Bilder på soffan





Vad tycks? Lite snyggare i lägenheten va? Lisen var oxå nyfiken på soffan och luktade för glatta livet. Känns skönt med en soffa med så då får alla som kommer på festen imorgon sittplats och dessutom kan jag & sebbe mysa tsm i soffan när vi ser på teve osv :)
Tjejen som gav bort soffan hade köpt en ny och ville bli av med den snabbt så självklart blev jag lockad och ringde upp henne. Fick hjälp att ta upp den så det känns skitbra med en soffa nu:) Skön är den att sitta i och ryggstödet är högt så man kan luta huvudet vilket är ett stort plus!

Gratis soffa!

Detta är min turdag för fan! :D såg en lapp på anslagstavlan nyss vid entrén hemma hos mig och en tant som bor i samma hus som jag har en tvåsitsig soffa som hon vill bli av med och den vill hon bli av med gratis. Jag ringde henne och ska ringa om en timma igen och då ska jag kolla på soffan och sen ta ner den till mig:D Fatta vad glad jag e nu alltså! :D
Oh, well, ska fixa fotbad till mig sj nu innan jag ringer tanten igen för jag skulle ringa efter halv nio igen :D
Puss på er!

Taggad, laddad, klar!

Sådär, nu är det mesta fixat inför imorgon, nyårsafton, dagen D som smäller högt! Alla dricka har kommit in till lägenheten och idag har det även storstädats här tillsammans med Sebbe.
Ska snart bege mig mot stan igen för att träffa carro, pablo & sonja, och min älskling ska åka hem. *snyft*, nevars, vi ses imorn igen och då ska vi köpa godis och fixa lite inför festen imorn kväll. Sen så sover han kvar hos mig fram till nyårsdagen, dagen då jag & älsk firar fem hela månader! :D Grattis till oss!
Nu måste jag sluta, puss♥

Sova?

Nej, blir ingen sömn för min del inte, för jag vill helt enkelt inte sova när jag har så pass mkt viktiga saker att göra här framför datorn. Ja, för mig anses det viktigt. Till exempel att kolla på facebook, prata med Iffen där och på bilddagboken, nobba msn till förmån för.., just det - facebook. Hur många har blivit facebokk-beroende?
Jag kan med stolthet tala om att jag absolut inte är ett dugg beroende. Inte alls, nej. *host*
Detta inlägg bör läsas med en nypa salt såsom Egoina (klickbar länk) brukar tala om, dock är hennes humor väldigt mycket mera klockren än min, eftersom det är så många som skrattar åt mig och inte med mig. Varför? Jo, jag kan vara rolig, när jag är för trött och när jag skriver. Ur munnen kommer det bara dumheter i ett försök att vara rolig men från tangentbordet lyckas jag åtminstone vara liite rolig. Iallafall ibland. Eller sällan. Äsch, strunt samma, jag måste ta ett bloss och göra mig redo för the bed som ser ut ochh frysa utan mig.
Puss på er!

Shopping :D

Idag har jag shoppat för mina presentkort :D Har köpt två par strumpbyxor, två par leggings, ett linne, en kofta och en klänning som jag ska inviga på nyårsafton:)
Har även köpt en flaska vodka till mig & Sebbe som vi ska ha på nyår. På nyår blir det fest hos mig och de som kommer blir Rasmus, hampus, henke, sebbe (förstås), carro, pablo, iffen och sen några fler ^^
Hoppas det blir kul, men det blir ingen utgång för på nyår lär det ju vara tjockt med folk på krogarna...
Imorgon ska jag följa med en kompis till sjukan, hon ska göra abort, sen så blir det väl chill hemma och på kvällen ska jag vara med älsk & jenny :)
Men nu ska jag nog poppa popcorn, äta upp min choklad o glo på teve.
Puss så länge!

Landet/Vimmerby

Kom hem igen från landet vid 19-tiden. Det har varit jättetrevligt och mysigt. Lisen verkar oxå ha trivts på landet. Men att åka både buss, tåg & taxi, det gillade hon dock inte.
Juldagen så blev det att träffa Shara & Rasmus på kvällen, vi tog ett par öl på Cromwells, sedan så åkte jag till Sebbe efter att ha kollat in stans nattklubbar och dess enorma köer... Fick nyckeln av Christoff och gick hemåt i rejäl snöslask, blöta fötter kan vi prata om!
Hem och in på Sebbes rum, med en pizza och lite simpsons som han laddat ner ett par dagar innan.
Mys med Lisen, somnade vid tretiden på natten och skulle upp sex dagen därpå, fy, roligt var det inte, men det gick. Christoff och Emeli var oxå trötta, för de hade varit på palace ^^
Tåget avgick 07.00 och vi kom dit tjugo minuter innan, men tåget stod där så vi gick in och slappade. Väl framme i linköping blev det att köpa sig frukost, jag tog en macka, kaffe, cocacola plus vatten. Tåget mot Vimmerby avgick 8.18 från Linköping och tågresan dit gick bra, men Lisen slutade inte jama ett par minuter innan vi skulle gå av, så typiskt :P Vid 10-tiden var vi framme iaf och Sebbe & hans pappa mötte oss. hem till landet, en kvarts resa tror jag, in och sminka sig, släppa lös katten i huset som var otroligt lättad, fylla på kattmat och kattsand och sen åkte vi mot Sebbes mormor som bor i Vimmerby. Där hade vi en trevlig dag med julmat, fika, julklappslek och mycket socialt :)
När vi kom hem igen till landet blev det en lugn kväll med lite julklappsöppning, fika, spel osv.
Dagen därpå så blev det en fartfylld dag, jag åkte fyrhjuling, skitkul var det :D Sedan så åkte Christoff skidor bakpå fyrhjulingen och jag åkte en kälkgrej (namn?) bakpå :) Skitkul var det, men roligast var att köra fyrhjulingen, dock finns inga kort på det.
Sedan blev det mat och hemfärd. Sebbe och jag skulle åka tåget hem, men det blev buss tyvärr. jag blev jätteåksjuk men lyckades undvika att spy. Framme i linköping så väntade vi på pendeln mot Norrköping i en halvtimma, väl framme där blev det hem mot mig direkt så att Lisen skulle slippa stanna i kattboxen mer än nödvändigt. När vi kom hem till mig så var hon minst sagt lycklig över att vara hemma igen :)
Senare så kom sebbes föräldrar plus christoff och lämnade min resväska osv till mig och kollade runt lite i min lägenhet. Så blev det att åka hem till Sebbe igen. Varma mackor till kvällsmat samt en film (Orphan), sedan sov vi gott ^^
Idag var Sebbe tvungen att gå upp tidigt för han ska jobba. han började halv sju och slutar kl 16... Lite jobbigt, men vi ska shoppa på rean när han har slutat sen tillsammans med Christoff och Emeli.

Bilder från landet -


Landet :)


Stugan :)


Lisen på landet i hallen :)


Sebbe på fyrhjuling & sebbes mamma åker bakpå :)


Sebbes pappa Peter vill oxå åka bakpå :)


Sebbe med sin pappa på den där "barnkälken" eller vad det nu heter..


Och här ska jag åka :)


Sebbe & jag bakom :D


Det var roligt :P


Jag, Emeli & Sebbes mamma Mariette.


Vi igen, ignorera min fula min :P

Sådär, det var några av bilderna från landet. Fotograf är Christoff och bilderna är tagna med hans systemkamera. Var tvungen att printa bilderna och kopiera i paint eftersom blogg.se endast tar emot bilder med max 8MB storlek.
(Bilden får inte vara större än 8MB) Och jag vet inte hur man förminskar storleken på bilderna så enda alternativet var att printa.. Jaja, saksamma, det var riktigt mysigt på landet :)

Måste även berätta om filmen Orphan som jag & Sebbe såg igår:
"Olyckan verkar förfölja nio-åriga Esther. Hon blev övergiven av sina föräldrar i Ryssland. Hennes senaste adoptivfamilj dog i en brand som Esther med nöd och näppe undkom. Men nu har hon blivit adopterad av familjen Coleman och livet är bra. Tills en klasskamrat ramlar från en rutschbana. Tills en nunna på barnhemmet blir ihjälslagen. Och tills Esthers nya mamma undrar om den tragiska branden var en olycka. Du kommer aldrig att glömma Esther. Så ljuv. Så intelligent. Så kreativ. Så störd."

Beskrivning av filmen från Lovefilm.se (klickbar länk)
Filmen var otäck, men samtidigt väldigt bra, det går inte att sluta titta och man tänker ganska länge på filmen efteråt. Jag & Sebbe blev faktiskt tipsade av Sebbes kusin Ida :)

En annan beskrivning av filmen från Filmtipset.se (klickbar länk)

"Efter att Kate och John Coleman förlorat sitt lilla barn bestämmer de sig för att adoptera en 9-årig flicka som inte är i närheten av att vara så oskyldig som hon först verkar."



Just nu sitter jag hemma hos Sebbe och ska fixa frukost, sedan åka hem till min katt. Kanske tvätta om det finns något ledigt.

Puss så länge!♥

Egokort xD

Sitter vid familjens laptop. Mina syskon spelar kort och oma och föräldrarna sover.
Pratade med älskling förut när jag var ute o rökte :)
Ska snart lägga mig i bäddsoffan o läsa samt lyssna på musik i mobilen.
Saknar Lisen, hoppas hon inte saknar mig alltför mycket.

Tänkte bara lägga in ett par egobilder på mig som ni kan få glo på^^



Dessa foton är tagna hemma hos mig och på resecentrum när jag väntade på bussen mot Krokek ^^

Nej, nu ska jag checka in facebook och sen lägga mig.
Hoppas att ni läsare haft en mysig jul! Puss!


Mina fina julklappar!

Orkar ej ta kort men jag har hittat det mesta på nätet :)


Presentkort på Gina Tricot från min moster, 500 SEK.



Biocheck  från min bror



1700 SEK av farmor & oma.



Exakt det här teét från mamma



Ett doveset med dusckkräm och bodylotion från mina systrar



Chokladtomte från oma ;)



Chokladask med dessa godsaker från mamma & pappa :)

Sen fick jag silverörhängen, läppbalsam o lite annat. Den 22 så bytte jag & älskling julklappar och då fick jag presentkort på kicks, ett shotset eller vad det kallas, iaf fyra shotglas plus tillbehör till shots, och silverörhängen igen :P
Får mera paket på annandagen då jag åker till vimmerby. Bortskämd jag e, alltid på julen :P hihi, men hoppas ni fick lika fina julklappar som jag :D

Nu ska jag gå ut o röka o sen fixa té åt mig. Drack kaffe för någon timma sen ^^ är hungrig dessutom.


♥ Merry X-mas ♥



På er alla läsare, önskar


Jag & min mössa :P





Jag med min fuskpälsmössa som jag köpte igår på JC :)
Riktigt varm o skön och dessutom modern :P Haha

Idag har jag även köpt en ny mascara från märket Lumene, maybellines foundation & en foundation från H&M. :)


Kanske inte exakt den mascaran men exakt samma foundation som på bilden 040 FAWN, en nyans som passade mig bäst tycker jag :)

Så, shoppat har jag gjort för presentkort som jag fått av både kompisar & älsklingen.
Btw, älsklingen ringde mig nyligen, han berättade att han var framme i Vimmerby nu:D
Och på juldagen ska jag & Lisen sova hos Sebbe eftersom att inga bussar hemifrån mig går så tidigt till resecentrum och jag orkar inte bära på Lisen hela vägen. Christoff & Emeli sover oxå där så ensam blir jag inte. Ser fram emot annandagen, ska bli kul att träffa Sebbes släkt och fira lite jul med dem.
Men först utav allt är det julafton imorgon och massa mys med min familj.

Har ätit kvällsmat, två mackor med rödbetssallad & köttbullar plus makaroner med ketchup. Ska snart plocka fram julmusten och ostbågarna & sätta mig framför tv:n.
Ska upp kl 9.00 imorgon och kanske blir det ingen uppdatering här imorgon alls. Men det är nog rätt mga som struntar i datorerna på julaftonskvällen :)

Puss!

Bra musik :D


På posten -

- En marabou chokladkaka.



Den va jättegod, har lite kvar som ligger i kylen ;)

Min pojkvän var tvungen att sticka till jobbet under två timmar för de behövde lite hjälp så jag sitter ensam hemma hos honom och glor vid datorn. När sebbe kommer tillbaka blir det frukost och dusch, sedan ska jag åka hem till mig och förbereda lite things..

Älskling åker idag mot Småland. Jag åker imorn till min familj med 13bussen in^^

Blir stan idag som sagt..







Bilder tagna inatt från pojkvännens balkong på mitt sista bloss inför natten.

Pussar!


Tisdag



Handling: Ett par amerikanska idrottsstudenter påbörjar en resa på ett tåg någonstans i Europa utan att veta att det blir en färd mot döden. Ombord blir tjejerna först tjuvkikade på av snuskiga ryssar som sedan torterar dem.

Källa: tankafett.com

Jag & Sebbe såg nyss denna film. Jag tyckte filmen var tråkig mest för det hände inte så mkt, och sedan var det mest bara blod och äckel. Slutet av filmen blev lite bättre, men ingen film som man verkligen tar till sig.
Filmen får 1 av 5 av mig i betyg.

Klockan är midnatt men varken jag eller Sebbe känner för att sova.

Det är tisdag och på bussen vid 21.30 satt det fulla ungdomar. Det märks att det är jullov..
Imorgon ska jag städa lägenheten, köpa en sak till min mormor samt träffa Shara vid 17tiden. Min älskling kommer sitta på ett tåg vid sex mot Vimmerby.
På julafton blir det att ta 13bussen mot min familj och på juldagen ska jag åka hem igen vid 12 så inte min Lisen sakna mig alltför mycket.
Fick kattboxen idag förut iaf, Lisen har provat att krypa in i den och det verkar nog som om hon klarar av att ligga där under tågresan på annandagen.

Nu ska jag fastna vid facebook & twitter innan jag ska lägga mig bredvid min älskling som för tillfället oxå sitter vid datorn ;)

Hos pojkvännen

Sitter här framför datorn, har hämtat kattboxen till Lisen och köpt en pälsmössa med öronlappar på stan. (fuskpäls förstås) Sedan blev det hem till Sebbe, käka & byta julklappar. Jag fick följande ; presentkort på Kicks 300:-, ett snapskit med fyra snapsglas osv samt silverörhängen. Sebbe fick en skjorta, t-shirt plus tre kalsonger.
Så nöjda är vi båda med det vi fick:D
Måste strax åka hem igen för att hämta hörapparatsbatterier. Glömde dessa och har inga i jackfickorna heller :/
Ikväll blir det mys med film, popcorn och så.
Lugn dag med andra ord :)

Puss

Kul test

Hade lite tråkigt :P


En måndag innan jul..

Idag är det måndag och det var sista dagen på jobbet innan ledigheten. Skönt som fan må jag säga=)
Så, förutom att ha jobbat så har jag varit på stan med pojkvännen och köpt örhängen samt doftljus med vanilj.
Sedan har jag träffat Diia en sväng med, vi bytte julklappar hemma hos mig. Därefter gick jag & Sebbe för att käka pizza och jag orkade inte ens halva som vanligt fast jag var vrålhungrig...
Sedan så åkte jag till Jenny & fick mina naglar målade med svart nagellack samt så såg vi lite av filmen där en mamma & hennes dotter får varandras kroppar på en restaurang. Lindsay Lohan i en av huvudrollerna. Bra film som man sett sisådär tjugoelva gånger ungefär:P
Men nu sitter man hemma o njuter av ledigheten som precis börjat.
Imorgon ska jag & Sebbe byta julklappar med varandra eftersom både firar jul hos sina respektive familjer. Men på annandagen åker jag till Vimmerby och är med honom och hans släkt. (Sebbe firar alltid jul i Vimmerby då han har nästan hela släkten där plus sommarstuga en bit utanför Vimmerby där vi ska hålla till och där jag var i höstas)
Tågbiljetterna är bokade och klara både tur och retur.
Imorgon väntas kattboxen till Lisen komma plus balkongmöbler - bord plus två stolar.
Och kanske en heltäckningsmatta till balkongen med, det saknas massor!
Fick två Veckorevyn på posten hem idag, två likadana? En inplastad och en utan plast. Undrar varför? Saksamma, tidningen är uppsagt och fakturan betald. Tidningen ska sluta komma nu i december så jag antar att jag fått min sista tidning. Sedan blir det inga mer prenumerationer på ett tag eftersom jag ska köpa laptop nästa år. Så här ska vi spara pengar:D
Får lön imorgon plus så fick jag tvåhundra extra utöver de pengar jag brukar få så lite mer än vanligt denna måndag & tisdag, det tackar man inte nej till :)
Sedan fick jag även Agria brev ang försäkring till Lisen som min God Man ska kolla igenom imorgon.
Nu känns det som att jag ska lägga mig i min säng och mysa med min nya Veckorevyn och äta mackor med nutella & jordnötssmör.
Mys som fan! :D
Men först, ett par bilder som jag brukar ha längst ner i mina inlägg.
Sedan, varför har alla slutat kommentera i min blogg?










Fjärde advent & massor med snö



En mysig söndag hittills :) Sebbe & jag har ätit en god frukost, promenerat i snön och tagit en del kort, fikat med clementin, kaffe, té & pepparkakor och bara myst :) Sedan har vi tvättat & lagat mat också.
Sebbe är iaf snart hemma hos sig, han åkte för en halvtimma sedan.
Jag ska åka till Krokek till min familj vid sex och adventsfika^^
Imorgon är det sista dagen på jobbet innan julledigheten med. Det ska bara städas och sen en gemensam fika.
Sedan innan jul ska jag låna en kattbox av Lotta för hade inte råd att köpa en nu. Får införskaffas nästa år  :)
Annandagen klockan 7 på morgonen ska jag, Sebbes brorsa med flickvän & Lisen åka tåget ner mot Vimmerby :)
Så, alla julklappar är färdiga med och inslagna, det känns skönt.
På måndag ska jag bara köpa en sista sak till min Oma som ännu inte är färdig, men jag väntar på brevet fortfarande.
Oh well, lite bilder från snöpromenaden i förmiddags då...



Så, det var några av många bilder som togs idag. Mera bilder finns på min bilddagbok (ni som har tillgång till den)
Nu ska jag fixa mej och snart dra ner mot stan. Bussen går sex.
Puss så länge & ha en mysig fjärde advent!


Älsk sover, en annan är nattuggla...

Alltså, min pojkvän somnar alltid så fort, vart han än är. Han behöver bara blunda en stund, så somnar han. Det är lite småirriterande då en annan inte alls somnar särskilt lätt. Men jag antar att min pojkvän är en av många få människor som lyckas somna pang bom.. För det lär ju inte vara vanligt det där menar jag.. |-)
Så, han ligger i min säng och sover och han lade sig för en knapp halvtimma sedan. Tjoff säger det bara..
Jag kommer inte somna än, sov ju fram till halv tolv idag.
Oh well, vi såg en film på Tv3 förut, men innan dess var vi till Ica och köpte det nya numret av tjejmagasinet Solo plus en påse ostbågar till Sebbe. Jag däremot åt min chokladtomte som jag fick av Sebbe igår. :)
Det har varit riktigt kallt idag, men ändå mys för solen har skinit och snön har varit som jag vill att snö ska vara. INGEN kramsnö! :D
Sådär, vad ska jag skriva mer då?
Jo, livet leker och på torsdag är det julafton. Någon som längtar? Jag längtar inte längre efter julen eftersom jag nog vuxit ifrån den där längtan man hade som liten. Däremot ser jag framemot en mysig kväll med familjen :D

Sleep sweet!

Massvis med snö och poserande figurer





Sebbe & jag var hos Jenny förut och lagade tacos och åt den tsm med Jenny & Natha. Efter det blev det kaffe och godis. När Sebbe och jag skulle gå ut till bussen så snöade det massvis så vi beslöt oss för att ta lite kort i väntan på bussen.
Nu sitter vi hos mig. Sebbe tittar på Family Guy på tv och jag kollar runt på datorn som vanligt.
Hoppas det går ngn bra film som vi kan titta på sedan :)
Puss & kram!

Avatar


Filmen Avatar var en av de bästa jag sett. Jättebra film som jag absolut vill att andra ska se!



Kort beskrivning: Den desillusionerade marinsoldaten Jake Sully skickas till planeten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida.

Källa: SF.se

Jag & Sebbe hade en trevlig fredag igår. Vi åt middag med hans föräldrar, sebbes bror plus flickvän. Därefter blev det bion som var 2 timmar & fyrtio minuter lång. Vi gick hem sedan, iskallt var det.
Sebbe gick upp tidigt för han skulle jobba, men jag sov kvar fram till halv tolv och åkte sedan hem till mig. Har ätit, busat med Lisen och druckit kaffe.
Ska strax till stan för att köpa vissa grejer till julen och sedan blir det lugn lördagskväll med Sebbe.
Vad ska ni göra idag?






Mörkt ute

Nu blev det mörkt igen utomhus. Har bara suttit framför datorn och snackat med Jill idag typ. Skönt att det finns mer att göra när Sebbeälsk kommer till mig vid fem. Det ska handlas, tvättas & lagas mat. Sen blir det myskväll framför tv:n, men en promenad innan dess=)
Imorgon ska jag jobba. Och inte ha på mig leggings, för kallt. Jeans är inte mkt bättre, det e oxå kallt:S blir två par leggings, för det är snyggast med leggings:D Och en stor tröja över, vinterbootsen & jacka så är jag redo för shoppingturen på stan after work. Det ska inhandlas julklappar till Sebbe, Jenny, Maja, Alexxz & Tomas.
Jag vet vad jag ska köpa till de flesta, men måste komma på något originellt till min bror Tomas. Får skriva till honom och fråga:D Tror han är inloggad på . Eller nä, det var han inte:/
Jaja, får fråga på söndag, han kommer ju hem på lördag & på söndag ska jag hem till familjen och fira fjärde advent. Får jag hoppas på iaf :)
Ehm, nu är jag bra förvirrad alltså. Kan inte fråga på söndag eftersom jag ska köpa allt imorn:P Shit, vad jag är flummig nu alltså.

Var som sagt hos Jenny igår kväll och såg film - Mamma Mia. Och då visade hon en gammal bild på mig på datorn. Var nog 16 år där tror jag. Lite stelt leende, inte van vid att bli fotograferad bara sådär på den tiden:P



Såhär såg man ut för fyra år sedan alltså ;) Var smal där med:( Ska bli lika smal igen, har gått upp lite, men är inte tjock om ni tror det. Nej, jag ser normal ut, men att vara lite smalare skadar inte ;)

Imorn blir det bio. Avatar premiären för mig & älsk. Klicka här så kommer ni direkt till trailern ;)

Puss så länge!♥

Bra början :)

Vaknade vid 12, eftersom jag gick och lade mig senare än jag brukar, tror klockan var halv fyra kanske?
Åt min frukost framför tv och med Lisen i famnen. Älskling ringde sedan och vi pratade, mys :D Sedan fick jag tre julkort:D Ett av Charlotta, ett av Alexandra och så ett av min syster Therese :) (Klicka på namnen, ni kommer till deras bloggar då, Charlotta har tyvärr ingen blogg, men de andra två:D)
Nu är klockan 14 och jag har inte hunnit göra någonting. Ska nog sätta på kaffet och gå ut på balkongen. DEt har snöat massor inatt och det är kallt som bara den.
Märkte det igår när jag och Sebbe sågs på stan, blåste dökallt. Och sen när jag & jenny sågs vid nio-tiden igår kväll. Kaallt och blåsigt:P Det blåser inte mindre idag, såg en gubbe från mitt köksfönster med pälsmössa och plastpåse som ville åt något annat håll än gubben själv. Hm, komiskt:P

Till gårdagens inlägg, det arga, ja, jag var arg. För denna tjej som anklagat mig vet inte vad hon pratar om, jag har inte berättat allt för henne. Om att jag var onykter och om att han var onykter och även om att hon sagt att han ljuger mycket. Och att det står ord mot ord, vad gäller mig. Resten har jag inte med att göra. Ledsen för att du tyckte jag betedde mig egoistiskt, men tänk dig för innan du pratar helst.

Så, nu ska jag fixa lite i min lägenhet. Gosa med Lisen, städa, dricka kaffe, röka och vänta på min personaltid kl 15. Ska tvätta oxå dessutom. Puss så länge!



Människor till allt

Vissa personer är det något fel med helt enkelt. Självgoda personer som anser sig vara bättre än andra och skriver på ett sätt som gör en förbannad. Personer som tror sig veta om mycket, men som många hatar. Du skulle bara veta hur patetiskt du är! Så många som tycker att du är överdriven och äckligt självgod. Såna personer är hatade, men även älskade.
En chatt-konversation gjorde mig förbannad nyss. Tydligen är jag misstänkt för "skyddande av brottsling". Jävla skitsnack kallar jag detta. Idioten pratade på och jag ville inte höra skiten som kom ur hans käft. det enda han tänker på är snusk och åter snusk och det har jag talat om för honom. Sen så kommer en till och anklagar mig för att "ha kännedom om brott". Och den personen hade talat om för mig att han ljuger osv. Så jag valde att inte tro, just för att jag visste att han snackar jävligt mkt skit. Så hur i helvete skulle jag kunna veta? Och du, jag var inte nykter, inte han heller. Och jag har inte med eran äckliga skit att göra. Jag har inte bett om att få veta skiten och jag orkar inte bry mig, för jag har inte fått nånting av er när jag råkade illa ut i somras.. Och vissa personer får helt enkelt skylla sig själva som gör vad som helst för en grej liksom. Om det nu är sant, jag vet inte.  Folk ljuger och rör ihop det och så blir jag inblandad i smeten, trots att jag inte varit eller är det EGENTLIGEN.
Hörrö, du som anklagar mig för "skyddande av brottsling", du ska nog tänka innan du snackar och kanske kolla runt lite mer efter fakta innan man anklagar någon som du inte vet ett piss om. Och du, känner jag dig nu eller? Nej, så fan heller. Det var du som bad om det, och du verkar tycka det är kul med all uppståndelse. om inte du träffat idioten, hade jag sluppit bli addad på msn och fått veta kalaset om detta. Som jag inte visste något om förrän du påminde mig på msn.
Iaf, tur att polisen inte kommer ta detta så allvarligt, finns ju inga bevis för att jag skulle dölja något.
A- dra åt helvete, och kontakta aldrig ALDRIG mig mer igen! då skickar jag polisen på dig, såsom du kommer göra:S

Japp, kvällens inlägg är väldigt grovt och avslöjar mycket ilska och så vidare.
Men mer än så avslöjar det inte. Och jag vet att ni läser min blogg, känn er träffade!

Snow











Några av bilderna som jag tog förut när jag var ute en sväng.. Mest bilder på mig själv då(A), men det finns inget fint att fota där jag bor, men sen orkar jag inte dra till skogen direkt nu.
Ska träffa Sebbe vid tre och köpa julklappar. Försöka hitta någon till min bror plus ett par till..

Färdig med det mesta. Mamma, pappa, mina fyra systrar, carro, ida, diia, sebbe..
de som fattas är en till till sebbe, jenny, tomas, oma mfl.

Nu ska jag sätta på kaffet, blev aldrig av med det igår, vet inte vrf, men sugen på kaffe är jag nu iaf, vääldigt sugen! :D

SNÖ

Det har snöat för fullt hela natten. Vaknade av snöplogen imorse, tittade ut och såg min katt sitta på fönsterbräda, undrades vad det var som fanns där ute? ;) Hihi, så sött.
Det är mkt snö ute just nu, och jag ska snart ut i detta. Fast det känns mys nu, för det är ljust ute och ingen kramsnö=)
Ska bara sätta på mig kläder, och gå ut :D

Limbino.com

Bli medlem här! (klickbar länk),
japp, jag gör lite reklam nu för olika sidor, men det är sidor som man kan vinna saker och ting på och bevisen finns dessutom ;)

Home :)

Sitter hemma o softar framför datorn. Åt nyss, ris med korvstroganoff och sen en liten pizzabit på det som jag & Sebbe åt till middag igår, pizza alltså :)
Sebbeälsk sov hos mig inatt, mys det! Och igår kväll träffade jag Carro & Saade en sväng på stan och fikade. Dökallt var det, men det är kallare idag, det har snöat hela dagen i princip.
Så ogår kväll när jag kom hem igen blev det duschen på en gång. En varm dusch, det behövdes verkligen för jag var iskall igår :P
Om en timma ska jag handla mat, det blev inget handlande igår eftersom pengarna inte var insatta då.
Sen blir det nog lugnt, kanske se om någon vill ses, men det blir att ta på sig, för leggings funkar inte i kylan, jag som älskar leggings och hatar jeans.. Eller nja, jeans går att ha på sig, men det var länge sen som jag hade jeans faktiskt.
Lisen ligger i min fåtölj och sover. Jag ska sätta på kaffet och gå ut på balkongen med filt, kudde och en cigg med kaffet. Mysiga stunder för sig själv.
Tog lite kort förut från min balkong. Min mobilkamera är inte så bra, så snöflingorna i luften syns ej :/
Men det känns att det är vinter och nu känner jag julstämning!





Bilderna ; snö + min inköpslista..

Pusss så länge!

Gratisbio.se

Har försökt lägga upp sidans banners men det verkar inte funka, så här får ni en länk istället :)

Bli medlem HÄR! (klickbar länk)

Jättebra sida, det är väldigt många som fått biobiljetter, presentkort etc, så klicka på länken nu!

http://gratisbio.se


Irriterad

Nu blev jag sur och irriterad. Pengar som inte är inne i tid trots att de alltid var det förut, pengar som kommer senare än andras pengar och det är samma bidrag. Får min månadslön den 19:e varje månad men nu infaller den 19:e på en lördag och andra personer med samma bidrag får på fredagen. En annan får på måndagen istället. Liksom åhh, hur kul är det då?! hoppas pengarna kommer på fredag nu, så man kan få bli glad nångång, för nu gör pengar mig mest sur.
Pengar måste vara inne på fredag för då ska jag köpa de sista julklapparna. Kommer de på måndag blir jag sur för då innebär det mer stress för mig och det har jag inte lust med nu iaf.

Nej, nu ska jag ta nåt att äta, jobbigt äre. Att laga mat, för det är bland det tråkigaste jag vet.

Nu -

- Är jag på jobbet.. Trött som jag vet inte vad efter helgen och en natt med tre timmars sömn ungefär. Igår så drabbades jag av en lindrig städanoja, vilket innebar att jag städade min klädgarderob. Sorterade samtliga kläder, skor och dylikt. Sedan gick jag igenom mina bokhyllor med och städade där med. Efter det kunde jag sova :P Drog iväg till Jenny oxå på fika, té, bulle & pepparkaka.
Det är segt på jobbet och bakom mej står några högljudda grabbar med utvecklingsstörning, de går mig på nerverna. Pratar heela tiden utan paus samt med höga gälla röster. Jag tror jag avlider.. Är inte på det bästa humöret nu. Har stor lust att skrika åt dem att hålla käften, men jag törs inte.
Oh well, äntligen gick de, sköönt!
Snart är det dags för lunch för brukarna (de på dagcentralen)..
Skriver mera senare tror jag :) Puss

The weekend -

- Snart är den här helgen slut, imorgon är det måndag & jobb igen.. Mindre kul, men vardagslivet kan vara skönt det med.

Över till gårdagen, det blev ju inte vit om man säger så. Snarare tvärtom. Fest hemma hos mig, mkt pant = pengar :) Ya, lyckat är det! På tal om min fest, den var kul, det kom en hel del folk och musiken var på, trevligt som fan. Sedan blev det utgång, var ju inte det jag hade tänkt mig. Det blev Hugo, men jag ville hellre dra till Cromwells, det är mkt roligare, stannade inte länge alls på Hugo, för det hände lite grejer som jag inte räknat med, så jag & Sebbe drog hem till honom, lagade nattmat och sov.

Idag blev det att städa lägenheten, tända tredje ljuset samt slappa. Håller på och tvättar nu, när jag ändå inte kunde åka hem idag som jag tänkt göra.
Ska snart ner till Ica, panta burkar & flaskor samt köpa cigg. Senare blir det nog mys med tv, data, musik osv :)
Skönt med söndagkväll :)

Some pictures, me and Lisen♥




Puss!♥



Gårdagen - Ganska blöt & sen kväll..

Igår hade jag fullt upp :) Först så hämtade jag ut min vänstra hörapparat, döskönt var det att få tillbaka den, efter det gick jag till Jenny och hjälpte henne och hennes familj att flytta. Jenny flyttade hemifrån igår, hennes etta var stor och jättefin, den var större än min till och med :P Efter att hon hade fixat iordning med det mesta och ställt upp viktigaste möblerna som soffan, säng, köksstolar, bokhyllor, tv osv så blev det att förfesta hos henne. Jag, Shara, Ida, Jenny & hennes pojkvän Jonne. Jag & Shara drog vid tjugo över nio till en annan förfest hos Sharas pojkvän Mattias. Där var det fullt drag trots att det var två, tre personer bara. Mattias bor i en studentlägenhet nämligen så det var ca 3 personer i varje rum, men studenterna har eget rum som tur var. Iaf, vi blev bjudna på grogg, jag & Shara. Senare blev det utgång till Otten. Det var trevligt till en början, luciatåg på dansgolvet, nice^^
Sista bussen hem för min del gick 01.00 från söder tull så jag tog först spårvagnen till McDonalds vid 12 och käkade, träffade på några andra kompisar där med :) Sen blev det att ta bussen hem till mig, och en timma senare kom Andreas.. Han gick från mig vid halv fyra typ. Jag somnade vid fyra..

Idag vaknade jag strax före halv tolv av ett buller. Någon form av byggjobb utanför som lät som bara den..
Så jag gick upp, käkade frukost och så. Ska snart fixa iordning mig och sätta på kaffet...
Ska träffa Sebbe vid 14, handla lite till kvällen, då är det fest hos mig, var väldigt länge sen och det kommer en del folk:D Hoppas det blir kul. Men ingen utgång idag dock, det orkar jag inte  :P

Ska strax gå till Jenny med för har en väska och en askkopp kvar där. :) Fick askkoppen igår för en av mina två blev ju baxade för ett bra tag sen och jag vill ha två för det är så många som röker...

Pusspuss!

Tävling!



Jag är med och tävlar om ett hemligt sminkkit från www.makeupcosmetics.se hos FRIDA HJÄRTA KEVIN ! (fet stil: klickbara länkar)

Var med du också och tävla hos henne :)

En hörapparat på service...



bild 1. Vänster öra utan apparat (bilden är tagen mot en spegel så därför ser det ut som höger öra, men det är vänster :)
bild 2. det ör jobbigt & krävande att bara höra med ett öra :S
bild 3. Höger öra har apparat i tack & lov :)

Nu är jag typ döv på vänstra örat. Min vänstra hörapparat var tydligen trasig så jag får hämta den imorgon igen. Känns lite konstigt och jobbigt att bara höra på höger öra, det är ingen lätt match, för det blir att jag får lättare huvudvärk etc nu när jag bara hör med ett öra.. Tur att det är höger öra som jag hör med eftersom jag alltid pratar i telefon mot det örat :)

När jag kom hem, vilket var ganska nyligen så satte jag igång med att klippa Lisens klor, för vissa av dem var för långa. Lisen ville inte alls gå med på det med efter x antal rivmärken samt huggmärken på mina händer så gick det..

Snart kommer min älskling hit iaf, så då blir det att gå till affären och handla.

Nu är det mörkt ute, usch det är deprimerande. Blir att tända ljus tror jag och kolla på en dokumentär på Tv3 om en 16årig flicka som fastnat i babystadiet både fysiskt och mentalt.. Klockan 20.00 börjar den :p

Puss

Nu

Om tio minuter ska jag gå till hörcentralen på sjukhuset på kontroll. Kolla mina hörapparater osv..
Har precis käkat nu, pasta med köttbullar och fetaost<3
Innan dess träffade jag mina föräldrar på en fika i stan och efter det följde jag med mamma som smakråd när hon köpte julklappar. Har fått två tips på vad jag kan köpa till pappa med :)
Känner mig lite smått segt idag, dessutom undrar jag vad jag ska göra imorn?? Carro kunde inte gå ut och festa och Sebbe är inte ens hemma, han ska på Lars Winnerbäck i linköping...
Så, vad ska man hitta på då då? Lina finns alltid, men orka att vara ute i stan med henne o glo, skittråkigt, iaf om man är i min ålder..
Jaja, jag hittar säkert på något, får höra med några :)
Nu ska jag göra mej iordning, ska strax dra mej. Puss så länge!

Home sweet home...

Vaknade cirka halv sju imorse av att Sebbes alarm skrällde.. Sedan när han gick hemifrån så kunde jag inte somna om. Var dessutom ensam hemma hos honom så jag gick upp, åt frukost (oboy & tre rostade mackor), diskade samt fixade mig. Sen åkte jag hemåt vid halv tio, var hos mig vid tio ungefär. Håller på och tvättar & har dammsugit hela lägenheten med, bläh för att städa alltså, men det måste göras tyvärr..
Idag ska jag handla oxå, tur att Sebbe är med som bärhjälp senare ;) (A)
Om en timma ska jag vara på stan & fika med mamma & pappa, ska bara hänga upp tvätten först..

Puss så länge!





Dessa 2 bilder togs i förrgår (kunde inte somna)

Fika med carro, nya stövlar & hos sebbe

En bra dag bortsett från ångest när jag gick upp.. Idag har jag köpt nya stövlar på skopunkten med en söt liten klack och två spännen på skaftet ;) Sedan blev det hem till Sebbe & käka mat, sedan tillbaka till stan för Carro behövde prata, hon hade bråkat med både föräldrar & pojkvän så vi fikade på Coffee House och pratade. Kanske utgång hon och jag på fredag, sådant som märks :)
Torsdag imorgon då. Ska till hörcentralen på kontroll men innan det fika med mamma & pappa. Senare måste jag storstäda lägenheten för det var länge sen som jag städade ordentligt. Har bara dragit med dammsugaren då och då och torkat lite i badrummet och köket.. Sebbe ska sova hos mig med, så det blir nog att han hjäper till ;) Mitt sovrum har nog inte dammsugits ordentligt på väldigt länge så det är verkligen dags :P




En osminkad bild på mig när jag var hemma hos familjen i söndags :P

Nu måste jag sluta. Puss

Hos Lina





Sitter hemma hos Lina & tråkar Väntar på några av hennes kompisar som ska komma nu :P Varit på stan med henne först sat vi på coffee house och jag köpte bara en cola. Sen helt plötsligt blev jag hungrig (antagligen för att jag var uttråkad med) så då gick vi till McDonalds och jag tog en chicken wrap plus pomme :)
Är fortfarande uttråkad, ska nog snart åka hemåt och äta ännu mer :P haha nae, men det blir nog datorn, tv och sen läsa numret av nya veckorevyn som kom idag :D

ay, har inte så mkt mera att berätta, bloggar mest pga tristess ;)

Bilderna ovan föreställer Lina herself ;)

Puss!

Nu

Har skickat iväg anmälan om försäkring till min katt Lisen på Agria. Så nu väntar jag på besked och post :)
Har inte gjort så mkt ännu här hemma. Ätit mat, druckit kaffe osv. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, blir nog att träffa en kompis skulle jag tro :)
Min dator har krånglat lite idag, den är seg och massa. Skitjobbigt. Diskrensning har jag haft idag, men det hjälper ju föga mycket då..
Nej, nu ska jag resa på mig och gå till bussen. Ska mot stan.

Puss så länge!


Försöker lära mig det gratis bildredigeringsprogrammet Gimp, eftersom jag inte fattar hur man laddar ner photoshop på svenska gratis..
På bilden, jag med kaffestänk plus rundade kanter i fotot..



Godmorgon

» Hej hopp, vaknade vid sju på min lediga dag. :) Hade ifs sagt åt sebbe att väcka mig eftersom jag vill kunna sova ikväll sen när jag ska upp och jobba imorgon. Var aldrig på jobbet igår, hade lätt migrän och mådde illa, så beslöt mig för att sova bort måndagsförmiddagen. Gick upp halv tolv då och efter frukost och sådant blev det stan & köpa julklappar. Köpte klappar för ca 600 spänn igår då :) Till mina systrar, mamma, två kompisar & pojkvännen.
Pappa, brorsan & två kompisar kvar :) Blir nog nästa vecka som jag handlar åt dem :)
Köpte även ett nytt puder plus fingervantar till mig själv när jag ändå var igång. Mitt puder var väldigt mycket slut så jag behövde verkligen ett nytt. Nu är det mascara, foundation, rouge samt nya kajalpennor kvar som måste införskaffas.
Efter det så blev det hem och tvätta & käka. Sedan på eftermiddagen/kvällen så bakade jag pepparkakor med Sebbe & hans mamma hemma hos dem. Fick med mig en del hem, för hans mamma insisterade på att de ändå skulle baka upp resten av degen som var hälften kvar och det var tydligen mycket. Ja, man tackar så mkt :) Har tagit lite kort på några av mina finaste pepparkakor med kristyr på :) Bilder kommer nedan.
Sebbe sov hos mig inatt, iallafall, mys det! Min Lisen ligger på mattan bredvid mig & vilar, söt som hon é :)
Idag blir det nog en chill dag, ska till Aktema vid kvart i två senare för att åka till ett ställe där det tydligen fanns lediga platser för jobb. Får se om det är något att ha, sånt som märks.
Skitväder idag precis som igår då det mest regnade och var grått ute.. Inget trevligt, saknar lite av frosten & den typiskta vinterkylan som var förra veckan..





Puss! Jag & Sebbe :P





Mina pepparkakor =)








Söta Lisen ♥




Lisen, hennes svans ser döölång ut på bilden, ser ni?



Nej, nu ska jag ta dagens första bloss, och sen fixa mej och lägga in musik i min mobil som jag nyss laddat hem :)

Födelsedag & andra advent



Bilden ; min adventsljusstake som jag gjort själv :) Fin va?

Gick upp tidigt idag, vid halv nio. Åt frukost, duschade och städade.. min tändare & mitt ciggpaket försvann igår när jag skulle hem från Hugo, det var över 10 cigg kvar så innan jag åkte till min familj så köpte jag två paket & en MER apelsin ^^
Hemma hos familjen var det mys, så fort jag klev innanför dörren så följde jag med Tove (födelsedagsbarnet som fyllde 16 idag) & Sonia ut på promenad. Efteråt blev det hem och slappa lite med familjen och sedan åt vi tårta :)
Några timmar senare blev det middag, kalkon med vitlöksbröd, sallad och sås. Sjukt gott vill jag lova! :D

Hm, har inte berättat så mkt om gårdagen. Vi förfestade hos mig några stycken och sen var det meningen att vi skulle på lokalfest men polisen hade tydligen varit där och förstört så det var stängt när vi kom dit. Så först visste vi inte vad vi skulle göra så vi satt ute vid hamnen och drack lite och snackade. Sen beslöt vi oss för Hugo, Sebbe hade fribiljetter. Så sagt och gjort, vi gick dit och flera av sebbes kompisar var där, så kvällen slutade bra. Jag drog hemåt vid halv tolv, var trött :P

Över till idag då, kom hem vid halv nio ungefär, döskönt. Älskar att bo själv för det är så skönt och bara slappa vid datan osv. Finns inget bättre än ensamhet vid vissa tillfällen :)




Familjens katt Kimra <3



Min systers fina & jättegoda födelsedagstårta




Kimra är med på paketöppningen :)



Sista bilden ; hemskt foto på mig taget igår kväll på Hugos. Men man kan inte alltid vara snygg ;)

Gjorde en paus från bloggandet för var ute en sväng med Jenny nyss med min pyamas och stövlar, mössa & hela köret. Jättesnyggt klädd var man :P

Nej, nu ska jag kolla på tv och sen sova.
puss!

Lördaag

Sitter hemma hos Sebbe & lyssnar på musik. Vaknade vid typ halv tio lr nått, käkade pannkakor till frukost ^^
Igår var jag hemma hos Becka med en del folk, det var kul ^^ Sen åkte jag till Sebbe, kom hem vid 12, så det var inte någon blöt eller sen kväll iaf. Ikväll är det lokalfest hos Jasmine men jag skiter i den eftersom jag ska åka hem till familjen imorgon :) Så jag, Sebbe & några kommer vara hos mig, blir nog en chill kväll med tanke på att jag ska upp imorgon bitti ^^
Snart ska jag åka till stan & möta Lina, sen hem till mig och checka läget. Saknar min Lisen, så jag hoppas att Carro & Pablo tagit väl hand om henne :)

Lite bilder togs igår kväll. Becka har den nya sony ericsson Satio med 12 megapixels kamera, och jag är absolut inte avis ;) Hehe, men fick låna och plåta egobilder på mig själv iaf :)











Jag orkade inte sminka mig, eftersom jag har munsår och sår precis under näsan plus småfinnar så jag sket i sminket, vill ju bli av med dessa småsår nån gn :P

Aa, det var de bilderna från gårdagen. Nu måste jag fixa mig, puss och glöm inte att kommentera, ni suger på det :P

Fredag

Gick upp vid halv nio idag för vaknade plötsligt vid kvart över 8 av ingenting. Sebbe hade som vanligt åkt hemifrån vid halv åtta, men det roliga var att jag vaknade en gång vid sex och då låg han och sov så sött. Sen när man vaknar nästa gång är det tomt bredvid ;) Lustigt det där. Jag sover alltid stenhårt på morgonen, men på nätter halvsover jag mest..
Iallafall, har käkat frukost, städat badrum & kattlåda, håller på och tvättar nu, ska hänga tvätt om en halvtimma. Nu ska jag ta första ciggen & sen borsta tänderna.

Dagens fråga: Vad har ni för morgonrutiner på morgnarna? Både när ni ska upp och när ni är lediga?

Jag kan berätta att mina morgonrutiner alltid består av att äta frukost vid tv:n oavsett om jag ska jobba eller bara vara hemma. Sen är det att fixa mig, diska, bädda sängen och dra hemifrån om man ska iväg. Är man ledig så brukar jag vara slö, frukosten tar hur lång tid som helst, eftersom det blivit mitt favoritmål på dagen. När jag bodde hemma och gick i skolan hatade jag allt vad frukost hette, men nu bara älskar jag att slappa vid tv:n med min frukost. Jag börjar känna mig lite som min mamma, hon älskar också frukost och att läsa tidningen i soffan med sin frukost :) Mysiga stunder helt enkelt!

Idag är det fredag då som sagt.. Ska sova hos Sebbe inatt. Mina vänner Caroline & Pablo är kattvakt. Carro är en av de få vänner som jag verkligen kan lita på till hundra procent! Och hennes pojkvän är oxå en pålitlig människa. Jag brukar inte kunna lita på vissa vänner, men de två plus Maja & Shara kan jag verkligen känna tillit till. Det är så olika om man kan lita på en eller inte. Sen orkar jag inte rada upp en massa namn på vilka jag litar på eller ej. Alla behöver inte veta.

På söndag blir det att gå upp vid nio,tio ungefär. Ska ta 12bussen hem till Krokek & familjen.

Nu måste jag sluta, min katt far runt som en stormvind i hela lägenheten. Puss!


Idag

Sjukt trött är man nu. Började jobba kl 10 idag och fick gå hem vid kvart över tre i eftermiddags. Full fart var det idag med tanke med julmiddagen och alla människor som kom in. Jag hade disk tillsammans med Natta & två till och det behövdes folk i disken kan jag säga med tanke på alla matgäster. Vi själva åt vid 13tiden, och jag blev hur mätt som helst. Först själva julmaten, sen efterrätt med kaffe, glögg, pepparkaka & julgodis. jag är fortfarande lika mätt, trots att jag åt för snart 2 timmar sedan.
Jag tog lite bilder oxå, precis som förra året men de hamnade på min gamla blogg som togs bort i våras tror jag..



Vi blev tvungna att ha vita t-shirts, röda förkläden och vissa hade tomteluvor. Jag fick låna Kerstins för hon tyckte att jag passade bättre antar jag :P Hehe



Lotta & Kerstin var glada :D



Jecca gick motvilligt med att få bli fotograferad ;)



Natta & Susanne



Natta är inte fotofreak, kameran är hennes värsta fiende så länge hon inte själv håller den framför en spegel ;) hehe..



Cicci hatar att bli fotograferad men ställde upp ändå.



Har varit hemma ett tag och bara slappat. Fått upp de uppsydda gardinerna med :) Väntar på pojkvännen nu, han slutar jobba om tio minuter och är förhoppningsvis hos mig vid 17, för då ska vi handla hem lite mat osv till mig.
han ska sova kvar oxå=)

Imorgon är jag ledig från jobbet, det kallar jag skönt! Med tanke på att jag inte jobbat torsdagar egentligen ;)
Puss!


Nu...

Jaha, då har man svimmat några sekunder.. Hände förut när jag satt vid tv:n. Det började helt plötsligt snurra till och det kändes som om jag skulle spy närsom. Istället vaknade jag upp i min fåtölj, tittade på klockan. Trodde jag hade somnat, men klockan sa mig att jag hade svimmat eftersom jag var borta mindre än en minut.
Världens huvudvärk på det, den är fortfarande kvar. Illamåendet börjar att försvinna, men jag borde snart gå och lägga mig. Måste bara ge Lisen mat och byta hennes vatten och ställa alarm på 09.00 eftersom jag börjar jobba kl 10.00 imorgon. Det är jultallrik på jobbet, över hundra personer inkl oss på cafeét. Vi har att göra kan jag säga. Vi brukar ha typ 30 pers normalt förutom beställningar men nu är det 100 pers ungefär. ;)

Fuck, måste illamåendet göra så att min hals känns torr med slemmigt klumpig? svårt att förklara, men sjukt jobbigt är det!



Egentligen är mörkret deprimerande, men de gånger då jag känner mig kvävd och för stor för min lägenhet är det bara ute som gäller. Den bitande kylan, mörkret, det gör att jag kan andas igen på riktigt, de gånger som jag känner så som jag gjorde förut. Bilden togs igår tror jag, minns inte exakt. :)



Jag igår natt med Lisen. Lisen är måttligt road över att tvingas ligga i min famn baara för att matte vill ha ett foto på oss båda :P



Bild tagen idag på skobutiken Din Sko. Mitt hår är inte längre svart utan mörktbrunt. Men jag tänker inte färga håret förrän nästa år igen, januari 2010 kan jag köra på igen :D



Och såhär ser man ut nu .. Trött, seg & dåligt mående. Nu väntar sängen!


Godnatt!♥

:'(

Usch, mår dö illa :( Känns som att jag ska spy hela tiden och ont i huvudet har jag med:( Hoppas bara att det är nåt tillfälligt som går över fort som tusan. För att vara sjuk har jag inte tid med, jag vill göra allt jag planerat för i helgen.
De e jobbigt med, för jag hade mens i nästan två veckor och det försvann nu för några dagar sen , som skönt är. Är bara orolig för att jag ska bli gravid med tanke på att läkaren sa till mig att sluta med p-pillrena o börja med sockerpillrena. Egentligen skulle jag inte börjar med dem förrän två veckor senare, men nu kom ju mensen för tidigt ist.
Usch, jag är så paranoid och tänker för mkt hela tin. Illa det.

Nej, nu ska jag se vidare på tv :) A Double Shot At Love på MTV

Soft day



Efter jobbet idag så var jag först hemma & slappade, sen åkte jag till sebbe en sväng och därefter fikade jag med Carro & Pablo på CoffeHouse. Dagens fika blev kaffe och daimkaka med vispgrädde :) Mums äre!

När jag kom hem blev det att duscha och nu ska jag se på Simpsons på tv. Puss så länge!

En bra låt ^^


Bloggrenovering




Håller på och renoverar om på bloggen lite. Har lagt till massor med nytt, om ni är uppmärksamma så har ni märkt vissa detaljer med ;)
Är inte färdig ännu, för min underskrift längst ner i varje inlägg funkar inte som den ska. Det vita följer med och så ska det inte vara.

Nu ska jag gå och sminka mig, sen gå till jobbet! Puss!♥

Hisskaos

I mitt hus där jag bor finns två stora hissar. Båda slutade funka idag och många fick panik. Många som bor i det här huset är gamla och klarar inte av att gå i trappor. Men nu när jag var nere i tvättstugan,(brukar ta hissen ner, men tog trappan idag), så kom en kille som skulle laga hissarna och som tur var så var det bara en hiss som var trasig, den andra funkade, men det var det inte många som visste med tanke på att det bara finns en knapp till båda hissarna och att den hissen som egentligen funkade hade helt enkelt bara stannat pga den trasiga hissen. Haha, så rörigt det kan bli pga trasiga hissar. man vill ju inte vara med om att fastna i hissen. Om ni sett några skräckfilmer om människor som fastnat i hissar så förstår ni nog. Det är inget man vill vara med om, den som inte haft cellskräck innan kan drabbas av det då. :P
Oh well, kaoset har lagt sig och hisskillen jobbar för fullt nere i källaren där hissen fastnade .

jag ska ta mera kaffe, vänta tills min tvätt torkat och fixa lunch. Sen blir det stan.
Puss så länge!

Ett roligt sms

Fick ett kedjesms av Sebbe nyss som jag tyckte var rätt roligt. Man skämtar ju mkt kring svininfluensan nu, även fast det är ett allvarligt virus..

"Nu har svininfluensan drabbat Sverige hårt. De drabbade har fått blå dräkter med texten POLIS, en förkortning av Person Ordentligt Lidande I Svininfluensan. Smittskyddsinstitutet råder allmänheten att genast avliva dessa personer utan nåd om man råkar möta någon. Sprid varningen vidare!"

Jaja, tvättar lite nu, ska snart ner och hänga upp den. Dricker kaffe samtidigt. Gick upp vid halv elva idag, frukost framför tv:n som vanligt och en dusch efteråt. Sebbe har tagit svinsprutan idag, jag väntar & väntar på att min personal ska meddela mig om när vaccinet är tillgängligt för oss som inte finns i någon riskgrupp. Väntan är lång, en av mina systrar har redan tagit sprutan och många andra jag känner med. Sen är det ju många av mina vänner som inte tagit sprutan än och några som inte tänker ta heller. Men jag har beslutat mig för att ta sprutan, jag lär inte dö av vaccinet med tanke på att jag inte har ngn sjukdom som kan ställa till det eller stöta bort det.


Dagens fråga!


Ska ni ta vaccinet mot svininfluensan, eller har ni redan tagit sprutan och hur kändes det efteråt?
Svara gärna i kommentarsformuläret!

 

Nu ska jag hänga tvätt, see ya! ♥

RSS 2.0