...

Jag vill ha ett nytt utseende. Så jag & Yim ska blondera oss.. Jag skiter i om jag inte passar i blont hår, jag vill bara byta utseende, för som det är nu känner jag mig så äckligt ful.

Så min kompis ska köpa blond hårfärg så nästa vecka är jag blond!! :D


Om hårfärgningen misslyckas så får jag väl färga det blått eller nåt. Vill bara förändra mitt utseende efter allt som varit. kanske inte hjälper, men jag vill känna mig snygg o en ny hårfärg hjälper nog till. Särskilt en blond härfärg.

Och när jag ändå håller på så kan jag oxå skaffa en ny piercing men det får bli när jag blivit rik. Denna piercing ska sitta i näsvingen. Och det ska vara en fin ring.


Nu känner jag mig slö, seg o äcklig så ska gå och lägga mig för att sova. har varit trött hela dan o försov mig imorse...

Nattinatti o önska mig lycka till som blondin okej?

=)

Idag har jag varit på dejt =) Vi snackade, myste o käkade, nice vare! :D Är på bra humör idag alltså.

Usch, imorse var jag stendöd när klockan ringde halv åtta. Men jag var på jobbet prick 8 faktiskt o dagen var seg ja.. Följde med Lotta hem sen o drack kaffe o hälsade på hennes nya kattungar som är 8 veckor gamla, de e så söta, verkligen förbjudet söta! Man ba; GOOS! hehe

Sen efter det var jag på min dejt, romantiskt värre <3

Kom hem vid kvart i tio ungefär, har fastnat vid datan. ska fixa kvällsmat o sen sova.

Igår kväll var jag med Yim :D Vi åkte först till Navesta, sen till utebion o till sist hem till mig. Klockan var rätt mkt, så var tvungen att sparka ut na sen när klockan slagit midnatt, o hon gick så snällt så!

Blir störd hela tin för att jag är på  o folk ska snacka hela tin, så kan väl inte blogga så mkt mera, får vara social med folket på msn ist:P

Nattinatti!

Sweet animals ;)









Titta så söta små djur <33

Nu ska jag sova o drömma söta drömmar! Nattinatti på er!

Jobbat!

Idag har jag varit på jobbet. Jag & Lotta jobbar ensamna den här veckan. Och dessutom hade jag två veckor kvar av min semester, inte en tydligen..

Vaknade vid nio typ, var på jobbet vid 10 och gick vid 14, den här veckan är det korta dagar eftersom det inte finns mkt att göra på jobbet, typ bara mat o såna saker.

Lotta fyller år på onsdag, så då ska vi vara hemma hos mig o fika ^^

Kom hem för en timma sen, har varit o handlat o ätit mat.

Idag fyller min storasyster år! Grattis!<3

På onsdag ska jag på dejt oxå, en väldigt oskyldig sådan, vi har båda sagt att vi inte vill att det ska hända så mkt just nu, o skönt det att båda är överens. Jag vill ju ha kille, men samtidigt vara singel, så det är bäst att jag e singel o dejtar lite då å då isf.

Nu måste jag dra, har saker att fixa^^

Inget ämne





Diia har åkt hem o jag sitter kvar hemma hos mig, skönt faktiskt. Diia o jag gick upp vid halv ett o lagade pasta m köttfärssås till brunch. Sen tre timmar senare blev jag hungrig igen o då befann vi oss på stan, så det blev chicken mcnuggetsmeny ;D

Snart ska jag sätta på kaffet o äta riskakor^^

Vi kom hem vid fyra idag morse, vi hade jättekul kan jag säga.

Hmm, imorn äre söndag & jag ska tvätta.. Bläh, vill hellre göra nåt annat.. Tvätt-tiden är klockan fem så jag hinner inte åka hem till min familj ifall jag inte får för mig att vara morgonpigg då.

På måndag måste jag vara pigg & gla för då är det jobb som gäller. Jag längtar, ska kännas skönt att komma tillbaka i vardagen igen.

Shara , jag tänker på dig <3 Usch, det kunde ha gått illa egentligen, men tur att det gick hyfsat okej ändå<3

Fredag igen då

Diia är hemma hos mig & äter pyttipanna o stekt ägg xD Samma mat som jag åt  t lunch förut;)
Förut var även Maja här en stund men hon har åkt hem.
Vaknade av att personalen väckte mig, de hade tydligen inte förstått att jag inte sover med hörapparater på mig o allstå inte hör mobilen & ringklockan, så de hade helt enkelt använt reservnyckeln o öppnat. Men jag förklarade för dem att de inte kan nå mig före 12 på helger, för jag sover då. Och den enda de behövde veta var vad en medecin hette.. Så akut var det väl ändå inte! Blev lite irriterad, men nu hoppas jag att de förstått iaf.

Tralala... jag är taggad inför kvällen, Otten med Mija, Natha & Shara! :D
Nykter ska man vara ikväll med eftersom jag ej har pengar.. Om jag inte blir bjuden av killar.. De brukar iaf bjuda mig & Mija när vi är ute. Det räcker att vara tjej tydligen.. Och de förväntar sig heller inget tbx, för jag har frågat flera gr.

Jaha, tråkigt att blogga känner jag..

Ha en bra kväll, kära läsare!

Godnatt




Godnatt kära bloggläsare! Eller snart godnatt, om folk slutar terra mig på msn.. hehe

Kanske kommer d folk hit snart oxå, beror på om de orkar ta sig hit i regnet;)

Filmen på bion var bra faktiskt.. Harry potter & halvdblodsprinsen såg vi som sagt;)

Imorn blire Otten som gäller med Natha, Mija, Shara & några fler ^^

Tralala, varför bloggar jag ens, när jag inte har ngt intressant att berätta?

eller jo, nu kom jag ju på en sak! Var ju på gyn förut o besöket kostar mig 300 spänn. Och det tog en kvart, tjugo minuter bara! Blää för dyra kostnader! iaf, får en räkning hemskickat så jag kan betala då. Bör även hämta ut den dyra kapseln men har inte 180 spänn att trolla fram just idag så får vänta tills imorn helt enkelt.

Nej, men nu har jag inte mkt mer att berätta kära blogg:)

Nattinatti!





Förlåt för bilderna, men jag är flum just nu:P

Sjukhuset idag...

Klockan kvart i tre ska jag vara på sjukhsuet och undersökas.. Blä, dubbelblä, men jag måste tyvärr :(
Men ikväll ska jag på bio med en kompis, vi ska se harry potter och halvblodsprinsen :D Läängtar, bio är nice och ännu mera nice om man har fribiljetter (a)..
Sitter fortfarande i morgonrock, gick upp ganska nyligen, men ska ta o klä på mig nu o fixa så att jag kmr iväg t sjukhuset.
Imorn får jag pengar igen, kan då fixa lite grejer som jag behövt fixa.. Otten imorn oxå, fribiljett även där ^^
Shara kommer imorn med, bästa Shara <3

Btw, jag saknar carro, som befinner sig i Turkiet och kommer hem den 30:e igen.

Var på utebio igår med Natha, Saade, Jennie, Sosso o mfl och såg Revolutionary Road. Ganska okej, men lite väl lång o seg.. är inte överdrivet förtjust i romantiska filmer..

Saknar mina katter <3, eller, ja familjens katter. Saknar min familj oxå för den delen. Trodde att jag skulle kunna åka hem idag, men nejdå, istället ska jag tvingas gå t sjukhuset för undersökning.. :(
Får åka hem nästa vecka efter jobbet, om jag får börja jobba nästa vecka förstås. jag vill! Har inte fått tag i lotta än, men hon börjar jobba nästa vecka så jag får väl gå dit då och fråga..

Jaja, nu måste jag klä på mig o fixa.

See ya later, maybe! ;)


Hej onsdag!

Jag kom hem vid halv ett idag o hoppade i duschen det första jag gjorde. Nu tinar jag pasta & köttfärsås i micron för jag är jävligt hungrig, har nog aldrig varit såhär hungrig. Åndå åt jag ett jävligt stor frukost på hotellet där vi hamnade imorse. Men det är ju några timmar sedan & jag ska ju äta ofta egentligen. Lite men ofta funkar på mig.
Well, vi hade kul igår iaf, jag & Mija. Förfestade hemma hos henne o sen hamnade vi på palace där det var gratis inträde, wiie!
Och resten behöver jag kanske inte nämna här, men hemma är jag iaf o bakisen börjar dra iväg från mig, tack ;)

Lite bilder kan man kanske bjuda på?




Bild 1. Jag & Mija camar ;) Bild 2. Mija på palace:) Bild. 3 Mina heta leggings ;D Bild 4. Sovandes jag hos Mija^^



Nu ska jag dra, min mat väntar på mig ;D Herrå!

Godnatt

Det är onsdag morgon & jag & Mija kom nyss hem t henne, vi har varit ute hela natten på Palace o dansat^^ Sen hamnade vi på ett hotel & jag fick gratis frukost. Nu är vi hemma hos Mija, o Mija sover sött. Jag ska oxå sova, för vi ska möta Saade kl 12... Eh, godnatt/godmorgon^^


Bilder kmr senare (om jag orkar)

En blåsig tisdag..



Ja, det blåser inte lite ute direkt.. Hoppas det går över till eftermiddagen, så man slipper frysa på utebion ikväll..^^
Vaknade rätt tidigt idag, vid 11 redan...
Hade inte mkt annat val än att gå upp eftersom min mobil ringde flera gånger.. Dolt nummer och någon hade även spelat in meddelande på mobilsvararen, men jag brukar inte lyssna på sånt, kostar bara onödiga pengar..
Snackar med Natha & Dennis på msn.
Mats åkte hem med 22.bussen igår med o efter det var jag med Natha & Mija en stund, de följde med mig hem och vi åt hela 3 påsar popcorn tsm framför Beck på tv:n... Hehe, myspys!
Idag ska jag vara med en killkompis o sen antagligen möte upp fler folk framåt kvällen, så får vi se om vi drar t utebion eller inte.. =)



Lite bilder som togs alldeles nyligen, har man inget att göra, så har man inte... ><






Tråk-väder eller hur? Bilderna tagna från min balkong...


Nej, nu ska jag nog ta en cigg o sen brygga lite kaffe, tända lite ljus o så medan jag väntar på min vän som snart kmr hit :)

Herrå så länge :D

Äntligen måndag!!

Jag hatar söndagar och det gör Jennie oxå.. Vi satt o suckade av tråkhet igår på söder tull när jag mötte upp Mats.
Jennie bestämde sig för att dra hemåt o kolla tecknad film och jag & Mats gick o träffade på Yim som oxå suckade av tråkhet medan hon väntade på sin buss. När hon hoppat på bussen så kom min buss precis & Mats o jag hoppade på denna hem t mig. Väl hemma hos mig åt jag nudlar & kollade på en film som handlade om en tjej som började lära sig strippa o fick jobbet på en strippklubb & blabla..
Mats åkte hem så småningom o jag satte mig vid datan för att leka lite på msn osv.
Idag vaknade jag strax efter 12;) Har diskat, städat, bytt navelpiercing mot en playboy-sak :D Nu har jag ingenting för mig, har skrivit inköpslista igen o lagt till vissa nödvändiga saker som fotvård (?).. Mina fötter är i akut behov av en fotfil, kalksten & tånagel-fix. Usch för fötter!!
Ska nog snart bege ner t stan o kolla om det händer ngt där eller inte. Är det dött får jag väl ringa folk o höra vad de gör.
Det är meningen att jag ska handla idag, men först måste jag höra med min god man. Har extra mkt utgifter denna månad som exempelvis bredbandet som kostar extra första gången, sen är det ju busskort, min 3mobil, hyran ofc, matpengar & sånt. Leva lite snålt, men jag klarar mig utmärkt, har jag tur kommer det efterlängtade bostadstillägget oxå.
I oktober ska min hyra höjas från 3020:- till det mindre roliga 3400:-. Jippie verkligen, INTE!
Blir att söka om bostadsgrejen då i höst igen, men det fixar min god man.
Jag vill gå till jobbet!!!
Juste, eftersom jag har tappat bort Lottas nummer, måste jag kolla på eniro.se eller hitta.se
Hon finns inte på kommunen iaf, och det är väl inte meningen att hennes privata mobnr ska göra det heller.

Tack & adjö, blogg!

Mamma, hoppas du kan kommentera nu! <3

Hate is stronger than love..

Mats tkr jag ska börja på yoga, själv är jag tveksam. Ska jag det eller inte? jag kan inte föreställa mig som det lugnet som Mats beskrev för mig. Näe, yoga är inget för mig.. men att sitta o jaga upp sig själv med att bara tänka är inte heller kul..
Och nu sitter jag o chattar med mitt ex på msn om det jag gick igenom. Jag kan prata om det, men när folk vill veta mer ångrar jag att jag ens sa nåt. Att återberätta i detalj är bland det värsta jag vet, spelar roll vad det handlar om. Jag får panik på att ens tänka på det.

dagen efter våldtäkten, rökte jag ett helt paket cigg, det har jag aldrig gjort förr. Sen rökte jag ett helt paket i några dagar, men nu röker jag ett halvt igen som förut. Jag börjar nog bearbeta det nu, med tanke på att jag inte röker lika mkt längre.

men jag fasar inför framtiden, på eventuella rättegångar osv. O så vill jag ha tillbaka mina kläder som polisen tgt hand om.
Och jag vågar inte vittna mot killarna om det nu blir rättegång.

Behind blue eyes med Limp Bizkit, en låt man aldrig tröttnar på. Jag vill fälla några tårar, men jag har blivit så känslokall, alla känslor jag hade förr är borta, nu känner jag bara likgiltighet, stress o sånt.

Hate is stronger than love, it´s true!! iaf för mig JUST NU!  jag vill bara få ut all ilska jag känner, all vrede, all hat, men jag kan inte ens få ut nåt! Jag vill, men det går inte..

Wiie, jag ska följa med Martin ut t Viken med båten nästa vecka :) naajs.. sen sover jag kvar hos han, på hans säng. Han ska sova på madrass.. hehe^^ vi sover ju inte tsm iaf, höhö..

Näe, nu är jag trött & flummig.. färdigbloggat..


Mats & Melinda<3

Idag vaknade jag klockan 13 av att Mats ringde. Gick o duschade o käkade frukost, sen åkte jag t stan o mötte upp Mats samt hämtade min mobil som varit på lagning.
Jag & Mats gick t Fräcka Fröken o fikade och därefter mötte vi upp Mindy o snackade om ditt & datt. Sen gick Mats för att träffa Maria. Jag & Mindy åkte hem t mig o chillade mest o tvättade.
Nu har Mindy åkt så jag passar på att chilla vid datan så länge o lyssna på musik^^
Imorn ska jag umgås m Mats o Mindy igen, vi ska göra några ärenden ;)

Nu passar jag på att varva ner lite, har känt mig stressad, känner fortfarande stress över nåt som jag inte kan beskriva vad..


Nåja, lite pix då, min mobil är ju hemma igen hos sin matte (mig) o den har bättre kamera:D



Ljus på mitt köksbord



Melinda & jag.



Melinda



Ännu mera ljus :)

...

Om fyrtiofem minuter är det söndag. Jag kom hem typ halv elva, har varit med Mats sen tre ungefär. Vi var med Yim & Diia lite oxå.  Inatt kom jag hem ganska tidigt för mådde illa. Resten kom vid halv fyra ungefär o då hade jag råkat somna, men jag vaknade av bankandet på min ytterdörr, tur det. Adde åkte tidigt imorse vid sju redan. Vi andra vaknade typ vid halv ett, ett. Har städat, fixat & diskat den stora disken tsm med Mats.^^
Nu sitter jag o äter mitt förbannade godis, lyssnar på spotify, är på msn o snackar m några..
Imorn söndag, ska jag träffa Melinda halv fyra, innan dess ska jag hämta min mobil som varit på lagning. Sen kl 17 ska jag tvätta...
På måndag ska jag träffa Mats igen, vet inte vad vi ska göra, mer än att snacka?
På tisdag ska jag träffa söta Dennis ;) Vi ska väl va hemma hos mig o kolla tv skulle jag tro.
Jaha, och resten av veckan har jag inget planerat. Funderar på att åka hem o hälsa på min familj över en dag, undrar om jag kan sova kvar oxå?
Saknar dem o så saknar jag katterna...
Har skrivit inköpslista, köpte mjölk & yoghurt idag + schampo & balsam..

Nästa gn jag handlar ska jag köpa följande;

Kaffe

Korv

Frysta räkor

Tonfisk

Fetaost

Grönsaker, sallad, paprika, gurka...

Äpplen

Dip till chips o grönsaker

Grädde

Pasta

osv osv..


Förresten, min god man kom igår o då så sa hon att min hyra ska höjas till 3400 :- nånting!! Hoppas mitt bostadstillägg kmr innan dess, men jag lär väl bli tvungen att söka om igen pga hyran.. KUL! Inte..



Jag, Shara, Danne & Adde var på Hugo igår. Det luktar kärlek om Shara & Danne <3 Naaw! Tack vare mig som de möttes ;) det är inte första gn jag parat ihop folk ;) Hehe

Nu är det färdigbloggat idag känner jag.. Nattinatti


Faan :'(



Bilden ;  Jag & Danne sommaren 2008, på mitt X,s hembygd... ;)




Allt ska gå åt helvete hela jävla tiden! Orkar fan inte med detta! Först så ska det hända o sen alla frågor man får. Väldigt mkt detaljer som man tydligen ska komma ihåg. Förhöret igår tog liksom två timmar och än är polisen inte nöjda. Nu ska jag tvingas svara på fler frågor. Tack o lov sker detta på telefon, så jag slipper se dem i ögonen som igår. Skämdes massor för att jag förträngt en hel del. Och sen skämdes jag över att jag blev precis stilla under allt som hände o inte gjorde ngn ansats att knuffa ifrån dem lr nåt. Jag tänkte ju så hela tiden, men min kropp ville inte lyda mina tankar. Sen så sa min kompis att hon såg på mitt ansikte att jag var helt frånvarande. Hon såg i slutet av det hela.
Liksom, jag vill bara fly från allt, men det går ju inte. Önskar jag aldrig sa nåt. Då hade jag sluppit alla förhör o frågor hit o dit. Sluppit att skämmas.
Jag ska ut ikväll iaf, kosta vad det kosta vill, men en kväll med vännerna får mig att glömma allt för en stund.
Sen får jag sällskap inatt igen, det känns skönt. Men natten efter det så ska jag sova ensam. Tror nog det kommer gå bra med tanke på att jag sov själv innan jag berättade vad som hänt.

Nu ska jag duscha & käka frukost. See ya!

Torsdag



(The pix is from last summer ;)

Mija är hemma hos mig, hon ska sova här inatt hos mig. Imorn ska jag till hugos med shara, danne, och adde^^ sen ska alla tre sova kvar hos mig. Natten till idag så sov Maja över hos mig. Det var mys, vi kollade på tv o käkade godis. Innan dess hade jag varit på förhör o undersökningar i princip hela dan. Tog liksom två timmar på sjukhuset o jag fick göra både gynundersökningar, urinprov o blodprov. Dessutom skulle jag tydligen få prata med en kurator om vad som hänt, o hon ringde klockan 8 imorse då jag låg o sov. Hon hade pratat in på min telefonsvarare o bett om att jag ska ringa upp, men jag har inte orkat göra det, för polisen var hemma hos mig i över två timmar o hade förhör om våldtäkten o sen var vi o kollade stället där allt hände.
Efter att polisen släppt av mig i stan så gick jag o hämtade ut mitt bredband o antibiotika.. Har fått hem datan o allt o kopplat in bredbandet så nu sitter jag här o bloggar för första gången i min lägenhet i min egen dator. Ska få plattskärm till den här i augusti^^ Mija poppar popcorn o kollar tv. jag äter massa lösgodis som jag köpte igår tsm med maja när vi var o handlade^^ Igår köpte jag två risifrutti, juice, oboy, philadelhiaost, gräddfil, o massa sånt.
Det har hänt massor under de senaste dagarna o jag orkar inte berätta så mkt i detalj, det är för jobbigt! har pratat med martin i två dagar på tele, vi fixar faktikst bra att vara vänner, jag litar iaf på han sjukt mkt o han var den första som jag vågade berätta för, två dagar senare efter att det skett. Har helt enkelt kopplat bort det hela under två dagar o jag gör mitt bästa för att koppla bort det även nu. inatt kunde jag sova åtminstone, skönt det!
Imorn ska min god man komma hem t mig o prata pengar med mig. Sen efter det så ska Mija åka iväg med sin pappa, och under dagen ska Shara komma t mig. Danne & Adde oxå antagligen.
Well, nu äre färdigbloggat för idag känner jag. Byebye så länge på er and wish me a good life now!!<3





Bild 1, Shara  .    Bild 2, Adde .     Bild 3, Danne :)

Cant sleep...

jag kan inte sova, det kliar för mkt. jag kmr dö om inte det här slutar. klockan är över tre på natten och jag hoppade in i duschen förut. känner mig grymt äcklig plus att det inte kliade lika mkt när jag duschade. dessutom har jag mens utöver det men kan inte ha mensskydd pga kliandet. man känner sig äcklig fan! ligger i sängen inrullad en handduk. hoppas jag vaknar utan mensfläckar i sängen om jag ens somnar. nu blev jag hungrig oxå. utmärkt verkligen. jaja, är ändå vaken, så lika bra att käka. godnatt!

Tisdag



Vaknade vid halv ett, mår ganska dåligt pga vissa grejer. Måste ringa ungdomsmottagningen, men innan dess måste jag kolla vilken ålder som man får sluta gå dit och om det kostar ngt för mig som är 20 år. Ja, jag kollade nyss här på nätet och det står att ungdomsmottagningen är öppen för tjejer & killar fram till 25 år. Dessutm har de flyttat till Vattengränden 14 som tydligen ska ligga precis vid Otten nattklubb..
Jag måste få en tid NU, för såhär som jag har det nu kan jag inte ha det! Och nej, jag tänker inte berätta mer detaljerat här på bloggen..

Well, igår kväll var jag med Natha & Lina i Ljura. Vi hade rätt kul, även om det hände lite grejer.. Fick skjuts hem iaf av Linas kompis. Somnade vid 3.

Igår pratade jag med Martin oxå en stund, det gick bra. Vi kom fram till en del saker o det gick bra att prata den här gången. Lite ångest, men det gick snabbt över.

Tisdag idag, ska snart hem o laga mat med personalen. Då kanske jag kan ta upp det här med ungdomsmottagningen med dem.

Handlade igår, yoghurt, matlagningsgrädde, bröd & pizza. Glömde bort att handla juice, får göra det idag.

Igår lagade jag ris & kycklinggryta till mig själv innan jag drog ut. Det smakade faktikst okej. har en låda i frysen nu, men idag vill jag laga pastasallad, det är gott! Med tonfisk & räkor! mm!
Måste köpa mer ägg, mina är slut. Majonäs vill man oxå ha o lite fler kryddor.

Nu måste jag kila, har saker att fixa. U-N-G-D-O-M-S-M-O-T-T-A-G-N-I-N-G-E-N!




Måndag igen då!



Yay, ny vecka o nya tankar får jag hoppas. Mija sov hos mig inatt, o sen var vi hemma hos henne en stund o käkade lunch. Hon är påväg till Motala nu för att hälsa på sin mamma i fyra dagar + gå på en kusins begravning..
Vi var först på Utebion igår kväll, efter det drog vi till navesta, o sen hem till mig, och sen så hälsade vi på Mijas pojke som hon har på G.
Vaknade vid halv ett idag, stekt ägg, yoghurt & kaffe till frukost.
Är på bibban nu o chattar med Melinda på msn. Ska sitta i två timmar, laddar mobilen samtidigt. sen ska jag handla mat o sånt o sen får jag väl se vad som händer ikväll. Kanske att jag träffar någon?
Min hjärna är verkligen helt fucked up nu, jag känner inte riktigt igen mig själv i vissa situationer. men jag börjar komma över Martin mer o mer, o tjejen oxå för den delen. Tänker inte alls lika mkt på det längre, det är skönt. Martin o jag gjorde nog ett bra val, att inte träffas eller ha kontakt.
Men kanske att vi kan ha kontakt senare igen, jag har liksom gått vidare mer o mer o träffat massor av nytt folk, så livet känns underbart igen. Utan pojkvän o hela köret. Singelgrejen, jag behöver verkligen det! O jag älskar att vara singel nu, finns inget bättre!! Ahh, bara kompisarna, fester & allt, det är livet just nu!! (A)



En av de gångerna vi festade i navesta =)

Lördag

Kom hem vid 3 igår på natten. Först var vi och festade i Ljura, därefter drog jag & Maja & Natha hem t Mija, o sen drog vi t Otten^^  Dansade hela tiden, fick drinkar & isvatten=) Ej shots, tackade nej, för ville inte bli för full.
Drog från Otten vid 2 och satte mig på en spårvagn, det visade sig vara sista spårvagnen som skulle till vagnhallen. Spårvagnschaffisen undrade vart jag skulle o jag ba; Vilbergen. Då sa han att han oxå bodde där o att jag kunde få skjuts hem av honom. Vi åkte till vagnhallen o jag fick en kopp kaffe, sen gick vi t stan där han hade sin bil. Han körde hem mig ända fram till dörrn. Han var jättetrevlig, hade bara bott i Sverige 7 år och hade även jobbat som taxichaffis & busschaffis. Jag gick upp o lade mig i sängen nästan direkt.
Vaknade vid halv tolv, gick upp, käkade, fixade o sen kom Denis & Mujo. De körde mig till stan o hem t Mija, där jag var en stund. Sen tog jag 113 t söder tull o har suttit framför datan en bra stund. Ska strax hem o fixa käk.
Imorn har jag tvätt-tid kl 15.
Ikväll ska folk ut igen, jag får se om jag orkar. Annars blire stanna hemma o se film lr gå t en kompis o se film...

Söndag imorn.. ska skriva inköpslista o sen handla veckan därpå.

nej, nu måste jag dra. Byebye

...

Test snott från Facebook :D




Full Name
: Nadja Johanna Svensson Brodin
Single or Taken: Singel
Sex: Kvinna
Birthday: 30/5
Sign: Tvilling
Siblings: 5 stycken
Eye colour: Gråblåå
Shoe size: 37-38
Height: 158 cm
Country born: Sverige
Innie or Outie: Mitten?
What are you wearing right now: Grå mjukisbrallor, vitt linne & ljusblå hoodie
Where do you live: Norrköping
Righty or lefty: Höger
Any pets: Två katter hemma hos familjen
Where do you work?: På Café
When did you start using Facebook?: 2007 tror jag xD
How much time do you spend on Facebook a day?: Lite olika^^
Do you own a cell phone?: :P
Do you like to text?: Yeah
Play an instrument?: nej
Have any Tattoos?: Nej, men ska skaffa fan xD

Fredag...



Mija sov hos mig inatt :) Igår kväll var vi först med Diia o sen hem t mig för att ta det lugnt, drack té o kollade på tv, som funkar nu. har 14 kanaler :D
Sen drog vi ut, Diia åkte hem & jag o Mija åkte t Navesta för att hon skulle hämta saker hos en kompis. Sen efter det åkte vi hem till Mija där vi var en stund. Sen gick vi hela långa vägen hem i motvind & ösregn, snacka om att vara både dyngsura o helt slut när vi väl kmt in till mig! Bytte om t pyamas, poppade popcorn o kollade tv. Sen sov vi vid 2 ungefär. vaknade vid 12 idag, åkte hem t Mija för att hämta en kabel t mobilen min som jag fick låna. Och nu är jag här på bibban o laddar mobilen samtidigt. laddaren verkar inte ha kmt idag heller, hoppas verkligen den kmr imorn. Annars blir jag förbannad fan. Och om 3 ringer så måste jag ha allt. Men jag tror det dröjer ngn vecka till..

Idag äre fest i navesta. jag ska dit med Diia, Mija, Jennie o en massa annat folk.

Imorgon äre Otten som gäller, om det blir av ens. Sånt som märks^^

har en timma & fyrtio minuter kvar av min datatid. Efter det ska jag hem o duscha, äta o sen t stan igen för ska möta Diia & Mija vid 18.45. Natha oxå antagligen :)


Torsdag

Jag kom hem vid halv sju imorse, efter att vi hade efterfestat hos becks. Becks typ däckade i soffan & då kände jag att jag ville hem & sova. Och sov, det gjorde jag! vaknade vid 13.20 ungefär, har duschat, käkat frukost & sånt..
Nu är jag på bibban o sitter här vid datan o tråkar..
Glömde min mobil-laddare hos mattias, så han skulle skicka den på posten. han skickade den igår skrev han så den borde komma imorn..
Så, min mobil är snart död, vilket innebär att jag inte kan prata i telefon..
Idag regnar det ute :/ Ska träffa Carro & Diia vid 18-tiden ikväll. Carro åker till Turkiet imorn.
Har lite huvudvärk.. Inte så konstigt med tanke på gårdagen..

Orkar inte skriva, är precis slut.. Ska snart hem och käka mat..
Byebye!


Efterfest hos Becks

Klockan är snart fem på morgonen o jag befinner mig på efterfest hemma hos Rebecka. Emelie, Mujo & Denis är här oxå. Först var vi på Wasa o stannade tills de stängde vid 3 på morgonen, sen drog vi hem t ig för att hämta grejer o sen t becks i hageby där vi forft är kvar. jag dricker en vodka med fanta, sista drickan idag fan!!

Ska snart hem o sova, Becks skulle ha sovit hos mig men sen så skulle jag sova hos henne, men nu vill ja hem o sova ensam fan. Behöver det ju, har inte sovit sjölv på 4 nätter ju. Nu ska jag sova ensam o jag lovar, jag kmr sova hela dan idag...

Nu sa Denis att han ska skjutsa mig hem. han börjar jobba kl 8 idag så hn måste liksom sova.. :O Klockan är över fem..



Detta är Becks som vi är hos nu xD


 Nu ska jag dra, ska hem o sova som sagt,.. nattinatti

12.20

klockan 12.20 tar jag bussen från motala bussterminal. en 53, expressbuss. i Lkpg går tåget 13.28. jag är trött som ett as. somnade 3 inatt. vaknade första gången vid sju, andra vid åtta och nu. snart äre frukost, numera mitt favoritmål om dagen. jag längtar efter frukost, det gjorde jag inte förr. på jobbet brukar jag inte direkt längta men jag tkr frukost är gott och avslappnande. jag klarade inte att äta frukost förr, hatade det. nu älskar jag det. jag börjar bli vuxen, det är läskigt.

forts på tisdag

hmm. denna mobil är dum. jag kan inte skriva ner än 500 tecken inkl mellanslag:( iaf, mattias visade sina papper som bevis för att han har samma funktionshinder som jag:) coolt ju:) nu har jag 2 katter i sängen, men den tredje är där ute. åh, jag är ashungrig, måste äta! see ya!

tisdag...

Hej:) är hos mattias. Vi har festat lite, men jag kände att det blev för mkt efter 2 öl och en tequila så jag gick och lade mig och sov. Har vaknat nu och känner mig bättre. De andra sitter ute och dricker men jag ska inte ha mer alls. Mattias har 3 katter, alla 3 låg med mig i sängen förut men nu ligger bara en katt kvar på mina ben. mina ben har somnat men jag vill inte röra dem pga katten. klockan är inte mkt, men jag är dötrött. mattias har samma funktionshinder som mig. adhd och autism:p nice:)

Godmorgon!!

Idag ska jag & Diia till Motala för att träffa Mattias + några andra folk. kanske blir fika på stan?? Synd att det måste regna hela tiden, hur kul är det att fika på stan då? Och Matte som ville bada, det blir nog inget bad, haha..

har sovit himla gott hos Diia, jätteskönt. Sängen är oxå skön att sova i^^
har duschat, käkat frukost o packat. ska bara ta min medicin. Vid halv två går bussen till Motala..

Diias hund Daisy är verkligen grymt söt! En bra vovve att fotografera oxå, hon tittar rakt in i kameran :)




Söthund :D

Nu ska jag bara boka dator på bibban så att jag kan sitta de närmaste dagarna=)

Byebye, see ya!

Min inflyttningsfest och påväg till Motala

Bilder
















Bilder från idag=)


Vi plockade massor av smultron :D


mm, gott med smultron :D


Vi <3


Jag


Diia


Diia :)


Diias hund Daisy


Unhappy




Faan :'( Kollade igenom massa bilder från bdb från vårt förhållande.. :/ Mitt hjärta bara värker av alla dessa bilder. Vi hade byggt upp så mkt tillsammans o nu är allt bara borta. Ingen kan förstå hur det känns. Tårarna bara rinner hela jävla tiden.. Faan..
Jävla bakslag asså :'/




Deppdepp... Old pix's men vem bryr sig...



 



Ni kanske fattar hur ja känner mig? Det räcker med att kolla på bilder o minnas. Vem fäller inte en tår då? Bara de som saknar o lider ofc.. Shara Nybom, du vet hur jag känner mig, du har varit med om exakt samma sak!<3


...

Martin och jag är inte vänner längre. Han bad om det. Jag är så gott som död. Först dumpar han mig med förklaringen ; jag är inte kär & jag älskar dig inte längre. Det kan jag förstå, för jag är verkligen ingen bra flickvän, det vet jag redan. Jag kmr aldrig hitta nån som Martin. Han tröttnade & gav upp. Det betyder att alla kmr göra det. Jag är hemsk jag vet. Jag hatar det, jag kan inte ändra på mig, trots att det är det enda som jag vill! Sedan påstår Martin att han vill vara vän. Jag säger då att jag inte klarar av det, pga mina känslor. Han säger att jag ville göra slut först. Jag instämmer, men tillägger att han ju vet hur jag är. Jag är knäpp i huvet, okej? Han säger då att han vill att vi ska vara ifrån varandra. Jag säger att jag fattar. Han säger att jag inte gör det.
Jag säger ; jo det gör jag visst! Jag vet att jag är hemsk, jag vet att du säger att du mår dåligt över att jag mår skit! Men saken blir fan inte bättre av att vara vänner så som du ville först o sen ändra dig o säga att du inte vill ha kontakt!

Jag hatar mig själv, jag bara förstör för andra. Hur fan lyckades du nånsin älska mig??

Jag ska aldrig mer bli kär, så fort personen i fråga lär känna mig, så flyr han/hon.

Fy fan säger jag bara! jag är 20 år, jag har hela livet framför mig, men just nu känner jag mig så gammal. Har slutat tro på kärleken. Alla människor får tyvärr inte uppleva kärlek. Jag har väl redan fått uppleva min. Och det är slut med det.

Jag önskar att jag aldrig föddes. Ingen vet hur jag känner mig. Ingen vet nåt. Ingen fattar hur plågsamt det är att vara jag. Om ni skulle bli mig, så skulle ni fatta!

Godmorgon, eller god eftermiddag då(A)

Vaknade vid 11 i våningssängen här hos Diia på hennes land. Nydalen hette det visst.
Vi har käkat frukost. Hennes familj är iväg o kollar på båtar så jag och Diia är kvar här. Vi ska strax gå ut med hennes hund Daisy. Diia har en fågel o en hamster oxå =)
Vädret är inte bättre idag heller :/ Får se om vi vågar oss på ett dopp i poolen, o ett varmt bastubad efteråt.

Usch, mådde verkligen skit igår med. Gråter typ varenda jävla kväll.. Så fort jag tänker på det, så hugger det till i mitt hjärta. De gör fan ont!! Har aldrig varit med om ngt liknande.. Det kmr ta tid att smälta detta, o ännu längre tid att komma över detta.

Borde inte strula runt, men min trygghet försvann med honom. Kärlek är helvetes skit, just pain for me!!

Usch, vad jag hatar mig själv. Allt på en gång. Jag vill bli av med mitt kontrollbehov, det går inte. Jag vill bli av med rädslan, vill bli av med allt detta.

Jag är en extremt känslosam person, när jag känner ngt är det alltid jättestarka känslor. hatar det,vill vara som de andra som verkligen kan gå vidare fort som fan. Är jag så onormal?

Motala

Är utanför Motala på Diias land tsm med henne & hennes familj^^ de bor jättemysigt, med pool & bastu ^^

Imorn blir det Motala & umgås med Mattias :)

Är hemma igen på tisdag, finns på mobilen om det är nåt!

Kan tyvärr inte lägga in bilder, eftersom jag varken har egen dator lr mobil. Mitt minneskort funkar inte på lånemobilen.

Diias hund Daisy är klantig, tralala.. o vädret är piss off :/ Vem bad om regn va?
 puss, bilder finns på bdb, som jag mms:at in om ni vill se?

4 juli



Idag är det lördag.

Igår slutade vi jobbet vid 12 o fick semester då. Skönt må jag säga! Nu har jag fem veckor på mig att göra exakt som jag vill o känner för.

Som igår så träffade jag en massa kompisar. Först två killkompisar, vi satt hemma hos mig. De kom med ovädret, åskan & blixten. Rena skitvädret igår, men gud så skönt ändå! Rikitigt svalkande regn^^
Efter det gick vi t stan tsm o sen så skildes vi åt. Jag träffade Shara & carro en stund, åkte hem o käkade och sen tbx t stan där det blev att träffa carro, saade & Iffen, vi var på mcdonalds o åt^^

Efter det blev det att flumma runt på stan o träffa konstigt folk här o där. Men mest roligt folk.=)
Sen skulle Saade, Natha & Mija till Otten å då ville jag hänga på. Åkte hem o lämnade godis och skit först, sen tbx till stan o rese. Gick till Otten, men Saade fick inte komma ut med fribiljetten till mig. Vi försökte diskutera med vakterna, men sen tänkte jag att äsch, lika bra att hitta på nåt annat. så gick tillbaka till stan där jag ringde Maria. Den här gången svarade hon. Vi snackade en stund o sen efter det ringde jag Martin. han var på karnebåtsfestivalen med Oscar, även Maria var där med sin kille & några kompisar. Och Mathilda var oxå där. Fick smått ångest över att jag plötsligt kände mig utanför allt, o funderade på om jag skulle ta bussen. Mådde plötsligt skitdåligt över att vara ensam och kände att ingen prioriterade mig. carro messade och skrev att jag skulle "komma ut". Hon trodde att jag var på Otten, men inte. Hon var iaf där med Jennie, o några. Soso stack iväg till Trädgårn med sin syrra.

  Jag ringde Alexx'z.

Sen gick jag hem. Kom hem halv ett, där det blev att lägga sig o käka godis. Somnade kanske vid 2-tiden.
vaknade typ tjugo i tio idag, ont i huvet o hungrig som ett as. Blev frukost på en gång, yoghurt, müsli & macka.
Sen dusch, fix o en snabbis t Ica för att köpa cigg. 

   Sen lite messande med pappa & God man om en tv som min God man ska köra hem till mig idag. En 28 tum! Måste bara fixa tvbänk till denna. Min god man's son säljer tv:n för 200 spänn bara. Hmm, nästan gratis egentligen.. :D :D Jag är lyckligt lottad med så många omkring med som har så mkt att sälja så BILLIGT!

Och nu känner jag att jag suttit färdigt vid datan här på bibban. ska messa farsan.. Borde kolla efter tvbänk, men orkar inte göra det själv.

När jag kmr hem så ska jag skriva inköpslista på grejer jag behöver. Som imorse kom jag på att jag behöver fotvård o nageltänger/saxar.

Ska hem nu, blev hungrig igen :O

  See ya!


^^

Sitter på jobbet vid en data, för d finns typ inget att göra idag. sista dagen idag oxå innan semestern. så jävla skönt vill jag lova! :D Har ju ingen data hemma vettni.. :/

Nu har jag en lånemobil, så alla kan messa nu^^ Min är på lagning o jag får förhoppningsvis tbx den nästa vecka..

Finns inte så mkt att berätta numera, mer än att det är inflyttningsfest hos mig idag o att min säng kmr idag o att det e jävligt varmt så jag döör.

Mats är fortfarande i Sthlm, ringde honom igår, han visste fortfarande inte när han kmr hem :/

Träffade Melinda igår, vi var hemma hos mig o pratade om typ allt. Det var riktigt nice att träffa henne! :D vi ska träffas mera sen^^

Om kvällarna brukar jag umgås med carro, Sosso, Jennie, Natha, Saade & många andra. Lixom, för finns inte mkt att göra ni i min lägenhet utan varken tv eller data.. O läsa orkar ja inte, för varmt..

Köpte två askkoppar, ljuslyktor o värmeljus igår^^ Så nu kan jag ha d lite mysigare hemma iaf^^

Snart ska Ikea ringa t mobilen, så måste dra, puss puss!

glöm inte att kommentera!

Trasig mobil

Min mobil är helt knäpp. Jag kan inte ladda den för då piper den och så kmr det upp en skylt allvarligt fel, ta genast ut laddaren och använd inte telefonen. Kontakta sony ericsson bla bla. Dessutom kan jag inte ta emot sms. Jag kan skicka sms men ej ta emot några, jättekul verkligen. Så efter jobbet idag blire att gå till 3 och fråga. Jag måste ha mobil! Usch, försov mig imorse. Kom kanske en kvart för sent. Är helt slut mentalt. Mkt just nu.

RSS 2.0