Om mitt jobb

Igår fick jag ju skjuts av farsan till stan så jag kom tidigt till jobbet:) Tio i 8. Men när jag åker buss o det så blir jag jämt sen. så jobbigt!! jag kan ju iofs ta halv sex bussen hemifrån o det gör jag ibland, men skulle jag ta den varje dag så mår jag illa o är skit-trött..
Idag var jag på jobbet tio över 8. Jag var den enda av alla som hade kmt om man bortser från Jecca, Kerstin & Lotta förstås, men de räknas inte för de är på jobbet typ halv sju-sju. Men arbetskamrat 1 & arbetskamrat 2 var inte där och de brukar ju vara där tidigt. De kom typ vid kvart i nio båda två. 2 hade sovit över hos 1 , eftersom 2 inte mådde bra..
Men hon blev snabbt glad igen när hon såg mig. eller nä, fösrt var hon lite sur eftersom vi hade ngn liten konflikt som snabbt löste sig. Men jag är tydligen så rolig att alla skrattar åt mig på jobbet. Eller med mig då. Mig är det fart på, jag försöker få alla att vara glada och le. Sen så kom äntligen nummer 3. Bästa nummer 3! (jag namnger inte dessa personer, det finns vissa anledningar till det som jag inte kan förklara nu, jag kommer nog säkert namnge dem en annan dag)
Nummer 3 iaf är gravid i femte månaden och ska gå på mammaledighet i slutet av juli. När hon är mammaledig så kommer Natta tbx. Bästa Natta som var på praktik på cafeét i vintras. Hon trivdes så bra hos oss att hon tänker fortsätta.
*nadja is very happy* För jag har verkligen saknat denna tjejan!
Iaf, en toppendag var det på jobbet idag! Jättefint väder oxå, lite för fint att man gärna ville smyga ut lite extra ibland. men vi får bara lämna jobbet när vi ska röka och det gör vi efter frukost, efter fikat & efter lunch. Då kmr de efterlängtade rökpauserna. fem personer röker och man kan ju verkligen fråga sig hur många som inte gör det. Inte många är jag rädd.
iaf, jag jobbar på café som sagt. daglig verksamhet heter det egentligen. Det är till för personer som inte kan få ett jobb på den öppna arbetskmarknaden pga vissa funktionsnedsättningar eller andra saker som försvårar det.
jag vet att jag säkert kan få ett jobb, men just nu trivs jag så bra där jag är. För det är inte ofta man träffar på så bra människor som jag gjort. Lotta & kerstin kan man inte klaga på, de är bäst och kommer förbli det. Alla andra är oxå roliga & kul att jobba ihop med. Ja, jag gillar alla mina arbetskamrater på olika sätt.
iaf, på cafeét, då är det mycket disk, städning, fixa mackor, sallad, mat, kassajobb och så vidare.
Liksom allt är kul! Det låter inte så kul, men man får göra det roligt. och det gör vi.Vi brukar jobba två och två eller tre o tre eller helt enkelt i grupp. Det är olika. Ibland jobbar vi ju ensamna oxå, men det har vi oftast bett om det eller så är det så för att det inte finns så mga personer på jobbet just den dagen.
Jaha, nu har jag berättat lite om mitt jobb. Lite kortfattat sådär. Eller jaa, hur ska jag beskriva det? En del av mitt liv på jobbet. Såja, det lät okej.
och nu ska jag strax dra. Ska träffa älsk en stund o sen träffa en kompis^^
Byebye, o ha det himla bra i det fina vädret!<3


Tisdag...

 (orkar ej lägga upp bild på mig, så det fick bli min lilla väska ist)


Maja hjälpte mig med grunderna till designen på min blogg igår. Visst blev det fint? Ska fixa mer saker senare som headern, och texten på sidokolumnen.
Det har varit en otroligt jobbig dag! Huvudvärk & illamående. Och bredvid mig vid datorerna sitter en kille som bokstavligt talat stinker av parfym. Fy fan, huvudvärken går ju inte över för det.
Ska träffa martin om en timma. Sen blir det väl åka hem. Imorn ska jag ta med mig väskan till honom s¨å jag slipper bära omkring med den på stan o när vi ska festa^^ Inte så kul, hehe. jag ska sova hos Martin mellan torsdag till lördag.
Ikväll blir det lugnt.. Ska betala en grej via banken när jag kmr hem. Martin har mitt bankomatkort o tur är väl det, eftersom jag verkligen inte klarar av att hålla i pengarna. Sånt måste man ju lära sig helt enkelt. betala alla viktiga grejer sen o köp saker efter att allt viktigt är betalt. Och ja, jag har iaf lyckats, men av nån anledning så kommer fler saker jag måste betala. Så irriterande. Spc med Veckorevyn & Solo, som jag ju har avbeställt! Ändå kmr tidningarna hem till mig! Och, ja, gillar gillar att läsa dem, men jag har inte råd att prenumera på dem.
Nästa vecka ska jag ju som sagt kolla in lägenheten, det ser man ju fram emot, kan jag lova! Vem drömmer inte om egen lägenhet när man som jag är 19, snart 20 år? Och det är är perfekt, det är att när jag flyttat in i lägenheten så tar det bara 2 minuter att gå till jobbet! najs va? jag slipper tidiga morgnar och jobbiga bussar som krånglar. På tal om bussar då, mitt årskort går ut i december så jag kan ju fortsätta åka vart jag vill i östergötland ändå. O sen lär det nog bli värdekort lr nåt sånt för att hälsa på älsk i gusum och hos min familj ofc. För när jag flyttar så blir det nog antagligen så att han kmr sova mestadels hos mig ist för jag hos honom som det är nu. jag sover väl där typ en gn i veckan och han hos mig betydligt mer sällan pga vissa problem hemma hos mig.
usch, jag kan inte fatta att jag klarade av denna dag på jobbet, när jag är så uppe i högvarv + har huvudvärk sen en vecka tillbaka.. Men man får väl vara motiverad helt enkelt. Pengar vill man ju ha och att vara hemma uttråkar nog mig något.. :P
Jaha, lite seg nudå, så orkar ej skriva mer.

Vänner






Detta är några av de vänner som betyder för mig^^ Skulle gärna lägga upp fler, men lite osäker på om vissa verkligen vill bli utlagda eller inte..


Måndag eftermiddag


Usrch, inatt hade jag jättesvårt för att sova. men jag lyckades iaf komma upp ur sängen imorse när klockan ringde vid 6. Även fast det var rätt kämpigt, men det är ju alla måndagsmorgnar. Det var okej på jobbet idag, hade inge gympa eftersom Lotta var tvungen att sticka iväg till Nyrost en sväng. Får väl hoppas på att gympan inte är inställd nästa måndag.^^
Idag fick jag reda på när jag ska titta på lägenheten!! 7 maj kl 16 ska vi titta. *nadja is very very happy*
jag kan inget om bloggdesignen på denna dumma blogg. Liksom hur ska jag kunna veta hur man fixar stilmallar & kodmallar och sånt? Det gör mig bara förvirrad! Som tur är så har jag en bra vän, Maja, hon ska hjälpa mig så att jag får en egen fin design ist för de tråkiga designer som denna blogg har att välja bland.. och nu kan jag inte ens ändra designen heller. jag vill inte ha denna fula design jag har nu ju!
Well, nu sitter jag på biblioteket vid en dator.
martin ska komma hit vid kvart över fyra ungefär och sen ska vi tanka min mobil, för det är ju otroligt så fort pengarna försvinner. jag misstänker att jag sms:ar för mkt men det kan ju inte stämma eller hur?? ;)
Jag kom på att tänka på en insändare jag läste i tidningen typ häromdagen eller nåt. Det stod nåt i stil med varför alla är deprimerade? vf kan inte alla vara glada och må bra ist? varför måste världen kretsa kring yta? Vf ska folk ha ätstörningar, kroppskomplex och vara deppig över småsaker som exempelvis att "jag har inga snygga kläder, nu skiter jag i detta fan", eller "jag e så jävla fet, såhär kan man ju inte se ut" och en massa tusen saker till som vi människor lägger vår energi på så att vi blir sjuka av depression, ångest ody. Jag håller med delvis. Det är för mkt ångest i denna värld. Jag tycker oxå alla borde va glada o mår bra men det är synd att det inte är så. Det är deprimerande!!
man får nog göra livet roligare än vad det är. Inte bara sitta o gnälla (även jag förstås som typ 'älskar'att gnäll, haha)
Jo, jag har oxå kroppskomplex fast jag kanske inte borde ha det. jag tycker att jag kan vara både fet och ful. Särskilt ful. det är extremt sällan jag tycker jag är snygg. för det mesta blir det ful, ja.. och tjock, varför tycker jag att jag är tjock för? Jag är egentligen inte tjock, snarare smal. jag kan ha storlekar som XS,S,34 & 36 i kläder. Då är man ju inte tjock iaf... Men så äre, ska alla modeller vara smala o se ut som om de kom från en annan planet så blir det ju inte så konstigt att både tjejer & killar har såna tankar i sina huvuden. För vem ska göra nåt åt det? Inte bara vi själva utan även de som envist fortsätter att retuschera bilder osv. det är väl mestadels deras fel. Många har som ursäkter för att deras produkter inte skulle sälja lika mkt om modellerna vore feta och hade en massa skavanker hit o dit. Och visst, folk tänker att de är äckliga, men jag tror på att folk inte skulle vara lika fixerade vid utseenden och liknande om det vore så.
Det finns som sagt mycket att gnälla på och man borde göra nåt åt det, men det  är inte alltid som man kan det tyvärr..
Att gå sin egen väg kräver för mkt av vissa personligheter. man vill ju inte riskera att bli mobbad? och om man exempelvis upptäcker som liten pojke att, "ja, men jag älskar rosa & 70-tals inspirerade bruna manchesterbyxor", så ska man väl få kunna ha det, utan att bli mobbad eller att folk ropar "bög". tänk om killen är bög då? Ngt fel med det eller? jag tror på kärlek och sen skiter jag blanka fan i vem man är kär i. Kille som tjej, whatever? låt folk få vara lyckliga & älska ifred oavsett läggning & konstiga kläder & utseenden.
Vissa ämnen är så otroligt laddade, som sex, utseende, sexuell läggning och sånt. Varför är det så? Vi snackar om att äta, sova och såna saker och det höjer inte ens folk på ögonbrynen åt. Okej, jag ska erkänna, jag fnissar väl oxå till lite ifall ngn börjar snacka om sex, för det är lite pinsamt ibland.. men det borde inte va det. Sen så behöver man ju inte hänga ut sig själv väldigt detaljerat heller, men det är en annan sak.
Jaa, har ni läsare några kommentarer till detta? Snälla, kommentera gärna. Ris som ros, det gör inget. bara kul för mig att höra just DIN åsikt. Alla åsikter är värda nåt, bara man inte diskrimenar ngn.


Nu: Tog lite muppiga bilder på myself at the work^^

Jobbar i : T-shirt, keps, mjukisbyxor, förkläde + mina snygga gulgröna foppatofflor @ skopunkten =)

=)



Nu har jag bestämt mig för att skapa en ny blogg och det fick bli blogg.se..
Innan dess bloggade jag på metrobloggen där jag har bloggat sedan hösten 2007. Igår beslutade jag mig för att ta bort den bloggen eftersom jag inte orkade med alla gamla inlägg.  Jag ville helt enkelt börja om på nytt. Inte så konstigt tycker jag eftersom jag vill glömma vissa saker och gå vidare. Och det kommer ju hända mig mycket nytt framöver. År 2009 är ett stort år för mig. jag fyller 20 den 30 maj, jag har fått en lägenhet i Vilbergen där jag beräknar att få flytta in sommaren 2009. Jag har jobbat ett år nu i vår^^ Detta år är alltså stort för mig.
Vi får se om denna blogg blir lika full med inlägg som min förra blogg. Då bloggade jag som mest flera gr om dagen och jag vet inte hur många sidor som fanns på den bloggen. jag tycker det är skönt att den är borta, skönt att slippa få ångest över dåtiden då jag mådde rätt dåligt och det hände mycket. Iofs mår jag väl inte bättre nu, men jag ser framåt iaf, det kunde jag inte göra förr.
Jag kanske berättar om mitt liv senare, som det ser ut nu orkar jag inte tänka på dåtiden överhuvudtaget.
Nu måste jag gå. jag skriver förhoppningsvis mer imorgon efter att jag slutat jobba.











RSS 2.0