Sebbes familj har oxå städning söndagar :P

Haha, som rubriken lyder, så städar Sebbes familj oxå på söndagar precis som min familj gjorde/gör.
Och tvättar gör de oxå. Idag är det Sebbe som står för tvätten. Är nog första gången har aldrig behövt hjälpa till så mycket hemma som jag när jag bodde hemma. Hehe. Sen när han tvättat så ska vi åka & handla till mig och sen är det jag som har tvättstugan vid 16-tiden ikväll :P

Hmm, Sebbe gick ner till tvättstugan nu, så jag sitter själv här och redigerar bilder i bildprogrammet Picasa.

Ett collage som jag gjorde idag, men bilderna togs igår.



Nu ska jag göra mig iordning för snart ska vi åka & handla.
Puss!♥

Trött & mätt

Är hemma hos Sebbe nu. Åt nyss ris & kycklinggryta, gott! Innan dess åt vi pastasallad hos mig ;)
Så nu är jag mätt och belåten men sötsugen. Tur att jag har godis till bion ikväll:D


"Varför blev det såhär? Tror du verkligen att du kan lura mig o ljuga för dina andra kompisar? För sanningen kommer att komma fram, och jag tänker inte stå mitt kast då jag inte är skyldig dig saker som du påstår dig att jag är. Du vet att jag bjudit dig mycket tillbaka, men så girig som du är så ser du bara allt annat som de flesta andra inte bryr sig om. Jag vet vad jag pratar om, har folk på min sida, medans du bara har en som är minst lika girig som du. Så hotar du mig en gång till, så får polisen ta över. Du tycker jag är feg, men vad är du då?"

Efter bion blir det sängen & sova. Trots att jag sov till över ett idag så är jag trött ändå. Men jag ska upp senast 10 imorgon så jag kan sova natten mellan söndag & måndag för på måndag är det jobb & 1 mars som väntar.
Nästa vecka blir det att köpa present till syster som fyller 18 år den 25 mars:)
__________________________________________________________________

Puss, för nu ska jag snart åka till bion!♥

Lördag & eftermiddag

Kvällen igår var sådär. Fast det var kul på Hugo på AfterSki temat. Man fick gratis sjalar med Jägermeister tryck på och så fick man köpa jäger shot billigt för 25 spänn :) Så det var kul. Mindre kul var att Shara & Iffen försvann bort till Otten och att Shara tydligen tappade bort sitt leg denna gång. Jag drog till Cromwells efteråt och avslutade festandet med Sebbe, rasmus, hampus & johanna. Sedan blev det taxi hem & sängen.

Idag ska jag & Sebbe gå på bio, det blir I Love You Philip Morris. Klicka här för mera info ^^



Skådespelarna Ewan McGregor & Jim Carrey på bilden.



Idag sov vi länge, vilket var skönt. Nu sitter vi hemma hos mig & dricker kaffe, ska snart fixa pastasallad :) Och senare ska vi åka hem till sebbe igen.

Inga festbilder den här gången, men kanske kommer jag lägga in bilder vid ett senare tillfälle.
Ha en bra lördagskväll! Puss♥

Fredag igen då^^

Har varit och jobbat idag. Det gick bra, var mycket kunder, vilket är kul. När jag slutade sen så köpte jag en tröja som jag ska ha ikväll för 149:-, fick personalrabatt:D Nu sitter jag hemma, ska snart åka in till stan & träffa Sebbe en stund och käka på McDonalds. Sen ikväll blir det party med Shara & Iffen:D

Oj, nu ringde Sebbe, det blir pizza hemma hos honom istället ;) Så måste dra, pusspuss

Samsung mobil



Tryck på valfri knapp på mobilen och se hur den funkar! :D

Tuesday and day of music, tv & sweetie♥

Sebbe gick nyss iväg från mig, han ska åka hem & umgås med sin kompis Rasmus & därefter ska de två gå på bio och se på Farsan (länk till filmen).
Idag har vi bara tagit det lugnt. Sov hos Sebbe inatt, åt frukost och sen hem till mig för fortsatt soft dag med tv, musik, mat, kaffe & relax. Dusch & städning & tvätt dessutom. Apropå tvätt, den måste strax hämtas, för den är nog torr. Men först så blir det att invänta Natha & Sunita som kanske kommer till mig. De är på stan nu tydligen. Och imorgon ska jag träffa Shara och gå till systemet för vi ska festa & fira hennes födelsedag. Jag har köpt present till henne^^

Igår var vi på Onzda på Otten. Jag, Iffen, Sebbe, Danne & Adde gick dit efter en timmas förfest hos mig. Ganska bra kväll, men eftersom jag var nykter så blev det att gå hem tidigt :)
Har gjort 2 collage från kvällen, visar 1 av dem;



Som ni ser på bilderna så var jag inte fixad alls inför en partykväll. Osminkad, håret uppsatt i rufs-boll, adidaströja & vita sneakers var min outfit.

Idag ser min outfit ut såhär:






Nu ska jag gå ner & hämta tvätten, sen ta något att äta. Puss!

Premiär för Onzda på Otten idag

Klicka här för att läsa mer om Onzda på Otten.
Jag ska dit, många av mina vänner ska dit, men först så är det chillfest hos mig :) Sonja, emelie & andrea kommer t mig. Kanske Carro oxå^^ Sebbe med, fast han ska inte ut, men det ska Carro, bestämmer jag :D





Slutligen ville jag bara säga att det inte är min vecka. Jag har gråtit, haft ilskeutbrott, varit jätteglad & allt på en timme liksom.. Jag känner mig helt borta:(



Nu ska jag samla ihop energi & se om jag orkar gå ut idag. Annars blir det hemmakväll med älsk.

Glöm inte!

Glöm inte att klicka här och gå igenom kampanjerna & samtidigt bidra med att jag får poäng. Bli medlem på pointshop oxå!


Vaken & (o)pigg...

Vaknade klockan 8 imorse. Fast jag vaknade några sekunder innan vid sex när Sebbe gick upp. Sitter hos honom nu vid hans dator, ska snart gå till köket & fixa lite frukost & sätta mig vid teven i hans andra rum.
Sen ska jag åka hem till mig & Lisen. Måste verkligen ha en ipren, hela min mage är i kramp nästan & mensen är nästintill vidrig nu. Så att jobba funkar inte, inte med illamåendet heller.. :(
Känner mig dum, men vad ska man göra då? Jag vet ju själv att om jag skulle gå dit så skulle jag ändå åka hem efter en stund.

Lite tjafs med en kompis oxå, smsbombar mig gör hon & förväntar sig att jag ska släppa allt och gå till henne. Iaf så är det så attityden är från hennes sida. Sen så kräver hon saker av mig som hon bjudit mig på, men hon verkar glömt att jag bjudit henne oxå. Och varför påstå att hon har mindre pengar än mig & hon bjudit mycket mer? Lögner hjälper inte. Inte heller att säga att man är påväg hem till mig och ska hämta det som hon tycker sig att jag är skyldig henne. Glöm det bruden! Tänk efter, detta var över en-två månader sen som du bjöd mig på detta & jag har bjudit dig efteråt ganska mycket ändå. Alkohol, cigg & en panpizza bland annat. Så vad är det frågan om?


Whatever, över till något annat. Idag ska jag träffa Carro ikväll och fika. Teres smsade mig & undrade om jag skulle på Onzda på Otten, men nej du gumman, det blir inget av det. Jag ska ut på fredag med Shara så det så ;) Hehe

Dags för frukost hörrni! Puss och ha en bra onsdag!♥

100223

Sitter hemma hos Sebbe för tillfället, ska sova här inatt. Jag har blivit sämre sen i måndags, mått illa hela dan & haft huvudvärk oxå. Är fortfarande inte bra för har 38 graders feber & hemsk mensvärk. Jag hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan jobba för det är inte kul att vara borta andra prövoveckan bara för att man blir sjuk. Å andra sidan får jag inte vara på jobbet vid feber för kundernas skull. Man måste se fräsch ut om man ska vara där.
Åt nyss middag iaf, pasta med köttfärssås, det var gott. Har haft en bra dag annars med Sebbe, Martin & Rasmus, vi fikade på Glaskupolen :) Vid fem åkte jag & Sebbe mot Maxi för att handla hem till mig, tre timmar senare är vi hemma hos Sebbe igen. Fattar inte hur det ska behöva ta så lång tid att åka buss! Jävla vinter & snö säger jag bara!
Jaja, fick hem det jag behövde iaf, sen blev jag sämre och ville bara lägga mej. Men var ju tvungen att äta först och så. Önskar att febern kunde dra någon annanstans, men men. Det e väl bara att ta det lugnt och hoppas på att jag klara av att gå på fredag & jobba. Kanske kan komma dit på torsdag med, men tror att chefen vill att jag ska komma de dagar som är bestämda.
Imorgon är det onsdag då.. Sebbe börjar jobba kl 7 imorgon & slutar 13. Jag brukar låna hans nyckel om jag sover kvar när han jobbar och sen går jag därifrån när jag vaknat. Jag brukar gå upp vid tio på mina lediga dagar för att kunna somna på kvällen sen. Men imorn ska jag nog bara sova bort febern, återstår att se om det lyckas. Godnatt!

Tisdag...

... och jag har ont i nacken:(
Gick upp vid 10, har ätit frukost, diskat, städat lite & nu ska jag duscha :P
Sen blir det att gå till Ica & se om pengarna är insatta på kortet o sen åka till stan & köpa busskort. Kanske se om pappa har tid att ta en fika med mig?

Vet inte varför jag skriver detta blogginlägg för, men bara en kass uppdatering då.
Puss på er läsare & ha en bra dag!♥

Måndag

Idag har jag tagit det lugnt & vilat. Känner mig bättre, men att veta att mensen är påväg känns inte roligt. Men jaja, alla vi kvinnor har vi det syndromet. Mens-syndromet. Blod, värk & ilsket humör. Lite för sugen på onyttigheter oxå. Mensmonster.. Så det kan gå. Tack den som skapade människan att bara kvinnan får mens. Jag bara väntar på att killarna ska upptäcka detsamma. Fast det kommer ju förstås aldrig hända. Men fantisera kan man gott få göra.
Slutpratat om mens-syndromet. Älskling sitter bredvid mig i soffan & ser på dumburken. Han åt en kebabrulle nyss oxå. Jag ska äta chips som jag köpte igår. Och fortsätta läsa en bok som verkar väldigt bra.
Kan berätta om boken vid ett senare tillfälle, vid ett bättre tillfälle, är nog den rätta meningen.
Jag & älsklingen skulle handlat idag men jag hade inga matpengar så vi fikade istället på det lilla jag hade. Matpengen kommer till Icakortet imorgon får jag hoppas på. Då kan jag handla. Kattsanden är slut.

Nu till ett jättecharmigt collage på mig & älskling. (eller inte)


Hjälp mig att få poäng på pointshop!

Jag har gjort en ny blogg som jag mest lägger in gratis kampanjer & sådant på. Klicka på bilderna, svara på alla frågor och fyll i dina kontaktuppgifter så bidrar ni med poäng till mig. Och så har ni själva chansen att vinna :) Sen kan ni ju oxå tacka ja till kampanjer som kostar men annars finns det ju nejrutor på alla kampanjer så slipper man oroa sig för att få hem ngt man inte vill. Men kampanjerna är roliga. Bli medlem här oxå, så har även ni precis som jag chansen att samla ihop poäng och till sist få gratis presentkort! Jag till exempel har fått två gratis trisslotter som är påväg hem till mig :D

För att komma in på den bloggen med alla kampanjer så klicka här

Tack på förhand!

PointShop.sePointShop.sePointShop.sePointShop.se

Glöm inte...

... att följa min blogg på Bloglovin! Klicka på länken nedan!
Följ min blogg med bloglovin

Pms, febrig och ont överallt.

Usch, detta är den sorters pms som jag hatar som jag har nu. Med feber och värk i kroppen och ingen ork. Känner mig helt svag nu. Hatar denna sorts pms. Jag verkar ha olika sorters pms alltså. Ibland märker jag inte av det, eller så är det som nu, då jag mår bara skit. Och känner mig sjuk. Jag väntar mig att få mens på tisdag eller onsdag och som vanligt får jag som många andra mensvärk första dagen. Men det fixar jag till skillnad från denna jobbiga pms som jag känner mig sjuk av. Hmm, detta inlägg var bra konstigt men jag e helt snurrig nu alltså. Ska sova. Godnatt!

2 and ½ men på Tv6

Glor på teve just för tillfället.. 2 and ½ men på teve6. Har ont i ryggen så ska snart resa mig upp och gå ut på balkongen & röka. Dessutom har jag pms, huvudvärk, och annat roligt.
Imorgon när jag tittar ut genom fönstret så ska det inte snöa, tack! Är så trött på eländet!
Just nu har jag ingen motivation till att skriva ett inlägg så jag lägger bara in lite bilder från gårdagen & andra bilder som jag gillar :)



(Vi hade roligt, jag, Sebbe, Rasmus & Hampus)



(Vardagsrumsfönster)

Nej, nu orkar jag inte sitta vid datan nåt mer, ska snart lägga mej & sova. Puss & godnatt!♥


Godmorgon söndag

Ligger i Sebbes säng och bloggar via mobilen medan han sitter vid datan. Vaknade nyss, blir snart frukost, sen fix och så innan jag ska hem t mig igen och städa bort festen igår. Dessutom så har jag tvätttid som vanligt, hehe. Kvällen blev lyckad men pga snöstormen/kaoset så var det inte mkt drag på varken otten eller hugo.. Jag gick mellan de två nattklubbarna som ligger precis bredvid varandra för jenny och fia var på otten och grabbarna på hugo. Det var mer drag på hugo än otten egentligen, vet ej varför. Nu har jag ryggont. Och sen är jag hungrig. Dags för frukost. Ska tvinga Sebbe att följa med mig t köket;) puss

Gårdagen & dagen D

Gårdagens kväll spenderades med Melinda på Cromwells. Vi drack varsin drink (jag öl, hon cider) och pratade om ditt & datt, mycket prat kring det förflutna.
En trevlig kväll hade jag iaf. Hade tänkt gå till Hugos efteråt för att träffa Johanna, men jag beslöt mej för att gå hem till Sebbe igen. Och bra var nog det för ikv kör vi hårt alltså! Gäller att vara taggad! Och det är vi många som är kan jag ju säga.
Idag har jag mest bara slappat o städat lite. Duschat & målat mina naglar svarta. Tagit fram festoutfiten som ska jag byta om till senare. Just nu sitter jag bara i underkläder, men ska ta på mig mjukisarna strax och festoutfiten åker nog på efter pizzan/kebabrullen som vi ska äta vid sex ungefär.
Tog lite bilder igår från gårdagen när jag & Melinda satt på Cromwells:




Nu ska jag fixa håret & sminka mig!

Enjoy!♥

Blogg från mobilen

Sitter på bussen nu påväg t jobbet. Är sen pga snön och dumma bussar. Dessutom har jag ganska höga klackar men på jobbet ska man vara snygg och ha snygga skor. Kul att fixa sig på morgon tkr jag för när jag jobbade på cafét var det bara att sminka sig och slänga på sig något för jag bytte ändå om till arbetskläder. Nu är det lite skillnad när jag e på jc. Idag är det äntligen fredag och jag ska träffa lite olika folk idag. Fast först ska jag besöka systemet och köpa dricka till festen imorn. Rasmus fyller 20 idag och imorn är det förfest hos mig och sen utgång:) blir nog kul. Idag ska jag iaf till krogen med Melinda, blir första gången jag går ut med henne. Hoppas vi får en trevlig kväll iaf. Jag ska bara ha två öl och inget annat för spar mig till imorn, Hehe;) nej nu är jag snart framme i maxi så dags att sluta blogga. Ha en bra dag alla läsare!<3 puss

Mitt inatten och torsdag blev fredag...

Jahopp, ligger här i sängen och kan inte somna. Sebbe som ligger bredvid sover så sött så. Medan jag lider av tusen hinder för att sömnen ska falla över mig. Några av dessa hinder är: huvudvärk, hunger, överbelastad hjärna, obekväm kudde, kliar överallt och annat mystiskt. Detta känns väldigt oförståndigt av dessa saker att hamna på mig precis nu när jag verkligen inte vill annat än sova. Tur att bloggandet via mobilen gör mig trött iaf så därför skriver jag ett till meningslöst inlägg. Har även skrivit på facebook, Twitter, Lunar och Bloggy. Så vad mer fattas? Kanske bdb, men via mobilen är bdb dum. Nämen nu gäspade jag så jag ska försöka mig på konsten att somna utan irriterande snönryckningar som jämt lyckas väcka mig precis innan jag faller i djup sömn. Ni som läser detta inlägg, vet ni vilka ryckningar jag menar? Jag hoppas på minst en kommentar tills imorn då jag kollar in igen. Tills dess, sov gott och godnatt!

Vem? :S

Fick en kommentar av "Anonym" som löd; tja vet du va susane heter på facebook?kan du säga till henne att adda mej på facebook?

Min fråga är då; Vem f*n är du? Skriv namn nästa gång, så jag vet. Har sökt upp ditt ipnummer och det hamnade på Nykvarn i Sverige? vem bor i Nykvarn, eller vem har varit där och skrivit?
Svarar du anonyme på min kommentar och berättar även vem "susanne" är så kan jag kanske hjälpa dej.

213.66.175.10

Nu ska jag åka in till stan & träffa Mija :)
Enjoy!

Torsdag, ledig, soppa, möte & fika

Vaknade klockan halv nio av en dröm. En skum dröm. Jag drömde att jag sov och att jag vaknade och sen typ några sekunder vaknar jag på riktigt. Såna drömmar gillar inte jag alls.
Så vad har jag gjort idag då? Ätit frukost, städat lite, varit till Cafét och ätit soppa med pannkakor samt hämtat mina limegröna foppatofflor. De får bli mina nya "gå ut och röka på balkongen" skor. Sen har jag inte hunnit göra så mkt mera, men om en halvtimma ska jag ha möte här hemma hos mig med Jill & Rosita som är min handläggare på Aktema (läs mer om aktema genom att trycka på länken Aktema.)
Vi ska prata om mitt jobb på JC och diskutera mina mål och så vidare. Ska nog gå bra. Ska sätta på lite kaffe att bjuda dem på.
Sen vid halv fem har jag tvättstugan och klockan åtta ikväll så ska jag fika med en kompis, Mija.
Så där kommer väl min dag att se ut..
Igår kväll så hjälpte jag en kompis med hennes bloggdesign. Självaste designen kommer från den här sidan men jag har gjort om mycket så att hon fick en mer personlig design. Besök min kompis här! Dock är jag inte färdig med hennes sida ännu, men det kommer bli fint när det är väl är färdigt.
Nej, nu ska jag sätta på kaffet.
Bjuder på ett collage, har nya jeans på mig:D från New Yorker, 99:- på rea!


Trötter..

Kom hem för fyrtio minuter sedan från jobbet. Andra dagen gick lika bra men skillnaden är att idag är jag sjukt trött. Mina ögon rinner av trötthet o ändå har jag sovit inatt.
Jag ska snart åka till stan för att äta pizza med Jenny. Men eftersom jag helst undviker pizza (jag gillar inte pizzor från pizzerior), så blir det nog kebabrulle eller något sånt. Det e mkt godare. Åh, är hungrig nu, så ska leta pengar o sen bege mig mot stan.

Förlåt för dålig uppdatering men jag är som sagt för trött..


tisdag och förmiddag

Vaknade kl 10 idag av alarmet. Låg och drog mig en stund med Lisen. Åt frukost nyss och nu sitter jag kvar i soffan & tar det lugnt. Xena på TV6 och facebook i en av flikarna ..
Idag ska jag handla mat och kattmat och så. Senare ikv ska jag åka till Krokek till min familj & äta semla och vara social^^ Var ett tag sen jag åkte, men kan ju inte åka dit så ofta pga mitt busskort. Har ju tätort.. Och Sebbe har närområde. Vi vet inte vilket av dem som man kan åka till krokek, kimstad, blacka osv med? Tätort eller närområde? Borde vara närområde för det kostar någon hundring mer än tätort. Jag tar ju tätort för det är billigast, dessutom har jag ju inte behov av något annat busskort i vardagen.
Men jag har lånat Sebbes busskort eftersom vi kom fram till att det borde vara närområde eftersom ett sånt busskort är lite dyrare. På östgötatrafiken står det lite, men ingen av oss fattar kartan och det där. Dålig information tycker vi.
Saksamma, vi märker väl hur det går. Annars ordnar det sig ändå.
Nej, nu ska jag klä på mig & fixa lite. Ett bloss oxå innan jag ska städa lite. Städade badrummet igår, nu ska jag ta sovrummet och damma lite.

Puss!♥



(Inlägget skrevs för mer än en timma sedan, men publiceras först nu pga förhinder)

Jag ska till centrum nu & hämta några paket nu när jag äntligen fått leget!

Good day

Det kunde inte ha blivit bättre första dagen på JC i Ingelsta. Jag blev jättebra bemött och de var jättetrevliga & arbetet var kul^^ Ser fram emot onsdag då jag ska dit igen:)
Så lyckad dag med andra ord! Efter jobbet hämtade jag ut mitt nya leg hos polisen, sedan köpte jag två pkt cigg och åkte hem. Väl hemma låg ett brev från polisen på hallgolvet.. Gissa vad som låg i? Jo mitt borttappade leg! Jahaja, nu sitter jag med två leg. Tur att det gamla går ut i september så jag lade inte fyrahundra kronor i onödan på det nya iaf:)
Idag har jag vart hos Sebbe en stund och ätit pannkakor och sen fikat med Carro på Coffee House. Och nu är jag hemma med Lisen. Imorn blir det att åka hem till Krokek och äta semlor med min familj^^
Men först handla mat tsm med Sebbe i hageby centrum.



Nu ska jag fixa kvällskäk o sen glo på teve :)
Puss på er bloggläsare!♥

In my bed now;)

Surfar via mobilen nu och skulle in på facebook men det heter att det är kommunaktionsproblem (stavning?) där. Men på Blogg.se går det bra att komma in. Hmm, ibland är internet lite muppat via mobilen xD Sebbeälsk ligger och sover bredvid mig, han börjar kl 7 imorn och ska upp 5.30. Själv börjar jag kl 10 imorn och ska upp 7.30 för att äta frukost och det utan stress:) bussen går kvart över och jag åker hela vägen från mig till ingelsta vilket är bekvämt;) Hehe. Är nervös nu men jag tror att det kmr gå så bra så:) för jag vill verkligen vidare med mitt liv:) sen kanske jag väljer att pröva andra ställen oxå och det tror jag nog. Har fyra veckor prövotid på jc. Hmm, är inte ens trött men å andra sidan sov vi länge idag. Brukar vara svårt att somna söndagar eftersom ens dygnsrytm blir omvänt under helgerna. Men det har varit en underbar helg. Fredagen blev det myskväll hos Sebbe och lördagen blev det restaurang och ja, resten har ni säkert läst redan. Och idag blev det lugnt med städning och tvätt såsom de flesta söndagar. Nästa helg blir det utgång för rasmus fyller 20 och det ska såklart firas! Mitt x och min vän martin fyllde 20 igår, grattis till honom i efterskott! Nej om man skulle ta och försöka sova nu då. Måste ändå sätta mobilen på laddning. Godnatt!

Börjar bli nervös...

Ja som rubriken lyder så känns det lite nervöst nu för mig, jag ska ju börja praktisera på JC i ingelsta imorn! Fast det känns ändå kul och spännande oxå. Har fixat matlåda iform av pastasallad med räkor och plockat fram kläder till imorgon. Blir jeansleggings, blått tanklinne och en ärmlös lång svart kofta från Gina Tricot att ha på sig imorn.
Sen Converse till det.
Sebbeälsk är hos mig & ser på teve. Blåsningen på Tv3 som jag inte tycker är kul..
Klockan är inte mycket & jag har suttit inne hela dagen så ska tvinga Sebbe att gå en liten promenad med mig^^
Frågade nyss och han suckade men gick med på att komma ut med mig. Hihi! jag är duktig på att övertala andra människor. :)

Nu ska jag klä på mig, det e rätt kallt ute vettni! ;) Puss♥

Gårdagen, restaurang & pubbesök

Jag & sebbe gick på restaurang igår kväll, som jag skrivit i ett tidigare inlägg. Det var jättetrevligt, vi beställde ugnsstekt potatis med kycklingfilé och champinjonsås. Skitgott var det! :D Till maten drack vi öl och efteråt drack vi kaffe tillsammans med en varsin bit after eight.
Lyckat besök på restaurangen. Notan gick på 520 :- och det betalade Sebbe! Snacka om att jag är bortskämd!
Efter att vi ätit så gick vi till puben Cromwells (klickbar länk till deras hemsida). Där drack vi öl & cider & Sebbes kompis kom dit senare. Senare blev det att vi mötte upp Carro & Pablo och gick till sportbaren O'learys och satt där och drack resten av kvällen :)
Riktigt lyckad kväll! Hem så gick jag & Sebbe genom stora snöhögar upp till våra lår typ. Dökul var det, för vi gick medvetet i all snö och hade lite snökrig hehe ;)
Vi sov gott inatt kan jag tala om^^

Idag har jag dammsugit hela lägenheten extremt noggrant och nu har jag tvätt i maskinerna. Ska fixa lite lunch nu, för är hungrig.

Vad ska ni göra denna söndag? För mig & sebbe blir det lugnt här hos mig.
Puss!

Bilder från gårdagen nedan;



Sebbe på restaurangen Athena





Ljus - mysstämning=)



Jag, (sur min, jag vet, men jag var inte sur) på restaurang Athena.

Tog fler bilder med Sebbes mobil för min dog på restaurangen o resten av kvällen fotade jag med min nokia, men de bilderna är kass kvalité så dessa läggs inte ut.


Alla hjärtans dag presenter

Alla hjärtans dag är ju imorn, men vi tyckte det var bättre att fira det idag istället. Sebbe har bokat bord åt oss på en grekisk restaurang, restaurang Athena ikväll kl halv sju^^
Men nu har vi gett varandra presenter.
Se collaget nedan vad vi gav varandra :)
Nu ska jag sminka mig & så.
Vad ska ni göra ikväll?

Puss!




Lördag morgon




Sitter i min pojkväns säng med laptopen i knät. Ska nog snart gå upp och fixa frukost tillsammans med honom. :)
Idag ska jag & min kille äta ute, för det var hans alla hjärtans dag överraskning till mig. Dock vet jag inte vart vi ska äta eller nånting, hehe :P
Jag har fyra saker till honom. Törs inte skriva upp dessa nu, för man vet aldrig om Sebbe klickar in här:P
Alla hjärtans dag är egentligen imorgon, men det känns bättre för oss att göra saker på lördagar än söndagar. Och söndagar har jag ändå städning & tvättstugan.. :P
Jahopp, börjar bli lite nervös inför måndagen då jag ska börja på JC. Känns pirrigt och så. Hoppas att jag får bra mottagning där så det inte blir som det blev på ICA MAXI när jag var där för ett bra tag sen. Dock är Jc mindre och personalen är inte många.
Blir nog säkert bra, tror jag. Måste börja med matlåda hemifrån, för det har jag sluppit när jag var på cafét. Vet inte vad jag ska laga för någon mat, men jag & Sebbe skulle hjälpas åt iaf, för han har alltid matlåda till sitt jobb på Willys.
Nej, nu ska jag gå upp & käka frukost, är riktigt hungrig !

Puss!

1408

Om filmen 1408;

Mike Enslin är en känd amerikansk författare, som skriver om sina upplevelser då han har besökt hemsökta hus, framför allt hotell. En dag får Mike, från en anonym avsändare, ett vykort med en bild på ”Hotel Dolphin”, med texten ”Don't enter room 1408” skrivet på baksidan. Mike kontaktar hotellet och försöker boka rum 1408, men nekas. Efter juridiska påtryckningar lyckas Mike, mot hotellägarens vilja, boka rum 1408. Hotellägaren Olin förklarar för Mike att det har skett hela 56 dödsfall i rum 1408, och att ingen har klarat att hålla sig vid liv i mer än en timme. Mike låter sig inte stoppas av detta, utan checkar in och går in i rummet.

Allt ser lugnt ut när han anländer till rummet, men snart börjar mystiska saker hända. Det börjar med en tavla som hänger snett och avrivet toapapper. Sen börjar riktigt skrämmande saker att hända. Radioklockan börjar räkna ner från 60 minuter och han kommer ihåg vad Olin sa, "Ingen har överlevt i mer än en timme". Han märker snart att han är helt instängd i rum 1408 och ingen kan hjälpa honom ut. Han försöker först ta sig ut genom dörren, men handtagen lossnar och nyckeln dras in i dörren, sedan igenom lufttrumman bara för att mötas av Olins lik, och sedan genom fönstret, för att ta sig in i rummet bredvid. Då märker han att hela husfasaden är fönsterlös, endast rum 1408s fönster är kvar. När han kastar sig in genom fönstret igen ser han på brandkartan på dörren att det endast finns ett rum. Han kollar ut genom kikhålet i dörren, och allt han ser är en solid tegelvägg. Till slut får han hallucinationer och ser bland annat sin döda dotter och sin pappa. Allt detta blir inspelat på hans handbandspelare.

Källa: Wikipedia

Har ni sett 1408 och vad tycker ni om filmen? Kommentera gärna :)


Fredagsmys

Idag blev det fredagsmys med Sebbeälsk! Dock utan OLWchipsen som på videon, men med film, popcorn & godis. Nu sitter jag & Sebbe vid varsin data, (jag tog med mig laptopen hit). Det blev inget badhus eftersom man tydligen skulle ha med hänglås och det visste vi inte, så vi sket i det och åkte hem & bakade pizza istället. Senare hyrde vi två filmer, för vi ville ha lite mysstämning eftersom vi laddar ner annars.
Filmen vi såg hette 1408, en film som nog de flesta sätt. Den är bra, men jag tycker slutet var konstigt.
Berättar mer om filmen i ett eget inlägg.

Idag- badhuset med Sebbe♥

Äntligen så blev det fredag igen :) Vaknade vid niotiden, har duschat & fixat mej och ska snart åka hem till mig och Lisen.
Idag ska jag & Sebbe åka till badhuset här i Norrköping o bada^^ Senare ska vi baka pizza, och ha en slökväll framför tv:n. Blir en mys fredag! :D
Usch, det var snöstorm förut när jag gick upp, men det verkar ha lagt sig nu. Önskar att det kunde vara soligt o fint som det var igår på dagen. Då mådde jag bra, när jag gick ut på balkongen, och solen sken, fåglarna kvittrade och vips så blev min sura min som bortblåst!
Läängtar till våren, då kommer det bli fler leenden och ut & gå.
Har hatat vintern sen den kom i november 09. Visst, det var mys i början och under julen var det oxå mys, men efter nyår kände jag att det fick vara nog. Då ville jag ha vår igen!
Men idag blir det som sagt badhuset med Sebbe, bubbla bubbelpool och åka rutschbana & simma lite ;) Hehe
Nu ska jag stänga av datorn och klä på mig & gå ut. Ska gå bort till bussen & åka hem till mig.
Sebbeälsk slutar vid 16tiden så vi ska mötas upp direkt efter det o gå till badhuset.

Vad ska ni göra denna fredag?

Puss! ♥


Godnatt!

Nu befinner jag mig hemma hos Sebbe. Kom hit nyss. Fy fan vad kallt det är ute! *Brr*
Träffade Carro när jag väntade på spånkan oxå, så vi tog samma. Hon var med pablo innan^^
Hmm, känner mig helt konstig i huvudet.
Har gjort en header till en kompis, Sarah som för tillfället har sin blogg på blogspot men ska byta tillbaka till blogg.se. Henne hittar ni under mina bloggtips & länkar här på min blogg!
Är dötrött! Skönt att det äntligen är fredag imorn som sagt..
Sebbe & jag ska baka pizza imorn kväll, det blir både mys & gott! Ja, en mysfredag ska vi ha!:D
Nu ska jag lägga mej i sebbes sköna säng så godnatt på er kära bloggläsare! ♥


Bloggdesign

Jag har fått flera förfrågningar om jag kan hjälpa folk med deras bloggdesignar osv. Det enda jag kan är att göra en header och lite annat till bloggen. Hela stilmallar gör jag inte.
Om det är någon som vill ha en personlig header till sin blogg så kommentera så kan jag se om det är något jag kan ordna. Om det blir många förfrågningar tar jag ut en avgift på 50 kronor men till att börja med gör jag bloggheadrar gratis. Bilder osv får ni själva skicka, så står jag för själva designen.

Nu ska jag åka till pojkvännen, så ni får ha en bra torsdagkväll! Äntligen fredag imorn hörrni, det gillar vi eller hur? :)

Polisen & en pastasallad senare..

Det gick bra hos polisen, tog kort & skrev under osv. Får ett sms inom en vecka så jag jag ska hämta ut leget då. Nice^^
Fick skjuts hem, har ätit pastasallad med räkor och druckit coca cola.^^ Ska snart diska, sen sätta på kaffet & röka.
Idag ska jag träffa Carro & fika med henne. Sen slå in alla hjärtans dag presenten till min pojkvän.

Ett collage på lilla Lisen i bustagen ^^ Bita på både svans & bakben gör hon. Lilla knäppa katt då ♥


Strax- polisen

Sitter hemma hos mig & väntar på min God man. Vi ska snart åka till polisen här i norrköping och fixa ett nytt leg. Som jag tappade bort i fredags, riktigt jävla illa är det! men men, jag har lärt mig något av detta iaf och Shara & jag tar det lugnt nästa gång :) Shara har förresten börjat blogga igen, klicka här så kommer ni direkt till hennes metroblogg!

Har lite bråttom nu, så ska jag sluta blogga nu, återkommer senare!

Puss & ha en bra torsdag, bloggläsare!♥

Wolfman

Sebbe & jag kom nyss hem ifrån bion. Som jag skrivit innan så såg vi filmen Wolfman.
En film som var bra, men inte mer än så. Jag hade hoppats på lite mer, men gick nöjd fråm bion i alla fall.


Wolfman trailer




Ni som sett filmen Wolfman, vad tyckte ni? Kommentera!



Nu ska jag äta, har inte hunnit äta middag för det dök upp en grej innan bion.
Sedan blir det väl att lägga sig, är ganska trött.

Godnatt!!♥

Ikväll - bio!

Ikväll vid 18.30 sitter jag & Sebbe på bio och ser Wolfman. Jag hoppas den är så bra som den verkar att vara.
Och i mars ska jag på bio med Michelle, vi ska se Alice in the Wonderland :)
Från webbsidan imdb står mer om Alice in the Wonderland.



Alice spelas av Mia Wasikowska



Johnny Depp spelar The Mad Hatter.



The Cheshire cat's röst spelas av Stephen Fry.


Jag tror jag kommer älska den filmen ^^

Men först och främst, Wolfman med Sebbe ikväll:)

Idag:)

Väntar på Rosita från aktema som kommer tjugo i 1 nu:) Vi ska åka till JC i Ingelsta o göra ett besök ihopp om att jag ska få praktikplats där. Jag hoppas det blir bra för jag behöver verkligen ny arbetsmiljö. Sedan är det unga människor där vilket är till min fördel :)
Har inte gjort så mycket idag än så länge, käkat frukost, sminkat mig, diskat osv.
Lisen ligger i min fåtölj och tvättar sig. Hon har varit rätt jobbig idag, bits & rivs vartannat och vägrar bli klappad. Vet inte vad som hänt, men att ligga nära mig måste hon göra. Hon är verkligen på bushumör tror jag, för hon biter fortfarande på sin egen svans:) Lilla katten då;)




Nu ska jag gå ut & vänta på Rosita och hennes bil^^

Puss så länge!

Godnatt!

Såg början på skräckfilmen Coming Soon med Sebbeälsk, men den va seg & vi är trötta så vi ser nog den en annan dag:P
Älskling står i duschen & snart ska vi lägga oss & sova :) jag har lyckats få ordning på min dygnsrytm för jag gick upp halv tio idag och känner mig sömnig nu, så det är bra:) så man e pigg imorn inför jobbet & studiebesöket på Jc :)



Handling:
Vilken typ av scen i en skräckfilm skrämmer dig mest? När ett spöke poppar upp helt oväntat? När huvudkaraktären inte ser spöket som smyger upp bakom en? När du i slutet förstår att själva huvudkaraktären varit ett spöke hela tiden? Men inget av dessa går att jämföra med känslan av att komma hem ensam och plötsligt vara fast i en känsla av att allting som hände i skräckfilmen du nyss såg händer dig.

Källa: Tankafett.com

Godnatt!♥
till mamma,pappa, mina syskon & mina vänner :)

Oh yes, precis som bilden ! Sömnig är jag, är ni som läser detta inlägg sömniga?

SNÖ

© Nadja



I väntan på bussen till Sebbeälsk tog jag lite bilder. Inte de vackraste vinterbilderna, men syftet med dessa foton är bara att visa att hur mycket snö vi har här och att det typ snöar var & varannan dag. När ska eländet sluta?

Vad tycker ni om snön, bloggläsare?
♥ ツ

Sebbe håller på och lagar köttfärssås med bandspaghetti, ska bli gott när det är klart. Fast jag var tvungen att hjälpa honom lite, så jag är helt enkelt bättre än honom på matlagning! *Skryta*

Lina is here

Lina/Pimpina är här hos mig.
Jag vaknade halv tio av en dröm som jag inte kommer ihåg nåt av nu. Elektrikern kom en halvtimma senare för att byta en lampa i mitt kök som var trasigt. Så nu lyser det för fullt i mitt kök xD
Dricker kaffe & är allmänt seg. Lina är på toa xD
Biggest Loser är på Kanal 5, tråkigt tvprogram tycker jag.
Jag borde boka tvättid eftersom katten sket på lakanen igår och Sebbe ska sova hos mig ikv..
Sen ska jag handla med Sebbeälsk vid tre. Kanske dags att sätta fart?



In my bed

Ligger i sängen med mobilen. Har ätit godis och läst ur en gratisbok om tjejers tankar i dagens samhälle. Rätt intressant. Ledig imorn, men ingen latdag för det! Måste tvätta, handla, osv. Snart är klockan midnatt men än känns det inte som sovdags. Tisdag imorgon alltså, undrar vad man ska göra efter tvätt,handling osv? Något kul? Annars blir det väl filmkväll m älsk skulle jag tro:) på onsdag ska jag på studiebesök på jc i ingelsta:) det blir spännande;) hoppas jag får platsen som sagt var. . . Lisen råkade tydligen stänga in sig själv i mitt sovrum för dörren var öppen när jag gick t jobbet men stängd när jag kom hem. Letade efter Lisen för hon brukar alltid möta mig i ytterdörren men inte idag. Förstår inte hur hon bar sig åt för att stänga in sig själv. Bajsat hade hon gjort så det var bara att slänga lakan i tvätten och städa sovrummet. Blir nog att stänga sovrumsdörren hädanefter innan jag sticker hemifrån, dock ej med Lisen inne. Så kanske hon inte stänger in sig själv igen . Tror nog hon lekte och dörren slog igen efter henne. Stackars lilla misse ville kela extra mkt idag när jag kom hem. Nae nu ska jag släcka lampan och sova. Godnatt!

Ny bloggdesign

Vad tycker ni om min nya bloggdesign?



Sitter hemma nu, tar det lugnt & snackar med Shara på msn. Har varit & fikat med carro, köpt nya jeans, träffat Ida och fått pengar som hon va skyldig & ätit:P
Jobbet var segt, men det gick bra..

har inget att blogga om för tillfället så säger pusspuss för den här gången:) ♥

Award

Jag har fått en award av Sofie

Såhär ska du göra om du fått en award:


* kopiera awarden från min blogg
* länka personen som du fått den av
* berätta sju saker om dig själv
* välj sju bloggar som du vill ge den till
* länka till dem
* lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award.

1. Jag är beroende av kaffe & cigg.

2. Jag dricker för mycket alkohol

3. Jag har dåligt självförtroende

4. Jag älskar katter & har en vid namn Lisen

5. Jag är ofta rastlös när jag inte har något att göra

6. Jag hatar att träna.

7. Jag gillar att byta utseende, såsom hårfärg, stil ody.


7 bloggar jag vill tilldela en award:

Maja
Alexxz
Johanna
Sanna
Natalie
Mija
Iffen


Sunday..

Mår inte bra idag. Dels beror det på helgen som varit och sen på att jag tänker för mycket på saker som snurrar runt i mitt huvud. Jag sover dåligt, drömmar mardrömmar & äter dåligt. En dålig period jag har nu alltså. Dessutom hjar jag drabbas av hosta igen :(
Just nu tvättar jag, har även dammsugit, lagat mat, ätit & diskat.
Ska hänga upp tvätten strax & sedan brygga kaffe till mig själv.
Gårdagen var chill, jag var inte onykter. Sebbe var på Hugo och vi möttes upp och gick hem sen på natten.
Sov länge idag hos honom, sedan åkte jag till mig.

Jag & Diia fotade lite igår när vi var hos Sebbe. Senare drog jag & Diia till våran gemensamma kompis Ida, men det blev inga foton tagna då. Lite synd, för Idas hund var bra gosig & kelig! :P



Sebbe är helt klart bäst på att göra grimaser ! Haha.

Nej, nu ska jag hänga tvätt & brygga kaffet.
Puss & ha en bra söndag allihopa!♥

saturday

Varit en chill dag hittills. Ätit chickenkebabrulle på stan med Sebbe, köpt nya strumpor, druckit kaffe på Coffee House, varit hemma hos mig & tagit det lugnt. Nu är jag hos Sebbeälsk igen, han brygger kaffe åt oss :)
Senare ska jag sminka mig & byta kläder. Diia kommer hit senare vid 8 så vi ska chilla tsm med dricka och så. Diia brukar nästan aldrig bli full, så det går lugnt till idag.
Sebbeälsk däremot ska ut på krogen med sina kompisar :) Men jag blir kvar hemma med Diia & kanske någon mer kompis^^

Skit, bara massa skit.

Rubriken berättar allt. Det är skit just nu. Mitt leg är borttappat, känns väldigt bittert. Har polisanmält förlusten via polisens hemsida. Tror nog det blir att göra ett nytt. Jag & min God man ska göra det nästa vecka. Känns skitsurt att vara utan leg, för det använder jag väldigt ofta. Tur att jag hann köpa mediciner & det, för det är ju viktigare än cigg.
Ni kanske undrar vad som hände igår kväll när jag skulle gå ut och så? Då kan ni fortsätta undra för jag kommer inte berätta något i bloggen. Ni som har tillgång till min bilddagbok och facebook kan se där vad som hände.
Jag skäms, men man får lära sig av sina misstag helt enkelt.
Är hos sebbeälsk nu, har duschat & fixat mig. Vi ska strax åka hem till mig & LisenFisen ♥

Bild på min älskling:


Den är inte ny, men hon är så söt där :)

Utgång!!

Såhär ser jag ut:) Fixad & klar inför kvällen:D





Puss!♥

Irriterad...

Är fett irriterad nu. Kan inte sova, har huvudvärk, är totalt rastlös men samtidigt trött( hur fan går det ihop?!). Ligger i min säng påväg att spricka av irritation. Mitt långa hår är i vägen, sängen känns knölig och jag har ont i armen. Klockan halv sex ska jag upp för ska t jobbet imorn.. Är sur över att internet på min mobil är dumt. Jag kan inte komma in på facebook på mobilen för det står ''du måste logga in först'' när jag skrivit in mina inloggningsuppgifter massor med gånger. På bloggen kom jag in utan problem. Åh fy fan vad jag hatar det. Sängen är obekväm likaså kuddarna. Kläderna sitter fel, det kliar och inget är som det ska. Jag tror jag avlider snart alltså. Tänker gå upp nu och glo på teve för är fett sur nu.

fest hela helgen :D

Imorgon blir det Otten med Shara & på lördag Hugo med Sebbe, Rasmus & Sofia.
Kom nyligen hem från stan, har fikat med carro. Ca två timmar tidigare fikade jag med Mija & Diia. Och innan dess så var jag på stan för att köpa mediciner men jag kom hem med tre klädesplagg oxå som var halva halva reapriset så sjukt billigt! :D En ärmlös lång kofta stickad från Gina Tricot, ett vitt och svart randigt linne från H&M och en lång tröja från Cubus.
Sedan köpte jag lite dricka på systemet så nu har jag en hel del för helgen, för hade massor kvar sen förra helgen:P
Imorn ska jag till jobbet iaf, för Lotta ringde & det verkar som att det mesta är fixat nu, tack & lov...
Jahopp, ska snart gå t ica & köpa lite grejer som jag glömde köpa sist jag handlade. Det stänger om en timma, så ska snart gå neråt. Lite kvällspromenad på köpet med, haha.



Ett collage på mig & Diia när hon var hemma hos mig & drack té.
Nu ska jag gå t affären!
Puss

Torsdag



Yeah, fredag imorn igen då:D
Jag ska snart in till stan för att hämta ut mediciner ody på apoteket, sedan hem igen och dricka kaffe o fixa lunch.
Senare ska jag träffa Diia & Mija vid halv fem tiden och två timmar senare ska jag umgås med Carro♥






Ha en bra torsdag, alla bloggläsare!♥



Om min kisse Lisen<3

Alla säger att hon är så fruktansvärt söt med perfekt ansikte och lång svans. Jag håller med. Jag har världens sötaste kissemjau;) dock så är hon busig men det är väl alla 7månaders katter? Men hon e duktig för redan första dagen som hon kom till mig så har hon alltid kissat och bajsat i lådan, aldrig någon annanstans. Dock har hon andra problem, hon tigger. Kanske är för att jag har skämt bort henne lite men hon får alltid lite tonfisk och räkor när jag äter. Köttbullar gillar hon inte och inte korv heller. Däremot skinkmjukost? Bara för att jag ställt undan min macka med pålägget för att senare finna den halvt uppäten av en viss dam... Hmm, ja min lilla fina Lisen alltså. Kmr aldrig ångra att jag tog emot henne, hon gör min dag:) Bloggar från mobilen nu, ligger i sängen. Älskling sover men jag har svårt att somna som vanligt-.-'

Zzzova?

Har precis duschat & fönat håret. Lyckades även borsta det utan problem, har varit lite bråk mellan mitt hår & min borste på sistone nämligen. Inte kul alls...



Nu till över något helt annat! (Ja här byter vi ämne fort som fan)

Vad tycker ni om IKEA's reklam på teve? (Klickbar länk till ikea reklam filmen på ordet Ikea)

Jag tycker den är glad & trevlig, men dock mindre roligt att man vill ha så mkt saker & ting som man inte har råd att köpa:(

Nu säger jag Godnatt! (Och nej, jag ska inte lägga mig ännu) ;)

Snökaos & onsdag..

Vaknade hemma hos sebbe vid halv elva tiden. Tittade ut genom fönsret och möttes av en hemsk syn, för snö är inte roligt alls. Spc inte när det blåser hela tiden & snön är blaskig nere på marken. Det tog lång tid innan det började att plogas ocgh spårvagnarna var inställda & ingen ersättningstrafik sattes in. Vilket betyder att jag fick gå för att komma till min buss i ca 20 cm snö, för som jag skrev, så var det inte plogat. Snö upp till knäna, snö på kläderna, hård blåst & irritation över att östgötatrafiken inte satte in ersättningsbussar..
En annan sak som gjort mig irriterad idag är att jag inte har haft ngn täckning alls på min mobil och nyligen så fick jag ett nytt simkort till den eftersom nätet tydligen slagits ut?? Och mitt simkort var tydligen för gammalt för att återställas? Well, fick ett nytt med allt insatt, samma nr men ny pinkod som jag måste lära mig. Dock stänger jag aldrig av mobilen..
Nu har jag tvätt i maskinerns som ska hängas om en halvtimma. Väntar på sebbe oxå som gick hem för att hämta jobbarsaker, han sover hos mig inatt. Vi ska äta kebabpizza ikv med vit sås. Mm, gott! Hade tänkt att vi skulle laga tacos men vi får nog göra det i helgen ist.
På fredag utgång till Otten med Shara. Paradise Hotel kommer dit. Mer info om det här. (klickbar länk)
Sedan på lördag ska jag tatuera mig i svanken. Det blir den på bilden nedan;



Min kompis Lina ska rita den åt mig för jag kan inte rita :P

Nu är Sebbe påväg iaf med vår pizza. Puss

Filmkväll med popcorn

Jag & Sebbe ska denna film;



Handling:

En grupp av studenter inom sjukvården vill bli av med sina fobier en gång för alla innan de tar examen.
De anmäler sig till ett gruppterapi program som ska hjälpa dem att övervinna sina fobier.
Programmet tar plats på ett gammalt övergivet sjukhus där de är mottagna av Professor Gingrich.
Hans metoder är lite annorlunda men studenterna har tro på hans program.
Vad de inte är medvetna om är att en seriemördare har väntat på dem, och genom att erkänna sina största rädslor för varandra har han precis fått övertaget.


Källa:
tankafett.com



Eller så blir det The final destination som vi ska se. Mer info om den filmen kommer senare. Sebbes internet laggar ur hela tiden :(


Case 39

Jag & sebbe såg denna film för några dagar sen ;)


Handling:

Case 39 är en skräckfilm där Renée Zellweger spelar socialarbetaren Emily Jenkins.

Emily tror att hon sett det mesta innan hon tar sig an sitt hittills svåraste fall, den plågade tioåringen Lilith Sullivan. Emilys värsta farhågor besannas när föräldrarna försöker döda Lilith, deras enda dotter. Emily räddar henne och bestämmer sig för att själv ta hand om henne tills dess att en lämplig fosterfamilj går att finna. Det är vid det laget den verkliga skräcken börjar..


Källa: tankafett.com (klickbar länk)


Jag & Sebbe tänker försöka gå på premiären Wolfman.



Källa: Wolfmanfilmen.se

Meow!



Hittade en rolig sida av en slump :) Klicka här för att komma direkt dit!

Nu ska jag röka, borsta tänder, lägga mej & läsa & sen sova.

Godnatt på er! ♥


Nice sida :D

Kolla här vilken nice sida jag har hittat :)


Grattis till oss! ♥

♥ Ja, vad är det ni ska gratta till, undrar ni förstås?
Jo, jag & min pojkvän firar ett halvår idag. Låter kanske inte något spc alls, men för oss är det det, då vi varit tsm en gång förut och då vi verkligen är jättekära i varandra, så det nästan känns som om vi varit tsm i minst 2 år liksom.. Men nu är fallet inte så, utan vi har varit tsm ett halvår och det är duktigt av oss, då vi haft lite problem med vårt förhållande, dels att jag ofta mår dåligt och dels att han offrar sig lite väl mycket för mig. Men vårt förhållande funkar skitbra, eftersom vi pratar hela tiden och vi är inte rädda för att säga ifrån om det är något om inte känns bra eller som vi vill ändra på. Vi umgås mycket men vi har egna liv utanför förhållandet oxå. Vi tillåter varandra att göra (nästan) vad vi vill så länge det inte går ut över ena partnern. Och vi pratar mycket såsom man ska göra. Såhär långt är det perfekt. Jag älskar Sebastian otroligt mycket och jag vet att han känner samma sak för mig.
Så, jag är nöjd med min kille och vårt förhållande. Att älska någon krävs mycket av en själv. Det finns ett talesätt som lyder såhär: Man kan inte älska någon förrän man lär sig att älska sig själv. Jag älskar definitivt inte mig själv, jag har dåligt självförtroende tyvärr. Men vill man ha bättre självförtroende får man jobba sig fram till det och vissa dagar lyckas jag, andra inte. Alla är vi individer och för att bli nöjda med sig själva så krävs det mycket av en. Så då kan man inte klanka ner på sin partner hela tiden, för då ligger felet hos en själv. Detta har jag lärt mig.



En av våra finaste bilder på oss.



Sebbe på sin 20årsdag.



Sebbe i gran canaria förra veckan.



Jag & Sebbe på hans 20årsdag.



Jag & Sebbe på picknick på hans land en bit utanför Vimmerby hösten '09 :)


Nadja ♥ Sebastian





Måndag, fuck monday...

Sitter hemma, ser på teve & har ätit frukost i form av tomtegröt & äpplejuice. Är inte på jobbet idag, för mår inte bra. Dels pga vissa grejer på jobbet & sen med mig själv. Vill att det ska bli onsdag nu så jag kan göra studiebesök på JC i Ingelsta, förhoppningsvis får jag platsen och då kommer det inte blir något hemmasittande.
Samma dag ska jag till kvinnokliniken oxå, inte kul, men jag måste tyvärr.



Ett collage på mig & mina snygga pyamas :D

Nu ska jag fixa mig, och sen ta ett bloss ^^

Puss!♥

RSS 2.0