pusspuss & wish me luck. Goodnight!

Sminktävling hos Millah

Hos Millah (klickbar länk) kan man tävla om smink från Moyana Corigan (klickbar länk)

Man kan vinna valfri eyeliner och....


... 2 valfria ögonskuggor!

Klicka här för att komma till tävlingen!

Lycka till! ♥

Bad monday -.-

Sov inget inatt så dagen som gått har varit seg & jobbig. Mått illa mest hela dagen, huvudvärk och tunga ögonlock. Vill bara sova nu, men ska inte för vill sova inatt.
Är hungrig, men har inte ork till att fixa käk. All min ork gick åt till jobbet och när jag kom hem blev det soffan och mys med lisen direkt.

Nu kom jag precis hem igen, har varit med jenny en sväng på stan, käkat på McDonalds & handlat mat. Väntar på Lina aka Pimpina (länk till hennes blogg) nu som är på g till mig. Blir att ta en öl med henne och sen se på Outsiders Kanal 5.
Shit vad huvudvärk man har fortfarande :(

Nu ska jag bara lägga in bilder från veckan som var:


Sofie
s katt Wilda, var ju hos henne igår :)


Lekte lite med PhotoDj på Sofies mobil. Den hade mycket snyggare ramar än min!



Sofie ♥

Äh, orkar inte lägga in fler bilder, för Lina är här nu och vi dricker öl o lyssnar på musik :D Soft ;)



Gammal bild på Lina, hon är svarthårig nu:P

Kan inte soovaa!:(

Jahopp, sitter i min säng, seg, trött men ändå inte tillräckligt sömnig för att kunna somna. Är dessutom hungrig så funderar på att fixa något att äta och slå på teven. Klockan halv sex ska jag gå upp för att fixa mig osv inför jobbet. Börjar halv åtta men brukar infinna mig där strax före sju så jag kan dricka kaffe och bara slappa innan arbetet. Hmm, undrar hur det ska gå idag på jobbet tro? Antagligen morgonmöte för det var länge sen och sen det här snacket med en av tjejerna som verkligen beter sig som ett sär, ännu mer som en 12åring med sociala problem. Vete fan vad det är för fel på henne men avundsjuk på mig är hon tydligen med tanke på hennes grova sms. Saksamma, jag kan inte bry mig mindre, vore bara skönt att få bort henne från jobbet så att hon för första gången verkligen får ta konsekvenser för sitt beteende. Åh fy fan, huvudvärk nu? Självklart allt på en gång. Har läst 2 nyinköpta tidningar, solo & story. Ingen är färdiglästa för min hjärna orkar inte fokusera alls. Nu ska jag sluta blogga, bloggar från mobilen just nu. Ska fixa "nattmat/frukost" nu. Puss

Flera tävlingar @ Millah Oman!

Först ut en tävling om en Fotobok från sidan Önskefoto.se!
Här kan du tävla om en fotobok i valfri storlek, en perfekt present till någon i din umgängeskrets eller bara något som du själv vill ha att titta i!
För att vara med och tävla måste du gå in på Millahs blogg (Klicka på de feta orden) och följa instruktionerna som står.


Nästa tävling är en lite udda tävling. Tedags.nu. Gå in här för att se vad du ska göra för att ha en chans att vinna!
En bild på ett av téerna jag blev intresserad över:



Tävla om en vit bambulykta med handtag, länken till webbsidan: Emmington.se

Jag skulle helst vilja ha denna bricka (bild nedanför)

och så förstås den vita lyktan som Millah lottar ut. Klicka på hennes namn för att komma till tävlingen!


Millah har fler tävlingar, men just nu är jag för trött för att länka flera. Återkommer kanske imorgon.
Godnatt!

Tävling, Styleimport via MillahOman

Millah har inte bara en tävling, utan flera! Här tävlar vi om dessa prylar! (Bilden från Millah's blogg)




Läs mer här om dessa prylar!
Det & mycket annat från webbsajten StyleImports.com!

Vill du vara med & tävla? Gå då in på Millah's blogg. Länken till den finns högst upp i detta inlägg.

Lycka till!♥

Tävling!!



Jag är med och tävlar om ett par snygga skor på Millah (klicka på namnet så kommer du direkt till hennes blogg). Följ instruktionerna på hennes blogg! För att komma direkt till tävlingen så klickar du här
Skorna hittar du på Eddyemery (klickbar länk)
Länken till skorna finns här.



Detta är skorna jag tävlar om! Heta va? Bilden är tagen från Eddyemery.

Lycka till!♥

Söndag

Vaknade vid 13tiden idag. Har duschat, promenerat och tvättat. Ska strax hänga upp den och sen ska jag gå till Sofie.(länk till hennes blogg). Blir nog en lugn skön söndag. Dock saknar jag Sebbe, men när jag är hos Sofie sen så kommer jag inte hinna sakna honom^^
Imorgon är det dags för jobbet igen och ännu ett samtal väntar, för nu har en gått alldeles för långt. Förhoppningsvis får hon inte vara kvar eller så måste jag byta nummer och det kostar pengar. Men först ska jag konfrontera henne, precis som förra måndagen då inget hjälpte.
Dricker kaffe just nu och Lisen tittar på. Oma gav mig kattmat igår för hennes katt Migo är döende. Det kommer vara en stor sorg för Oma själv som haft Migo i 20 år och Migo har varit hennes enda sällskap sedan Moffa dog när jag var 13 år gammal. Så jag ska hälsa på henne någon dag när hon vill.
kattmaten iaf som Oma gav mig, var populär hos Lisen. Tonfiskmaten gick åt fort. Dock har hon bara fått en burk för torrfodret måste ätas först, för det är inte mycket kvar, sedan ska hon få börja med det nya jag köpte i veckan plus torrfodret som Oma gav mig. Migo äter inte längre, knappt dricker han. Han orkar inte ens resa på sig den stackarn. Hoppas verkligen att han får ett bättre öde än vad familjens katt Tirami fick när hon skulle avlivas. Hon fick en lugnande spruta som hon kräktes av och mamma var helt förstörd när hon åkte hem med henne igen.

Nu till något annat, var ute med Ida igår som sagt, lite bilder från kvällen;


Jag & Ida på Otten

Tack för igår Ida!
Så nu har jag hängt tvätt och städat toan, ska dra till Sofie nu. Pusspuss!♥

Grattis oma 89 år!

Är på bussen från motala till lkpg nu. Har varit hos min oma(mormor) och firat hennes födelsedag. Dock så försov jag mig med två timmar vilket innebar att jag missade tåget och blev tvungen att ta ett senare. Detta gjorde att jag missade middagen på bella notte(en italiensk restaurang). Men jag hann lagom till tårtfikat. Det var trevligt. Min familj och min moster med man, kusin peter och hans tjej var med. Senare vid sex skjutsade pappa mig till bussen så nu är jag halvvägs. Ska vara i lkpg tjugo över sju och tåget går halv på kmr vara i nkpg vid åtta. Senare ikv ska jag umgås med ida, vi ska vara hos mig en stund och sen otten ikväll igen. Dock ska jag inte dricka något. Det blir en nykter kväll men det är ju nice det med. Om jag inte hinner ändra mig. Men då slår jag mig själv på fingrarna kan jag lova! Imorgon är det söndag och då ska jag träffa en kompis, fika och sen pyssla om mig själv. Kroppsskrubb, ansiktsskrubb och fotbad. Måla om naglar oxå. Men innan ska jag ta en snabb promenad med hörlurar, redan stretcha och därefter situps och stretch igen. Och då ska jag det oxå. Ingen seg soff kväll här inte. Någon som vill peppa mig? Jag behöver hårda knuffar i ryggen. Nej, nu är jag för trött. Blogga på mobilen e jobbigt för vissa ord måste jag stava. Men det går fort:) puss och kram på er bloggläsare:)

Natt just nu

Ligger i min säng med laptopen på magen. Sebbe är i Gran Canaria nu.. :( I miss you, my darling!♥
Tur att det bara är en vecka iaf. Well, kom hem vid tio över 1, har varit hos Jenny & förfestat & sen var jag en sväng på Otten. Tog sista bussen hem. Idag har jag träffat kompisar, fikat 2 gr, och sagt hejdå till min älskling.
Imorgon ska jag upp halv åtta så jag kan äta frukost i lugn o ro framför teven med tända ljus o duscha. Tåget mot lkpg går två minuter i 11 och där ska jag byta till buss mot motala. Har tappat bort mitt busskort, men dygnskortet ligger så fint så i min jackficka tack & lov! Tur att min vanliga busskort går ut den 30 januari så det var ingen fara, eftersom jag ändå måste köpa nytt.
Nähä,nu ska jag sova. Godnatt!


smickrande bild på mig själv va?? Eller inte..

Rest stop, don´t look back




Sebbe & jag såg denna film nyss. Mina ord om filmen - Sådär. Mer behövs inte att berätta, förutom handlingen som kommer nedan;

Ett år tidigare pepprade, slaktade och mosade den mystiske rastplatsmördaren de unga turisterna Jesse och Nicole. Nu kommer ytterligare tre turister för att leta efter det saknade paret. Och det betyder att mördaren får tillfälle att återigen visa prov på sina mordiska talanger - blodigare och hemskare än någonsin. Och han är inte ensam. Husbilen, full med läskiga levande lik, är också tillbaka och gör den gamla motorvägen osäker. Jesses och Nicoles misshandlade spökgestalter är ute efter hämnd! De är fast beslutna att ge igen med samma blodiga mynt. Titta om du törs. Men vad du än gör, se dig inte om!

Källa: Lovefilm (klickbar länk)

Njae

Blev inget navestad.. Kände mig stressad & blev deppig dessutom:( Känns som om jag bara vill gråta, är ledsen.. vet inte riktigt varför förutom att Sebbe åker imorn plus att jag har pms. Ska ha fått mens, men den har inte kommit så den kommer nog säkert imorn när min älskling sitter på planet. Känns som den här dagen bara gått förbi mig och jag inte märkt nåt. Var på stan & tog en kaffe förut med en kompis och sen hem o tvätta. Den hänger på tork och jag har ätit pasta carbonara & druckit ett glas coca cola. Men fortfarande känner jag mig ledsen o gråtfärdig. I hate it:/



Depp ska bli pepp! Älsk sitter på bussen till mig nu<3

Snart - Mot Navestad

Ska snart åka och hälsa på Jecca & hennes son Linus som bor i Navesta. Ska bara hänga upp tvätten först :P
Älskling slutar jobbet vid 18tiden idag. Han sover hos mig inatt och sen så följer jag honom hem imorn så vi kan säga hejdå till varandra innan han åker. En vecka med saknad och så, men jag klarar mig. Men det kommer kännas tomt eftersom vi ses jämt.
Ska ut imorn med Jenny & Mija, förfest hos Jenny:D Ska ta tio i ettbussen på natten hem sen så jag inte är för trött på lördagen. Tåget går 11 på lördag förmiddag.
Är hemma lördag kväll igen och då ska jag festa, förhoppningsvis med Sonja & company(Y)




Igår kväll var jag & älskling & fikade på espresso house. Bilder kommer här nedan:




♥ Älskar dig Sebastian, du är mitt allt och det vet du! Kommer sakna dig massvis nu när du åker till gran canaria på fredag:(


Men innan jag fikade med Sebbe, så var jag med Diia en stund. Vi gick på stan och kollade på Lagerhause och hon köpte två tavelramar, sedan bjöd hon på fika. Jag tog varm choklad och vi satt på Coffee House.



Lite mindre collage.

Nu ska jag hänga tvätten! PUSS SÅ LÄNGE!


Fuck!

Imorgon, (läs onsdag) så blir det inte roligt för en viss person. Jag syftar på en som verkligen visat att hon är på särnivå. Jag är så arg så jag skiter i att hela världen kan läsa detta inlägg. Så är det med det! Och ordet ''hora'' är ett bättre ordval på dig själv. Jag sysslar inte med din skit. Godnatt

Children of the corn

Sebbe och jag såg nyss denna film;


Handling:
"Solen skiner dag efter dag över Nebraskas majsfält. Skörden bränns bort och går förlorad. Bönderna ber för regn men förgäves. En dag anländer en ondskefull pojkpredikant till den lilla staden Gatlin med ett budskap till barnen: "Endast människoblod kan göra marken fruktbar igen och rädda skörden". Tre år senare kör ett ungt par vilse ute bland Nebraskas öde jordbruksmarker. Plötsligt kör de till sin förskräckelse på ett barn, men deras förskräckelse blir ännu större när de upptäcker att han redan är död. Halsen är avskuren! De tar med sig liket in till en stad men det skulle de aldrig ha gjort. De är dom enda vuxna i hela stan men det ser bara ut att vara en fråga om tid...!"

Källa: moviezine (Klickbar länk)

Nedladdad från Tankafett (Också klickbar länk)

Min beskrivning av filmen; Den började okej, hela filmen var okej, men långt ifrån bra. Slutet var bland det sämsta. Och detta ska vara en stephen king story? I vanliga fall älskar jag hans filmer, men den här var ingen höjdare. En medelmåtta bara.

Ska sova strax, ut o röka först. Godnatt!

Fy fasen för denna dag

Denna dag har gått åt helvete. Först blir man nersprutad med slasknö av en bilist, sen är det vädret som gör mig arg, slask dit och slask hit. Jag orkar inte med den skiten, spc inte nu när jag har pms och allt går åt pipsvängen.
Född med otur är jag.. Iaf så känns det så nu. Jag vill bara skrika, slå sönder saker, bita i kudden och skrika ännu mer. Sen vill jag bara springa jättejättefort men jag vill inte att någon ska se och tro att jag rymt från psyket.
Jag vaknade av snöplogen idag, ångrade mig när jag såg ut genom fönstret för det snöade. Jag svor en fin ramsa, åt flingor till frukost och lät min frustration gå ut över Lisen som sprang bort från mig och kom tillbaka lika fort och satte sig i mitt knä. Tur att hon förstår iaf. Inga frågor, inga konstiga blickar, bara Lisen.

Är hos pojkvännen nu, han själv är på bowlingen. Ikväll blir det film utan tjafs om skitsaker. Jag ska vara tyst idag och låta min frustration gå över medan han är borta. Inte fysiskt utan mer mentalt nu.
Imorgon är en vanlig jobbdag igen. Därefter ska det handlas mat och kattsand med mera, sen bio förhoppningsvis.
Sebbe åker på fredag till det dumma Gran Canaria. Jag hoppas det regnar där.
Sedan hoppas jag att snön är helt borta den dagen han sitter på flyget mot utlandet. Jag hoppas solen skiner och att det är minst 20+ så jag kan ligga på en filt i parken med ett par alkoholhaltiga drycker och skratta elakt för mig själv medan jag tänker på att min pojkvän befinner sig i ett land där det enbart regnar. Nåja, nu vet vi att jag inte menar det helt så. Egentligen inom mig hoppas jag att han får en trevlig semestervecka på den där ön.
Det är snart februari och i mars ska det förbannade snön vara låångt borta och det ska lukta vår. Kvittrande fågelskrällen, sippor i det gröna och doften av gräs och vår. Jag tror jag ska drömma en vacker dröm om det inatt. Synd bara att man inte kan bestämma det.

Tillbaka till verkligheten, ett par bilder på den hemska syn jag fick se imorse;




Imorse vid tiotiden såg det ut såhär. Hur det ser ut nu tänker jag inte uttala mig om, det kommer inte ske någon vacker story.

De som av någon oförklarlig anledning älskar vintern, ni är konstiga. KONSTIGA.
Sådär, nu är jag klar med dagens inlägg.
Puss

Slapp, chill, soft, lugnt....

Sitter här hemma igen framför datorn xD Har varit i ingelsta och hemma hos Jenny och fikat. Annars har jag inte gjort nånting:P

Imorgon kommer min God man hem till mig för att vi ska göra upp en ny budget osv.

Har köpt två tidningar & godis som jag ska mysa med i sängen senare ikväll. Först så ska jag äta kvällsmat.

Lisen sitter i en av mina fåtöljer och tittar på när jag knappar på tangenterna. Hon har rivits o bitits ganska mycket idag, precis som Jennys katt Loppan som är en månad yngre än min Lisen.
Ett par bilder på Loppan här;



Suddiga bilder, men hon kunde ju absolut inte var stilla :O
Och nu dansar Lisen omkring här och stör mej så jag kan inte skriva mer ikväll.
Godnatt! ♥

A Good Monday..

Sitter hemma igen framför datorn och med en Lisen bredvid. Slutade 13 men hade möte efteråt om arbete som jag skrivit om tidigare. Det gick bra. Mer om det en annan gång. Idag ska jag åka till Ingelsta & handla och därefter träffa Rasmus på en fika om inte han får förhinder.
Senare ikväll så blir det lugnt för min del, kanske träffa någon kompis?



Tills vidare busar jag med Lisen!





Puss!

In my bed

Älskling har somnat och själv roar man sig med mobilen här i sängen, just för att göra mig själv trött. Funkar hyfsat, har kollat in både facebook & Twitter. Sista kollen blev här på bloggen och jag skriver från mobilen. Klockan visar måndag nu. Över 00.00 . Spöktiden då man var liten och trodde att varulvarnas tid var kommen. Jag har bott själv i min lägenhet i över ett halvår och har inte hunnit bli paranoid ännu. Jag som var det när jag bodde hemma liksom!:o jaja, skönt att slippa vara rädd för ingenting. Är trött i händerna efter allt knappande så jag tror jag kmr somna snart. :) godnatt!<3

The Stepfather

Sebbe och jag såg nyss på filmen The Stepfather,
En okej film, skum var den och så, men den gick att se på iaf. En skräckfilm från 2009.

Handling:
En till synes helt normal man vill ha den perfekta familjen, men när hans fru och styvbarn inte längre är bra nog för honom, gör han planer för att röja dem ur vägen och röra sig vidare till nästa familj.

Källa: rstvideo (klickbar länk)




Trailern hämtad från Youtube.

Nu ska jag & Sebbe strax se Scream 2 som börjar på Kanal 5 om tio minuter. Efter det sova.. Ska duscha i pausen under filmens gång oxå.
Måndag imorgon då, jobb, träff med en från Aktema och sen får vi se, antagligen en lugn kväll om inget annat inträffar. Puss så länge!

En vanlig söndag

Vaknade upp hemma hos sebbe vid 11 imorse. Åkte hem till mig vid ett och nu sitter jag här framför min data och slappar.. Igår träffade jag Jenny & Josse hemma hos jenny, vi drack lite och sen så följde vi med Josse ut på Albrektspizzerian. Där stod tre volvos, volvoraggare med andra ord. Så vi åkte runt med en orange Volvo resten av kvällen, i Sörping och så sladdade vi runt i snön, dökul var det! Jag umgås ju inte med volvoraggare, bortsett från att jag känner några då och jag har aldrig åkt med en volvoraggare i deras gamla skruttvolvo så förr. Men det var kul i varje fall^^
Kom hem vid 2 inatt och somnade då.
Idag blir det lugnt såsom andra söndagar, tvätta, duscha och se film med älsklingen. Kanske en runda runt vilbergen. Jag ska iaf ut och röra på mig, och sebbe ska med:P

Oh well, nästa lördag ska jag åka till Motala för att fira Oma som fyller 89 år. Har inte länkort längre, bara tätort så ska köpa dygnskort ist så slipper jag köpa län månad för det har jag inte råd med med tanke på andra utgifter. Jag är pank nu, men får nya pengar på tisdag igen tack o lov. Det blev en dyr månad den här månaden:O för det tillkom extra kostnader o skit men februari blir bättre:)

nej, nu ska jag sätta på kaffet och mysa med Lisen. Puss♥

En dröm jag hade inatt...

Jag trodde jag var vaken men i själva verket sov jag & drömde. Jag låg bredvid sebbe i hans säng och var törstig, sebbe var oxå vaken och sträckte sig efter en vattenflaska på golvet som jag bara noterade i ögonvrån, jag böjde mig neråt och letade efter denna flaska som nu plötsligt var borta. Dunkade min hand mot byrån bredvid och skrek ordet "FAN!", då vaknade jag. Så obehagligt att tro att man verkligen är vaken fast man sover och drömmer. Dessutom drabbades jag av en ljudhallucination samtidigt och när jag vaknade för att klä på mig & hämta vatten kändes det som om jag både sov och var vaken. Chockad gick jag till köket, snurrade ett varv och drack vatten. Gick tillbaka till Sebbe & sängen, slet av mig kläderna, min kropp var bortdomnad och min hjärna halvsov. Somnade om lika fort igen och drömde istället om att jag hade en hund som växte fortare än andra hundar och var fullvuxen som valp och ännu större som vuxen.

Ja, så kan det gå till i mina drömmar... :) Kanske ointressant för er läsare, men ni vet ju själva om hur gärna man vill dela med sig av nattens dröm till andra?

Fredag igen . Och vi gillar't!



Sitter just nu på jobbet. I brist på annat att göra så blir det datorn. Idag har jag ätit frukost, gjort tomat&löksallad och gjort mackor. Ska hjälpa till i kassan senare.
Om typ tjugo minuter sådär ska vi fika, men jag tar nog en kopp kaffe redan nu. Andra koppen, men jag e sjukt trött :O
Och fy fan vad varm & svettig jag var imorse när jag gick t jobbet!:S Konstigt det där för i förrgår frös jag som bara den:O Och nu imorse har jag druckit massvis med vatten men min mun är lika torr för det.. Bad..
Jahopp, fest hos mig ikväll, det är tummen upp här! Sen så ska jag försöka bjuda in mig själv på middag hos min familj nästa vecka:D Söndagsmiddag, eller vad säger du mamma? Klart hon säger ja, jag är ju hennes äldsta dotter(A)
Nähä, ska återgå till arbetet då. Ha en bra dag, människor! ♥



Torsdag - Ledig, mys med Lisen, tvätt, handla & fika med Maja

Sitter här framför laptopen med Lisen i mitt knä. Hon gosar in sig hos mig och pussar på mitt ansikte. Hihi. Idag vaknade jag vid 14tiden, gick upp o käkade frukost och pratade med Jill. Har stoppat i tvätten och väntar på att den ska hängas upp. Sen så väntar jag på älskling oxå som är på g till mig. Vi ska handla mat sen^^
Sen vid sjutiden ikv så ska jag träffa Maja på en fika^^ (Klicka på hennes namn så kommer ni till hennes blogg)

Bild på Maja snodd från facebook^^

Nu ska jag borsta tänderna & dricka vatten. Kaffe gör mig törstig :O

Pusspuss! ♥

VIПƬΣЯBIᄂDΣЯ



Bilderna är tagna på jobbet, collaget fixat i programmet Picasa 3. :)

L♥ve



Sebastian ♥

Jag älskar verkligen min pojkvän!♥

Det kan ingen ändra på, och du är verkligen min ängel,

med ditt vackra ljusa hår och blåa ögon.

Nyss hemkommen från bion med pojkvännen

Jag & Sebbe kom nyligen hem från bion. Vi såg "Har du hört om Morgans".


Handling:


Ett par blir vittnen till ett hemskt mord och förflyttas till en liten stad,
Wyoming, för att ingå i ett vittnesskyddsprogram.


Källa: Sf.se (klickbar länk)

Nu är vi hemma hos Sebbe, han står i duschen & vi ska snart lägga oss.
Jag har varit ledig idag, sovit ut och slappat.
Träffade carro på spårvagnen hem från bion och vi bestämde att vi ska ses imorn på kaffe. Hon har praktik på ett dagis just nu och efter det hon berättat, så blev jag lite sugen på att kanske prova på att jobba inom det.. Men troligen blir det nog inte så, jag är inte barnkär. Haha.
Dock så ska jag diskutera framtida jobb på måndag med aktema och komma fram till lösningar hur jag ska göra. Är fortfarande väldigt osäker och lite bekväm också av mig. :( Men jag får se, jag ska ju ut i världen så då måste jag ta första steget någon gång.
Imorgon jobbar jag som vanligt iaf.

Godnatt!


Jobb & chill



Var på jobbet kvart i sju imorse, slutade 13. Har suttit hemma sen dess framför datorn och fixat & trixat med mina bilder. Pratat med fia lite på msn, jag ska vara kattvakt åt hennes katt Turbo när hon behöver. Hon ska snart komma med katten så vi kan se om han & Lisen går ihop.
Senare idag så ska jag ta en fika på stan med en kompis o ännu senare skulle en annan kompis eventuellt komma till mig. Sebbe ska även sova kvar hos mig :)

Nu ska jag ta nåt att äta. Puss!


Uttråkad till max...

Vad göra?
  • Musik musik
  • Film film
  • Läsa läsa
  • Datorn datorn
  • Smsa smsa
  • Äta äta
  • Pyssla pyssla

Allt är tråkigt...



ツJahopp, efter cirka sex timmar framför datorn känner jag mig smått sur och irriterad. Varför? Finns inget annat att göra.. Lisen sover. Kompisarna har annat för sej. Sebbe är hemma. Jag är uttråkad till max och vill göra nånting. Jag ska gå ut och promenera.
Under tiden skulle det vara trevligt om någon social människa undrar vad jag håller hus?

Sofie är här på besök

Sitter hemma hos mig, Sofie sitter på golvet och läser mina veckotidningar. Lisen gör henne sällskap med bus och vassa klor. Jag & Sebbe gick upp klockan 10, åt frukost och fixade oss, sen så hämtade vi biobiljetter för vi ska se en film på tisdag på bio. "Har du hört den om Morgans?", tror jag visst den hette.
Sedan åkte han hem till sig och jag till mig. Sofie satt inne i entrén och väntade när jag kom. Efter kaffe & té så har hon kommit tillrätta hemma hos mig :) Vi ska se om vi kan hitta på något kul snart:)
Idag är det ju söndag och det lär bli en lugn dag. Inte göra nånting, men ikv kanske jag träffar någon kompis ändå, för blir rastlös av att sitta hemma tyvärr.
Imorn blir det jobb och som vanligt igen. Efter jobbet ska jag handla och sen vet jag inte vad jag ska göra.
Är lite seg i huvet och fortfarande förkyld.
Nu ska jag umgås med Sofie! ♥

Paranormal activity

Tidernas äckligaste film!

Paranormal Activity handlar om ett ungt par som misstänker att deras hus är hemsökt. För att skaffa bevis installerar de övervakningskameror som ska spela in vad som egentligen händer när de sover.




Detta är trailern till filmen.

Jag tyckte filmen var otroligt läskig, eftersom den är inspelad på ett sätt som känns verkligt. Lite segt men man blir otroligt rädd flera gånger. Kolla inte på den ensam en mörk kväll!

Snart - film

Jahopp, idag har vi inte gjort så mkt, lagat mat o suttit i soffan framför tv:n hos mig. Ska snart se film iaf. :) en skräckis. Kanske skriver om den senare eller imorgon. Åhh, imorn är det bara en dag kvar tills man börjar jobba igen.. Vill ha mera julledighet ju!

Igår - utgång :D

Igår kväll så förfestades hemma hos mig. Jag, Iffen & Sebbe. Sedan var det meningen att vi skulle på nästa fest i Ljura. Vi missade självklart bussen och eftersom nästa skulle gå en halvtimma innan så gick vi från Vilbergen till Ljura. Långt om det är kallt, vilket det var igår. 20 minusgrader minst. Brr! Väl framme i Ljura, iskalla och stela så fick vi inte komma in på festen för det hette att det var fullt. Jag blev skitsur och irriterad. Sedan mötte vi Shara & Mattias som vi hade bestämt sen innan, och de fick följa med oss till stan. Väl inne i stan visade sig att det var tjugo hela minuter kvar till alla spårvagnar & bussar så vi gick in på Filmstaden och värmde oss. Mina öron ramlade av på vägen kändes det som. Hade inte mössan på mig, eftersom jag inte ville hänga in för mkt i garderoben på Otten.. Efter att suttit inne och tinat oss så gick vi till spårvagnen som tog oss hem till Sebbe. Väl hos honom blev det att dricka ännu mer, lyssna på musik & snacka. Sen tog vi spårvagnen till Otten, vi behövde inte stå länge i kön alls, tur! Inne på Otten klockan 23 började kvällen. Upptinade och varma klev vi på dansgolvet och köpte några drinkar och öl. Jag träffade på personer som jag kände, Sebbe med. Shara & Iffen bodde typ på dansgolvet hela kvällen medan jag mest minglade omkring. Lyckad kväll till slut trots dålig och kall början.
Sov hos Sebbe inatt, vaknade vid 11, låg kvar länge till. Åt fil med müsli, två mackor och ett glas oboy till frukost. Hungrig som bara den, trots den sena pizzan inatt som vi åt när vi kom hem.
Snart ska jag fixa mig och åka hem till mig. Sebbe ska sova hos mig inatt och vi ska bara ta det lugnt och se film. På måndag börjar man jobba igen då, kul... klockan sex att gå upp då..

Puss!

2012

Grym film!!

Sebbe & jag såg 2012 igår på bio. En film som var över våra förväntningar, sjukt bra med andra ord!
Vi kom hem tjugo i ett inatt, sebbe gick upp vid halv sju för han jobbar fram till 16. Jag vaknade vid 12tidern o åkte hem direkt till Lisen. Hon är så busig, har rivit ner mina prydnadsgrejer på fönsterbrädan i vardagsrummet, så nu har de fått flytta in till bokhyllan istället.
Jag ska äta nu, sen åka in till stan vid tre. Puss!

Musik - bra & dåliga minnen...



Markoolio's Sommar & Sol bygger mest på glada minnen och även längtan efter sommaren.




Dr Alban - No Coke, en klassiker som jag fortfarande har vissa minnen av...



Robyn - Do you really want me, en låt som påminner mig om en jobbig tid i skolan, då jag mest önskade att jag inte fanns..



Madonna - Music, en låt som påminde mig åter om skolan men även på ett annat ställe där jag var ofta trots att jag inte ville. Både bra & dåliga minnen alltså..


Sådär, där var fyra viktiga låtar i mitt mellanstadie&högstadieliv. Men det finns minst femtio till!! Varje gång jag lyssnar på en sådan låt, kommer det förflutna ikapp mig. Vissa minnen är roliga, andra plågsamma och många saker jag skulle velat ändra på men som jag aldrig kommer kunna göra...

Nu i alla fall sitter jag & pojkvännen hemma hos mig, klockan halv tio ska vi sitta i en biosalong och se 2012, filmen vi tänkt se förra veckan men som inte blev av då jag inte mådde bra.
Vi har bowlat idag med tillsammans med Hampus, Rasmus & Johanna. Det var rätt kul och därefter åt vi på pastasnäckan.
Imorgon blir det utgång, denna gång kör vi Otten eftersom det var länge sen. Iffen & jag ska först äta mat hos mig, sen kommer resten av folket o förfestar o sen utgång. Here we go!

Nu ska jag packa övernattningsgrejer, ska sova över hos en viss Sebbe!
Puss

Imorgon - bowling!

Idag vaknade jag hemma hos älsk, sedan har vi tvättat hos mig, handlat och så. Ganska chill dag, mys det. Nu sitter jag själv hemma hos mig och softar med musik oså. Blir nog att städa lite sen kanske om jag orkar. Köpte en ny tidning idag som jag ska läsa.
Imorgon vid 14 så ska jag & Sebbe och hans två kompisar köra bowling, det blir nog kul fast jag suger på det dessvärre. Men struntsamma.:D
Om en halvtimma ska jag hämta upp tvätten som förmodligen är torr då. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Återstår att se. Usch, flummigt inlägg idag!




Tröött :P

Vaknade vid tjugo över elva, en viss Sebbe råkade väcka mig så det blev omöjligt för mig att somna om. Ligger fortfarande i sängen med laptopen och kollar om det hänt något nytt under de timmar jag sovit.
Snart blirt det frukost för mig & Sebbe. Idag ska jag dricka juice, äta frukt och dricka té till frukost. Vill inte ha mackor eller så, frukost har blivit en plåga nu när jag e så pass förkyld. Jag hoppas jag får tillbaka frukostsuget när jag blir frisk eftersom jag egentligen älskar frukost.
Idag ska jag handla mat och tvätta.. Inget kul, men måste göras. Har skrivit handlingslista i mobilen..
Röd dag är det idag då. Trettondedagen eller vad det nu heter.. Hoppas januari tar slut snart och febrauri med. I Mars vill jag ha vår, annars är det bara dumt.
Nej, nu ska jag snyta mig, och sen proppa i mig C-vitaminer! Puss!

Film

Sebbe och jag såg filmen Jennifers Body. En komedie/skräckfilm som handlar om en high school tjej som blir besatt av en demon.

Nedanför bilden kommer en kort innehållsförteckning av filmen.

Källa: Bio.nu

Nu ska jag läsa nya numret av Veckorevyn som kom idag, sen försöka mig på konsten att somna..

Puss!




"Den omåttligt populära cheerleadern Jennifer blir besatt av en demon och får plötsligt upp ögonen för skolans killar, som hon tidigare ansett vara under hennes värdighet. Problemet är bara att hon vill åt deras blod, inte deras hjärtan."


Gratisbio!



Bli medlem här! Samtidigt bidrar ni till att jag får fler värvare och större chans att vinna biljetter om ni klickar på länken med feta bokstäver!

Fika med Iffen & internet är knäppt

Sitter vid datorn min igen då, snackar med malin & kerstin på msn.
Var o fikade förut med Iffen (klicka på hennes namn så kommer ni till hennes blogg) på Coffee House och spillde ut kaffet på mina kläder.. lyckat haha xD
Snart blir det filmtime för mig & älsk.. Pusspuss


internetproblem

Sitter för närvarande vid pojkvännens dator eftersom internet inte funkar på min laptop vare sig hemma eller hos honom. Laptopen visar att den är ansluten till nätverk men inte internet så något är fel. Hoppas att jag får hjälp snart med detta, för jag antar att jag råkat trycka fel på någon knapp så att internet inte är tillgängligt, men dock går det att ansluta till både trådlöst och mitt bredband hemma.
Well, gick upp halv två idag, somnade inte förrän tre som vanligt, trots att jag läste ur boken "Män som hatar kvinnor".
Har duschat, druckit té och kollat på tv. Dock inte ätit något på hela dagen. Måste skärpa mig, men till middag blir det hemgjord pizza, gott!
Sebbe ser på tv och jag ska nog ta något att äta för middag blir det inte förrän om två timmar. Ska höra med carro & Iffen om de kan fika med mig vid 8 typ..
Nu har jag inget mer att berätta idag förutom att jag fortfarande är sjuk:P


Up & Down

vaknade och mår sämre idag :( Svullen hals och rethosta :/ Har druckit tre klunkar ren vodka eftersom ren sprit tydligen ska lindra. Men det e såå äckligt med ren vodka, det äckligaste som finns att dricka rent, usch o fy!
Skulle varit bättre med en whisky men det dricker jag heller inte..
Pojkvännen är oxå sjuk, han gick till jobbet och vände hem igen pga feber och hosta. Jobbigt.
Gick upp ur sängen vid halv tre och har inte gjort nånting, har inte orkat. Det suger.
Funderar på att åka och köpa mentholcigg och halstabletter men jag orkar inte. Det är sjukt ansträngande. Äsch, vi gör ett försök! Ska bara checka internetbanken, så bloggar jag senare igen.

Can't sleep :(

Det e så jobbigt när man inte kan somna även fast man e skittrött och allt. Gick o lade mig vid elva med laptopen på magen, släckte lampan vid halv ett, men än har jag inte lyckats somna. Hungrig, törstig, kissnödig, huvudvärk, snorig, massa saker som hindrar mig från att sluta mina ögon inför drömmarnas värld.. Usch, hoppas jag sover under förmiddagen idag.. bara måndag idag, älskling börjar jobba klockan sju och jag är ledig fram tills nästa måndag.
Har druckit massa vatten, ätit 2 mackor, glott på tv, tänt mysiga ljus, lagt mig, släckt lampan, tänt lampan, typ allt. Förutom att röka men det är jag inte ens sugen på nu iaf när jag har ont i halsen..




Mår lite illa oxå, ska se om jag lyckas somna nu då..

Godnatt

Nu ska jag lägga mig och sova. Har legat här i sängen med datorn på magen, men nu känner jag bara hur ögonlocken ramlar ihop. Har nog lite feber tyvärr :( Var hos Jenny förut och såg film, mys var det. Jag hoppas febern är borta imorn så jag och Sebbe kan gå på stan & handla lite innan rean tar slut..





Godnatt!


Nyårstestet

NYÅRSLISTAN

vad har du gjort under år 2009?




Varit utomlands - Nej
Snott något från en privatperson - Nepp
Fått skäll av rektorn - Inte gått i skolan
Skolkat - Nepp
Brutit ett eller flera ben - Alrig gjort
Känt dig som ett oupptäckt geni - Såklart
Haft fest hemma - Japp :)
Fått kontakt med gamla vänner - Ja ^^
Varit kär - Är det nu ♥
Druckit alkohol - Ja, too much..
Rökt vattenpipa - Japp
Installerat en skrivare - Haha, nae
Drabbats av minnesluckor - Hmm, jo
Druckit hembränt - Nej, usch
Blandat alkohol och medicin - Ipren isåfall, annars nej
Svimmat - Ja
Hållt dina nyårslöften - Vilka löften?
Snattat - Nix pix
Retats - Arå
Badat naken - I badkaret
Varit beroende av något - Cigg, kaffe
Slagit någon - Bara på skoj
Fått IG på ett prov - Inte haft några prov
Gett pengar till en tiggare/hemlös - Nej
Bråkat - Har jag nog
Trängt dig i matkön - haha aa
Åkt sparkcykel - Nepp
Hatat någon - Mjo, i ilskans hetta
Bränt dig på en manet - Nae
Hamnat i trubbel med polisen - Nej
Bitchslapat någon - Arå!
Fått nya vänner - Yes box
Förlorat en eller flera vänner - Mm, tyvärr =(
Kastat en snöboll på någon - Ja
Skjutit en älgko - WTF!? Haha nej!!
Citerat ur ett flertal filmer - Maybe
Dumpat någon - ja
Liftat - ja
Åkt polisbil - nej
Papercutat dig - ja -.-
Varit allvarligt sjuk - Nae
Druckit alkohol på offentlig plats - ja
Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg - Inte jättehårt =P
Slagit huvudet hårt i väggen - Haha, nej..
Skurit dig själv av misstag - Ja
Hetsätit - Ja, när jag varit så hungrig att jag dött
Gjort bort dig offentligt - Alldeles för ofta!! xD
Gjort något du aldrig gjort tidigare - Japp
Dejtat - Nae
Däckat - Ja
Varit på konsert - Nej
Haft bulimi/anorexi - Nej
Gett ut din msn till en random - nej
Druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta - Ja
Kastat mat/dryck på en arbetslös - Nej...
Tagit receptbelagd medicin utan att behöva - Nej
Somnat på allmän plats - Om tåg o buss räknas?
Spenderat natten på ett sjukhus - Nej
Mobbat någon - Nej fyfan
Hånglat med någon som har pojkvän/flickvän - Nä, jag hånglar bara med min egen pojkvän! =)
Druckit så mycket att du spytt - Ja
Tagit någons oskuld - det var nog förra året:P
Gått bakom någons rygg - Små vita lögner bara
Gett någon oskyldig skulden - Tror jag inte
Förbannat någon genom häxprocesser - Haha
Kallat någon slampa/hora - Ja
Målat på väggen - Nae
Hotat någon - nej
Skrivit blogg - Neej?? haha
Varit på festival - Rix fm
Skickat vidare kedjesms - Ja
Bowlat - Ja
Kallat någon för sär - Ja
Utövat tungrullning med över 2 personer på samma kväll - Ja
Gått på bio - Yes
Varit vaken i mer än 24 timmar - Japp
Ringt från en telefonkiosk - nej
Pratat med en helt okänd person - Ja
Knarkat - nope
Pussat någon av dina vänner - Ja
Haft ett jobb - mm
Köpt en ny mobil - ja i februari
Tatuerat dig - Ja
Piercat dig - Ja
Färgat ditt hår - Jaaa, alldeles för mycket!
Varit i Finland - nepp
Flyttat - Aaa
Rest över 100 mil - nej
Klappat en enhörning - Skulle vilja ;)
Köpt något väldigt dyrt - ja
Dansat salsa - nepp
Odlat illegala växter i garderoben - Haha

Söndag

Idag har jag inte gjort nånting förutom datorn, vilat & duschat. Har inte haft ork till nånting, men har fått hosttabletter nu så hostan börjar avta lite. Skönt det, för man blir helt slut och andfådd om man hostar så mkt.
Snart ska vi fika med kaffe eftersom Emeli (tryck på hennes namn så kommer ni till hennes blogg) och hennes mamma kommer snart :)
Och jag har plåtat mig själv i webcamen .. inga snygga kort eftersom jag inte har smink och dessutom har jag gått upp i vikt och jag ska ner igen!





Linnet med katterna är köpt på H&M



Sebbe & jag ;)





Det var några av cambilderna som vi bjuder på ;)

Nu ska jag ta ännu en halstablett! Puss!

När Lisen var mindre


Godmorgon

Söndag idag då och jag sitter framför min nya laptop som jag köpte igår. Känns bra kan jag säga! men min stationära dator kommer fortfarande vara kvar för helt trasig är den ju inte.. Sebbe och jag vaknade nyss, båda är hostiga :(
Igår innan vi gick och lade oss så såg vi på film, Boot Camp, den var bra tyckte vi. Baserad på verkliga händelser dessutom.

"På en ö i stilla havet finns en anstalt för tonåringar med problem. När Sophie Bauer kommer dit möter hon en miljö genomsyrad av rädsla där eleverna hjärntvättas med våld och missbruk. Sophies pojkvän har en plan som kan få hem henne igen. Men först måste han själv lyckas bli skickad till den brutala anstalten. "Bootcamp" bygger på en sann historia om hur en grupp ungdomars försök att få ett bättre liv plötsligt förvandlas till en kamp för att överleva."

Källa: Lovefilm.se



Jahopp, Älsk sitter framför sin dator & jag sitter framför min alldeles nya laptop med Windows Vista Home Premium. Sköna tangenter och snygg design. Dessutom lättare att förstå än mitt windows XP därhemma.
Snart dags för frukosttime då? synd att jag fortfarande har kass matlust, inte ens hungrig.. :/

Puss så länge!♥


No movie

nej, vi har avbokat filmen på bion ikväll eftersom att jag hostar för mkt.. Så det blir en lugn kväll hemma hos sebbe. carro & pablo har min lägenhet inatt, de är kattvakt samt att carro och pablo får låna min lägenhet ibland eftersom carro har prolem hemma.
carro ska förresten klippa mina toppar senare idag, typ två centimeter max. Men först så ska jag o Sebbe och hans föräldrar åka till Mediamarkt och kolla. Ska ju köpa laptop senare =)
Puss på er! ♥


Just a picture


Maja & jag :)

Usch...

Har nog blivit lite sämre nu angående hostan.. Hoppas det bara är sån där hosta som man får på morgon och sen försvinner under dagen. För jag hostar & snorar mest på morgon när jag sovit, sen brukar det bli bättre..
Jahopp, älsklingen min är på jobbet, om en kvart är det meningen att han ska sluta såvida han inte jobbar över. Hoppas inte på det! Vaknade vid 11-tiden, ingen hemma hos Sebbe. Hans föräldrar skulle på stan.
Dricker lite juice, funderar på vad jag ska äta för frukost idag. Känner mig lite hungrig, men samtidigt inte..
Sebbe och jag firade fem månader idag och igår bokade vi platser till en film ikväll. Halv tio börjar den. Filmen heter 2012 och slutar snart visas på bio. Vi får väl se om det blir någon bio, beror helt på hur jag mår.
Mina cigg som jag nästan alltid köper - Corner, de har bytt namn till Pall Mall. Kul, eller inte. Komemr ta ett tag att lära sig det nya namnet. Corner har alltid varit det märke som jag för det mesta rökt, nu blir det pall mall istället.
På nyår rökte jag Black devil, det är goda cigg det!

Varning, bilder på cigaretter. Känsliga personer ombeds att strunta i detta inlägg.

byter namn till



Jahopp, Sebbe smsade nyss och berättade att han har slutat nu så han är påväg hem igen :)
Jag ska duscha och fixa mig, sen handla ett par grejer på stan och sen hem till Lisenfisen <3

Pusspuss

Sjuk :(

Vaknade halv två idag med feber, täppt näsa, halsont och hosta. Skittråkigt att börja första dagen på det nya året genom att vara sjuk och bättre har jag inte blivit under dagen, snarare sämre. Nyårsafton igår var lyckad, alla var fulla & glada och vi skålade vid tolvslaget med champagne på min balkong. Efter det blev det fortsatt festande tills det var dags att sova..
Idag har det varit lugnt, jag & Sebbe har städat, diskat, pantat burkar osv. Bakfulla var vi, men det har släppt nu. Synd bara att jag är för sjuk för att orka göra något, har inte ens haft matlust heller. Så det har blivit film & tv för oss båda. Sebbe sitter och tittar på Olycksfågel med sina föräldrar på SVT1 och jag passar på att sitta vid hans dator eftersom min därhemma har blivit helknäpp och vägrar funka som förut.

Två av filmerna vi hunnit se hittills ; Family Guy Movie & Santa Slays



Nu ska jag dricka té och se om det lindrar lite..
Puss på er!

Happy New Year! ♥

♥ Sitter och dricker min goda öl nu framför datorn. Har inte kunnat blogga idag eftersom jag programmerat om datorn & avinstallerat onödiga program med mera.
Well, jag, Sebbe & Hampus sitter hos mig, Junior Hockey VM på svt24 som hampus ville se^^ Snart kommer det mera folk, som Rasmus, mattias, carro, pablo, iffen, jenny & jonne osv :)
Denna nyår ska bli klockren som bara den! Efter hockeyn ska vi köra spel och lekar så stämningen hamnar på topp :) Nu kom Rasmus & Mattias, kulkul! :D





"Detta inlägg skrevs vid klockan 18.30 igår nyårsafton, men publicerades ej pga fel på datorn"


RSS 2.0